Onze klanten

Hieronder enkele van onze klanten aan het woord...

Gerda Colpaert
Huis Reepvijver Merelbeke

Goede ondersteuning en vlotte communicatie!

Mijn adviseur Valerie Leirens gaf mij een goeie ondersteuning en er was een vlotte communicatie. haar advies naar potentiële kopers toe was dik in orde, zodat mijn huis vlot verkocht werd ????


Bedankt voor de correcte samenwerking.

Bedankt voor de correcte samenwerking.
Zeker een aanrader.

Antoinette Vanbelleghem
Huis Veldstraat Gavere


Patrick Vanhoolandt
Huis Oudestraat Ronse

Pluim voor jullie kantoor!

Hallo Liesbeth,

Gewoon even om te melden dat we vandaag de compromis getekend hebben bij de notaris.

Ik wil je toch al bedanken voor het vlotte verloop, ik zal zeker reclame maken voor jullie.
De koopster was ook vol lof over de snelheid van communicatie met jullie.

Ook de assistente van de notaris was onder de indruk van de volledigheid van alle informatie die jullie hen verschaft hebben. Zo te horen wat dit heel uitzonderlijk voor hen. Nog een pluim dus voor jullie kantoor.

Met vriendelijke groeten,

Patrick


Zeer goede en correcte samenwerking!

Hallo Liesbeth,

Naar aanleiding van ons gesprek vorige week kan ik bevestigen dat de samenwerking met Oximo voor de verkoop van het huis in de Schommelstraat zeer goed en correct is verlopen.

Het huis werd zoals afgesproken prima weergegeven op de website. Aangezien dat je al een koper had gevonden na het eerste kijkweekend was een meevaller, ik vond zeker dat de prijs op een correcte manier werd gezet (beide partijen tevreden).

De verdere afhandeling en begeleiding verliep ook heel vlot. Zeker een aanrader om eventueel in de toekomst terug samen te werken alhoewel ik niet alle jaren een huis verkoop.

Peter Mertens
Huis Schommelstraat Gent


Geert Vanhees
Huis Kortenberg

"Heel betrouwbaar immokantoor"

Heel betrouwbaar immokantoor.

Oximo heeft het ouderlijk huis in Kortenberg verkocht.

Uiterst gemakkelijk online platform waarmee ik en alle broers en zussen in real time de interesse en biedingen kon volgen en waardoor we snel konden handelen.

Heel goed advies van de adviseurs.

En dat aan zo'n goede prijs.

Echte aanrader.


"Het online bieden en de direct hebben prijs hebben ons een hoop stress bespaard!"

Eerst stonden wij wat argwanend tegenover het online kopen van een woning, het is namelijk een belangrijke beslissing die je niet vaak hoeft te maken in je leven. Eenmaal deze beslissing genomen wilden we dan ook dat alles verder goed verliep voor de aankoop van ons droomhuis. Hetgeen waar we eerst wat twijfelachtig tegenover stonden, bleek nadien een groot voordeel te zijn geweest! Het online bieden en vooral de direct hebben prijs heeft ons een hoop stress bespaard, en heeft voor een vlotte afhandeling van de verkoop gezorgd.

Ook de service zelf was zoals je mag verwachten van een makelaars kantoor. Wat wij ook als positief hebben ervaren, was de rondleiding in de woning door de eigenaars zelf, niet door een 'verkoper' die het allemaal net iets te rooskleurig durft te benaderen. De eerlijkheid van de eigenaars, de vlotte prijs overeenkomst online en het in orde brengen van de nodige papieren op kantoor, zijn enkele voordelen die enige argwaan kan doen verdwijnen!

Wij zijn tevreden klanten en hebben onze droomstek gevonden bij oximo!

Familie Van Cleven
Aankoop woning te Merelbeke


Dhr. Van Rompaey
Verkoop vakantiewoning Stekene

"Het is niet omdat alles online gecentraliseerd is, dat je geen persoonlijk contact hebt!"

Ik heb bewust gekozen voor Oximo omdat internet het ideale medium is om maximaal je doelgroep te bereiken. Bovendien hanteren ze een efficiënte aanpak tegen een voordeliger tarief.

Een pluspunt vond ik ook dat bezoekers die de woning op een vaste kijkdag gezien hebben, de rondleiding nog eens virtueel kunnen herbeleven op de site via een knap filmpje.

