Getuigenissen van onze klanten over hun samenwerking met ons als online vastgoedmakelaar.


Pluim voor jullie kantoor!

Patrick Vanhoolandt
Huis Oudestraat Ronse

Hallo Liesbeth,

Gewoon even om te melden dat we vandaag de compromis getekend hebben bij de notaris.

Ik wil je toch al bedanken voor het vlotte verloop, ik zal zeker reclame maken voor jullie.
De koopster was ook vol lof over de snelheid van communicatie met jullie.

Ook de assistente van de notaris was onder de indruk van de volledigheid van alle informatie die jullie hen verschaft hebben. Zo te horen wat dit heel uitzonderlijk voor hen. Nog een pluim dus voor jullie kantoor.

Met vriendelijke groeten,

Patrick


Goede ondersteuning en vlotte communicatie!

Mijn adviseur Valerie Leirens gaf mij een goeie ondersteuning en er was een vlotte communicatie. haar advies naar potentiële kopers toe was dik in orde, zodat mijn huis vlot verkocht werd ????

Gerda Colpaert
Huis Reepvijver Merelbeke

Zeer goede en correcte samenwerking!

Peter Mertens
Huis Schommelstraat Gent

Hallo Liesbeth,

Naar aanleiding van ons gesprek vorige week kan ik bevestigen dat de samenwerking met Oximo voor de verkoop van het huis in de Schommelstraat zeer goed en correct is verlopen.

Het huis werd zoals afgesproken prima weergegeven op de website. Aangezien dat je al een koper had gevonden na het eerste kijkweekend was een meevaller, ik vond zeker dat de prijs op een correcte manier werd gezet (beide partijen tevreden).

De verdere afhandeling en begeleiding verliep ook heel vlot. Zeker een aanrader om eventueel in de toekomst terug samen te werken alhoewel ik niet alle jaren een huis verkoop.


"Heel betrouwbaar immokantoor"

Heel betrouwbaar immokantoor.

Oximo heeft het ouderlijk huis in Kortenberg verkocht.

Uiterst gemakkelijk online platform waarmee ik en alle broers en zussen in real time de interesse en biedingen kon volgen en waardoor we snel konden handelen.

Heel goed advies van de adviseurs.

En dat aan zo'n goede prijs.

Echte aanrader.

Geert Vanhees
Huis Kortenberg

"Het online bieden en de direct hebben prijs hebben ons een hoop stress bespaard!"

Familie Van Cleven
Aankoop woning te Merelbeke

Eerst stonden wij wat argwanend tegenover het online kopen van een woning, het is namelijk een belangrijke beslissing die je niet vaak hoeft te maken in je leven. Eenmaal deze beslissing genomen wilden we dan ook dat alles verder goed verliep voor de aankoop van ons droomhuis. Hetgeen waar we eerst wat twijfelachtig tegenover stonden, bleek nadien een groot voordeel te zijn geweest! Het online bieden en vooral de direct hebben prijs heeft ons een hoop stress bespaard, en heeft voor een vlotte afhandeling van de verkoop gezorgd.

Ook de service zelf was zoals je mag verwachten van een makelaars kantoor. Wat wij ook als positief hebben ervaren, was de rondleiding in de woning door de eigenaars zelf, niet door een 'verkoper' die het allemaal net iets te rooskleurig durft te benaderen. De eerlijkheid van de eigenaars, de vlotte prijs overeenkomst online en het in orde brengen van de nodige papieren op kantoor, zijn enkele voordelen die enige argwaan kan doen verdwijnen!

Wij zijn tevreden klanten en hebben onze droomstek gevonden bij oximo!


"Het is niet omdat alles online gecentraliseerd is, dat je geen persoonlijk contact hebt!"

Ik heb bewust gekozen voor Oximo omdat internet het ideale medium is om maximaal je doelgroep te bereiken. Bovendien hanteren ze een efficiënte aanpak tegen een voordeliger tarief.

Een pluspunt vond ik ook dat bezoekers die de woning op een vaste kijkdag gezien hebben, de rondleiding nog eens virtueel kunnen herbeleven op de site via een knap filmpje.

Ik kan elke verkoper van een pand een samenwerking en transactie met Oximo aanraden. Het is trouwens niet omdat alles online gecentraliseerd is, dat je geen persoonlijk contact hebt. Wel integendeel! Bij de minste vraag zocht men naar een oplossing en waren ze heel behulpzaam.

Dhr. Van Rompaey
Verkoop vakantiewoning Stekene

"Een week na het verlengen van de overeenkomst werd één van de volgers koper"

Dhr. Plochaet
Verkoop grond Hove

Onze eerdere ervaringen met immobilienkantoren en makelaars hadden ons niet optimistisch gestemd gezien deze helemaal niet met ons, de verkopers, in voeling waren gebleven tijdens de maanden dat zij zich hadden geëngageerd om kopers aan te trekken, slechts alleen als het tijdstip er was om ons een verlenging van de samenwerking voor te stellen, mits daarvoor nogmaals te betalen natuurlijk.

