11 mei 2012


Met ingang van 11 mei 2012 is het mogelijk om op de openbare veiling "vastgoedveiling Utrecht/Gooi" uw bod uit te brengen via het internet. Daarnaast blijft natuurlijk de mogelijkheid bestaan om in de zaal te bieden.
 
Online veilen moet met een aantal waarborgen worden omkleed. Voor informatie over de procedure van het internetbieden verwijs ik u naar www.vastgoedveilingutrechtgooi.nl.
 
De veiling van 13 april 2012 is al middels het internet te volgen. Bieden kan dan nog niet via internet.
 
Als u online wilt bieden, dan is het noodzakelijk dat u zich registreert als deelnemer via de website van de regionale veiling, de NIIV (Notarieel Instituut Internet Veilen) of via veilingbiljet.
 
Om de registratie te voltooien zal  een registratienotaris uw identiteit (kosteloos) eenmalig moeten vaststellen. Veldhuizen Beens van de Castel is registratienotaris. Als u zich wilt laten identificeren zodat u online kunt meebieden op de veiling, kunt u contact opnemen met Aart Veldhuizen of Esther Ruitenbeek (telefoon: 033 4 601 601).

Bron:
http://www.vbcnotarissen.nl/page.asp?id=489


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag