Onze klanten

Hieronder enkele van onze klanten aan het woord...

Els Wijnendaele
Woning Noordlaan, Dendermonde

Getuigenis van Els Wijnendaele over Oximo

Het bijzondere was hun professionalisme. Zij wisten heel goed wat er moest gebeuren.
Certificaten, attesten,... alles wat je nodig hebt om je huis te kunnen verkopen. Daar hebben zij allemaal voor gezorgd. Je kan er volop op vertrouwen dat juridisch alles piekfijn in orde is. Daarom zou ik ze aanbevelen, zonder twijfel!

Getuigenis van Filip De Graeve over Oximo

Bij het eerste contact met onze Oximo adviseur voelden wij ons direct op ons gemak. We kregen van de Oximo adviseur telkens een deskundig advies kregen en konden alles
volgen via het online platform. Zo was de koop heel snel beklonken!

Filip De Graeve
Woning De Pintelaan, Gent


Gerda Cornet
Woning Provinciebaan, Dikkelvenne

Getuigenis van Gerda Cornet over Oximo

Wij hebben zelf via Oximo een nieuwe woning gekocht en dat was ons zo goed bevallen dat wij besloten met hen in zee te gaan om onze woning te verkopen.
Ze maken langs alle kanalen die mogelijk zijn reclame. En is er ergens een probleem, je kan bellen of mailen, dag en nacht. De Oximo adviseur zijn altijd bereikbaar, heel vriendelijk en stipt. Het bijzonderste is dat ze hiervoor maar 1% aanrekenen, waar de meesten 3% commissie vragen.

Getuigenis van Marnix Naudts over Oximo

Voor eerst de 1% commissie, deze formule vind ik heel bijzonder.
Na de uitleg van de Oximo adviseur was ik overtuigd om met hen samen te werken.
Ze gaven een vlotte service, goede info en een correcte afhandeling van de verkoop!

Marnix Naudts
Platanendreef, Melle


Hendrik de Bruycker
Villa Rechtstraat, Eksaarde

Getuigenis van Hendrik de Bruycker

Het meest bijzondere vond ik hun manier van werken met het online platform. En ook de prijs die er aan vast hangt, die toch heel wat anders is dan bij de andere makelaars. Via het online platform kon ik zelf alles goed opvolgen. Alles verliep heel vlot!

Bedankt voor de correcte samenwerking.

Bedankt voor de correcte samenwerking.
Zeker een aanrader.

Antoinette Vanbelleghem

Antoinette Vanbelleghem
Huis Veldstraat Gavere


Gerda Colpaert

Gerda Colpaert
Huis Reepvijver Merelbeke

Goede ondersteuning en vlotte communicatie!

Mijn adviseur Valerie Leirens gaf mij een goeie ondersteuning en er was een vlotte communicatie. Haar advies naar potentiële kopers toe was dik in orde, zodat mijn huis vlot verkocht werd.


Pluim voor jullie kantoor!

Hallo Liesbeth,

Gewoon even om te melden dat we vandaag de compromis getekend hebben bij de notaris.

Ik wil je toch al bedanken voor het vlotte verloop, ik zal zeker reclame maken voor jullie.
De koopster was ook vol lof over de snelheid van communicatie met jullie.

Ook de assistente van de notaris was onder de indruk van de volledigheid van alle informatie die jullie hen verschaft hebben. Zo te horen wat dit heel uitzonderlijk voor hen. Nog een pluim dus voor jullie kantoor.

Met vriendelijke groeten,
Patrick
Patrick Vanhoolandt

Patrick Vanhoolandt
Huis Oudestraat Ronse


Peter Mertens

Peter Mertens
Huis Schommelstraat Gent

Zeer goede en correcte samenwerking!

Hallo Liesbeth,

Naar aanleiding van ons gesprek vorige week kan ik bevestigen dat de samenwerking met Oximo voor de verkoop van het huis in de Schommelstraat zeer goed en correct is verlopen.

Het huis werd zoals afgesproken prima weergegeven op de website. Aangezien dat je al een koper had gevonden na het eerste kijkweekend was een meevaller, ik vond zeker dat de prijs op een correcte manier werd gezet (beide partijen tevreden).

De verdere afhandeling en begeleiding verliep ook heel vlot. Zeker een aanrader om eventueel in de toekomst terug samen te werken alhoewel ik niet alle jaren een huis verkoop.


Heel betrouwbaar immokantoor

Heel betrouwbaar immokantoor.

Oximo heeft het ouderlijk huis in Kortenberg verkocht.

Uiterst gemakkelijk online platform waarmee ik en alle broers en zussen in real time de interesse en biedingen kon volgen en waardoor we snel konden handelen.

Heel goed advies van de adviseurs.

En dat aan zo'n goede prijs.

Echte aanrader.
Geert Vanhees

Geert Vanhees
Huis Kortenberg


Familie Van Cleven

Familie Van Cleven
Aankoop woning te Merelbeke

Het online bieden en de direct hebben prijs hebben ons een hoop stress bespaard!

Eerst stonden wij wat argwanend tegenover het online kopen van een woning, het is namelijk een belangrijke beslissing die je niet vaak hoeft te maken in je leven. Eenmaal deze beslissing genomen wilden we dan ook dat alles verder goed verliep voor de aankoop van ons droomhuis. Hetgeen waar we eerst wat twijfelachtig tegenover stonden, bleek nadien een groot voordeel te zijn geweest! Het online bieden en vooral de direct hebben prijs heeft ons een hoop stress bespaard, en heeft voor een vlotte afhandeling van de verkoop gezorgd.

Ook de service zelf was zoals je mag verwachten van een makelaars kantoor. Wat wij ook als positief hebben ervaren, was de rondleiding in de woning door de eigenaars zelf, niet door een 'verkoper' die het allemaal net iets te rooskleurig durft te benaderen. De eerlijkheid van de eigenaars, de vlotte prijs overeenkomst online en het in orde brengen van de nodige papieren op kantoor, zijn enkele voordelen die enige argwaan kan doen verdwijnen!

Wij zijn tevreden klanten en hebben onze droomstek gevonden bij oximo!


Het is niet omdat alles online gecentraliseerd is, dat je geen persoonlijk contact hebt!

Ik heb bewust gekozen voor Oximo omdat internet het ideale medium is om maximaal je doelgroep te bereiken. Bovendien hanteren ze een efficiënte aanpak tegen een voordeliger tarief.

Een pluspunt vond ik ook dat bezoekers die de woning op een vaste kijkdag gezien hebben, de rondleiding nog eens virtueel kunnen herbeleven op de site via een knap filmpje.

Ik kan elke verkoper van een pand een samenwerking en transactie met Oximo aanraden. Het is trouwens niet omdat alles online gecentraliseerd is, dat je geen persoonlijk contact hebt. Wel integendeel! Bij de minste vraag zocht men naar een oplossing en waren ze heel behulpzaam.
Dhr. Van Rompaey

Dhr. Van Rompaey
Verkoop vakantiewoning Stekene


Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.
Stel je vraag