Het resultaat bleef telkens uit, er werd ons ook nooit enige interesse van kandidaatkopers gemeld, welk wel ontmoedigend werkte.

De eerlijkheid dwingt ons wel te bekennen dat het geen gemakkelijke opdracht was opdat het een perceel achtergrond betrof dat wel gelegen was aan een geplande straat die er wel zou komen maar zeker niet in de zeer nabije toekomst en daarom ook niet als bouwgrond te koop kon worden aangeboden.

Na enige jaren van berusting heb ik, als gevolmachtigde voor de erfgenamen/verkopers, hen toch kunnen bewegen mij nogmaals opnieuw een mandaat te geven om te trachten de verkoop via de klasieke kanalen te regelen.

Van de velen makelaars die we aangeschreven hadden was er toch gelukkig een die geinteresseerd was de handschoen op te nemen "Oximo bvba" met duidelijke afspraken, zoals alleen bij verkoop een commissie van 2,5 % betaald moest worden en er verder geen onvoorziene kosten aangerekend zouden worden, wat ons direct vertrouwen gaf.

Verder werd aanstonds door hen een onafhankelijke schatter aangesteld, een fotosessie van het perceel gemaakt en een bord er op geplaatst met de detail van het te koop gestelde perceel. Ons werd voorgesteld via computer in te tekenen op hun site waarop we dan dagelijks de evolutie konden volgen wat betreft het groeiende aantal geinteresseerden of mogelijke kopers.

De geinteresseerden/volgers werden telkens en aanstonds op de hoogte gebracht van de prijsverlagingen wat zij zelf ook via de site van Oximo konden opvolgen.

De zaakvoerder ook eveneens notaris kwam ook regelmatig telefonisch met ons in contact, zelfs in het buitenland om de verkoopprijs te bespreken en op zijn voorstel zo nodig deze te verlagen. Zoals wij hadden verwacht zou het een hele klus worden een koper vinden.

Toch bewaarden wij het volle vertrouwen in hem en zijn team.

Na het contract van 6 maanden hadden wij helemaal geen behoefte om van makelaar te wisselen en gelukkig maar want een week na het verlengen van de overeenkomst werd er een van de volgers een koper.

Het moet ons van het hart dat dank zij de grote deskundigheid, ervaring en doorzettingsvermogen van Dhr. De Brabandere en zijn medewerkers deze opdracht tot een goed einde werd gebracht, "Oximo bvba" is zeker een aanrader om gelijk welke opdacht aan te kunnen. Een zeer tevreden klant.


"We mochten altijd aanwezig zijn op de kijkdagen"

Mijn broer en ik willen jullie bedanken voor de vlotte afhandeling van de verkoop van ons ouderlijk huis.

Bij de eerste kennismaking kregen we een volledige en duidelijke uitleg over jullie werkwijze waarop een grondige inspectie volgde van het huis.

Daarna (nog voor de ondertekening van onze samenwerking) kregen we een gedetailleerd schattingsverslag van het huis, daar we bij de andere vastgoedmakelaars alleen maar een bedrag kregen wat we eventueel van het huis konden vragen. Elke wijziging werd onmiddellijk naar ons doorgemaild of telefonisch doorgegeven.

Wij konden steeds terecht met onze vragen bij jullie adviseur. En mochten ook altijd aanwezig zijn op de kijkdagen.

In het begin stonden we een beetje sceptisch tegenover jullie "online biedingsplatform", maar na deze samenwerking vinden we het zeker een aanrader.

Nogmaals bedankt!

Mevr. Vanderbruggen
Verkoopster woning Brakel

"Ondanks moeilijk dossier, succesvol afgerond!"

Mevr. Van Robbroeck
Verkoop appartement Willebroek

Top. Excellente service in de verkoop.

Het was een gecompliceerd dossier, maar op een zeer efficiënte en klantvriendelijke manier afgerond!


"Een professioneel schattingsverslag met uitgebreide waardebepaling"

Bij de verkoop van ons ouderlijk vastgoed (woning op bouwgrond 52a) hadden we eerst zelf een uitgebreide advertentie op Immoweb geplaatst. Daarop kwamen uitsluitend immo-verkopers hun diensten aanbieden, en wilden daarbij snel “hun contract” aan ons slijten

Dat ze niet eens de moeite gedaan hadden om ons dossier goed door te nemen bleek overduidelijk. Tot de Oximo afgevaardigde me contacteerde voor een diepgaander gesprek gezien ons project. Het werd vlug voor beide partijen duidelijk dat hun ernstige aanpak met uitgebreide dossieropmaak voor internet-verkoop met officiële biedingen, de beste kans op slagen bood versus de klassieke “etalage verkoop".

Op basis van hun professioneel schattingsverslag met uitgebreide waardebepaling van de projectmogelijkheden hebben we een correcte direct-hebben-prijs vastgelegd en zonder protest bekomen na een paar maanden.

Het comfort en de 24/24u, 7/7 webtoegang, waarbij we alles konden opvolgen op de website van Oximo verliep heel vlot voor mijzelf en onze andere erfgenamen. Ook hebben enkel de “echt potentiële” bieders het goed “live” bezocht op afspraak, dus geen onnodige kijkdag-toeristen.

Met dank en respect aan Oximo en de koper!

Fam. Van Gansberghe
Verkoop projectgrond Zottegem

"De deal online sluiten wijst zichzelf makkelijk uit en het is handig dat alles online te volgen is"

Mevr. Spitaels
Koopster woning Brakel

Bij deze mijn bevindingen omtrent Oximo:

 • De website is zeer duidelijk. Alle gegevens zijn gemakkelijk terug te vinden.
 • Het bezoek: duidelijke afspraken. Deftige uitleg over de woning + visie wat er met de woning kan gedaan worden. Sommige makelaars hebben totaal geen kennis van zaken en geven dan ook geen correcte gegevens aan kandidaat-kopers. Hier was dit wel volledig duidelijk.
 • De deal online sluiten, wijst zichzelf heel makkelijk aan. Het is ook handig dat alles online te volgen is.
 • Over het algemeen: zeer tevreden over de makelaar van dienst dhr. Sven Jacques.

"Ook uitstekende hulp bij de notaris"

Met dank voor de uitstekende begeleiding zowel bij verkoop als bij tussenkomst bij de notaris.

Mevr. Eickhof
Verkoop grond Mol

"Biedingsmogelijkheid geeft een meerwaarde"

Mevr. Paepen
Aankoop grond Mol

Vlotte aankoop. Mogelijkheid van bieden geeft een meerwaarde.

Snelle respons van de Oximo-medewerkers.


"Grote creativiteit inzake publiciteit"

Het voordeel voor een zakenkantoor is heel zeker dat de administratie door Oximo afgehandeld wordt. Minder positief vond ik dat ik zelf de rondleidingen moest begeleiden, alhoewel jullie wel bereid waren om meer dan eens in te springen voor de bezichtigingen.

Enkele positieve punten aan onze samenwerking vond ik de hoeveelheid aan interactie, geen pure automatisering maar nog veel persoonlijke inbreng, er werd gehoor gegeven aan feedback tijdens het verkoopproces (bereidheid om zaken aan te passen en/of te verfijnen) en uiteraard een gesofisticeerd verkoopsapparaat met uitgebreide technische tools.

Ook heel veel creativiteit inzake publiciteit: leaflets, nieuwsbrieven, BIS-beurs, kortom méér dan een gewoon vastgoedkantoor!

Dhr. Van Caenegem
Woning met kantoor te Melsen

"Professionele begeleiding!"

Dhr. Demoor
Verkoop woning Hillegem

Professionele begeleiding in het volledige verkoopsproces.
Kortom, een aanrader!


"Goed geïnformeerd over potentiële kopers!"

Goede regeling, goede feedback, goede afloop.

Steeds goed geïnformeerd over potentiële kopers en professioneel afgehandeld!

Mevr. Vanheel
Verkoop woning Oostakker

"Vriendelijke hulp en snelle service."

Mevr. Van Hoorde
Aankoop woning Oostakker

Vriendelijke hulp.
Correcte info.
Snelle service.
Vlot contact met medewerker.


"Als we je nodig hadden was je er, altijd even vriendelijk, altijd even behulpzaam!"

Bij deze wil ik je bedanken…..bedanken voor je moed om na een woelige verkoop van huis toch nog de verkoop van de grond op je te willen nemen.
Bedanken om ook die tot een goed einde te brengen.
Als we je nodig hadden was je er, altijd even vriendelijk, altijd even behulpzaam. Ik apprecieer echt wat je voor ons gedaan hebt.

Mevr. Breck
Grond te Brakel

"Na een 3-tal weken hadden we een bod!"

Dhr. Van Laere
Verkoop kantoor Ledeberg

Toen ik mijn kantoor - showroom wou verkopen heb ik een makelaar aangesproken die gespecialiseerd is in kantoren. Hij zou dit snel en vakkundig voor ons oplossen. De comissie bedroeg 3,5 %.

Er werden grote borden gekleefd, foto's gemaakt, alles kwam op de site van de makelaar. Maar daarmee hield het zowat op. Na 8 maanden hadden we amper een echo opgevangen van een paar bezoeken zonder verder resultaat. Mijn redenering lag dan ook voor de hand: 'zo kan ik het ook'. Dus maar zelf mooie foto's gemaakt, en mits betaling op de belangrijkste immo sites geplaatst. Nu kwam er wel wat reactie. We hebben een 4-tal zeg maar 'potentiële' bezoekers gehad, die echter nooit to the point kwamen.

We werden wel vaak door andere makelaars gebeld, maar daar had ik echt geen oren naar. Toen nog eens een meisje belde was haar gesprek niet dat van een geroutineerde rat, maar eerder schuchter en voorzichtig: of hun verkoper eens mocht langs komen voor eens gesprek. Wellicht kwam het schuchtere mij net dat beetje menselijker over dat ik het dit keer toch wou proberen. Steven was een aardige jonge vent in wie ik mezelf weer zag op die leeftijd, vol goeie moed en met een verhaal dat behoorlijk afweek van de andere.

Niet dat ik het allemaal precies begrepen had, maar er waren toch enkele essentiële verschillen. Bijvoorbeeld dat er eerst een schatting zou gebeuren. Wel, dat was dan wel nieuw, want de vraagprijs die we voorop gesteld hadden was wel eerlijk gezegd een 'natte vinger' - prijs. Verder zou een professionele foto-sessie plaats vinden. We zijn op het aanbod in gegaan.

En inderdaad, eerst kwam de schatter. Die maakte een verslag met een prijs die wel lager lag dan onze aanvankelijke vraagprijs, maar het gaf ons ten minste een richting aan. En ik moest eerlijk toegeven dat onze vorige vraagprijs eerder wishful thinking was dan een reële prijs. De foto's werden gemaakt, en eerlijk gezegd: het kwam op super mooie manier in beeld. Niet oneerlijk, ons pand was in prima staat. De commissie zou 2.5% bedragen.

Nu wordt het verhaal kort afgerond want na een 3-tal weken hadden we een bod, wat we ook aanvaardden. Iets te vroeg zou blijken, want één dag later kwam al een 2-de bod. Maar eind goed al goed: ons pand was eindelijk verkocht, we haalden de prijs van de schatting. We kunnen niets anders dan eerlijk toegeven dat de benadering van Oximo beter werkt dan de andere die wij hebben uitgeprobeerd.


"Ik raad deze manier van werken iedereen aan"

Ik ben enorm tevreden over uw manier van werken om woningen of appartementen te verkopen. Ik raad deze manier van werken iedereen aan.

Mevr. Van den Eede
Aankoop appartement Nieuwerkerken

"De Oximo adviseur was heel gewoon, recht door zee en helemaal niet pushy!"

Familie Tuteleers
Verkoop woning Assenede

Ik had mijn woning zelf op het Internet te koop gezet en kreeg eigenlijk meer telefoontjes van immo kantoren dan van potentiële klanten wat op zichzelf al niet leuk was.

Ik heb toch een paar immo ‘s laten “opdraven” en had er eigenlijk niet zo’n positieve indruk van gekregen. Ik had ook al veel negatieve verhalen gehoord van vrienden en kennissen en was dus erg argwanig toen ik een telefoontje van Oximo kreeg. Wat mij uiteindelijk genoeg aansprak om de Oximo adviseur te laten langs komen was de uitleg aan de telefoon dat in hun formule er contact is tussen verkoper en potentiële kopers zonder aanwezigheid van de makelaar en natuurlijk ook het tarief wat lager ligt dan bij de klassieke immo makelaars.

Positief was ook het bezoek van de adviseur zelf. Hij was heel “gewoon”, “recht door zee” en helemaal niet “pushy”. Enfin, in ieder geval “zo” om de argwaan te doen verdwijnen en de beslissing te nemen met Oximo te werken. De rest van de samenwerking staat eigenlijk zeer goed beschreven op hun website. En het resultaat kwam en sneller dan verwacht! Slechts één negatief puntje: de lijm van hun aanplakborden is zo straf dat je uren moet schrobben om die opnieuw van de ramen te krijgen... U bent gewaarschuwd!


"Goede service en duidelijke communicatie"

Goede service, duidelijke communicatie, goede uitleg over specifieke werkwijze met online biedingen.

Familie Ruckebush
Aankoop woning Zwijnaarde

"Duidelijke afspraken"

Familie Moens
Verkoop woning Zwijnaarde
 • Duidelijke transparantie naar beide partijen
 • Vlotte en duidelijke afspraken tussen verkopers en Oximo

Verkochte panden  Bekijk alle

€0 tot €254 500

 • Huis
 • Merelbeke

€0 tot €219 500

 • Appartement
 • Gent

€0 tot €294 000

 • Huis
 • Gentbrugge

€0 tot €185 000

 • Huis
 • Gent