Ik kan elke verkoper van een pand een samenwerking en transactie met Oximo aanraden. Het is trouwens niet omdat alles online gecentraliseerd is, dat je geen persoonlijk contact hebt. Wel integendeel! Bij de minste vraag zocht men naar een oplossing en waren ze heel behulpzaam.


"Een week na het verlengen van de overeenkomst werd één van de volgers koper"

Onze eerdere ervaringen met immobilienkantoren en makelaars hadden ons niet optimistisch gestemd gezien deze helemaal niet met ons, de verkopers, in voeling waren gebleven tijdens de maanden dat zij zich hadden geëngageerd om kopers aan te trekken, slechts alleen als het tijdstip er was om ons een verlenging van de samenwerking voor te stellen, mits daarvoor nogmaals te betalen natuurlijk.

Het resultaat bleef telkens uit, er werd ons ook nooit enige interesse van kandidaatkopers gemeld, welk wel ontmoedigend werkte.

De eerlijkheid dwingt ons wel te bekennen dat het geen gemakkelijke opdracht was opdat het een perceel achtergrond betrof dat wel gelegen was aan een geplande straat die er wel zou komen maar zeker niet in de zeer nabije toekomst en daarom ook niet als bouwgrond te koop kon worden aangeboden.

Na enige jaren van berusting heb ik, als gevolmachtigde voor de erfgenamen/verkopers, hen toch kunnen bewegen mij nogmaals opnieuw een mandaat te geven om te trachten de verkoop via de klasieke kanalen te regelen.

Van de velen makelaars die we aangeschreven hadden was er toch gelukkig een die geinteresseerd was de handschoen op te nemen "Oximo bvba" met duidelijke afspraken, zoals alleen bij verkoop een commissie van 2,5 % betaald moest worden en er verder geen onvoorziene kosten aangerekend zouden worden, wat ons direct vertrouwen gaf.

Verder werd aanstonds door hen een onafhankelijke schatter aangesteld, een fotosessie van het perceel gemaakt en een bord er op geplaatst met de detail van het te koop gestelde perceel. Ons werd voorgesteld via computer in te tekenen op hun site waarop we dan dagelijks de evolutie konden volgen wat betreft het groeiende aantal geinteresseerden of mogelijke kopers.

De geinteresseerden/volgers werden telkens en aanstonds op de hoogte gebracht van de prijsverlagingen wat zij zelf ook via de site van Oximo konden opvolgen.

De zaakvoerder ook eveneens notaris kwam ook regelmatig telefonisch met ons in contact, zelfs in het buitenland om de verkoopprijs te bespreken en op zijn voorstel zo nodig deze te verlagen. Zoals wij hadden verwacht zou het een hele klus worden een koper vinden.

Toch bewaarden wij het volle vertrouwen in hem en zijn team.

Na het contract van 6 maanden hadden wij helemaal geen behoefte om van makelaar te wisselen en gelukkig maar want een week na het verlengen van de overeenkomst werd er een van de volgers een koper.

Het moet ons van het hart dat dank zij de grote deskundigheid, ervaring en doorzettingsvermogen van Dhr. De Brabandere en zijn medewerkers deze opdracht tot een goed einde werd gebracht, "Oximo bvba" is zeker een aanrader om gelijk welke opdacht aan te kunnen. Een zeer tevreden klant.

Dhr. Plochaet
Verkoop grond Hove


Mevr. Vanderbruggen
Verkoopster woning Brakel

"We mochten altijd aanwezig zijn op de kijkdagen"

Mijn broer en ik willen jullie bedanken voor de vlotte afhandeling van de verkoop van ons ouderlijk huis.

Bij de eerste kennismaking kregen we een volledige en duidelijke uitleg over jullie werkwijze waarop een grondige inspectie volgde van het huis.

Daarna (nog voor de ondertekening van onze samenwerking) kregen we een gedetailleerd schattingsverslag van het huis, daar we bij de andere vastgoedmakelaars alleen maar een bedrag kregen wat we eventueel van het huis konden vragen. Elke wijziging werd onmiddellijk naar ons doorgemaild of telefonisch doorgegeven.

Wij konden steeds terecht met onze vragen bij jullie adviseur. En mochten ook altijd aanwezig zijn op de kijkdagen.

In het begin stonden we een beetje sceptisch tegenover jullie "online biedingsplatform", maar na deze samenwerking vinden we het zeker een aanrader.

Nogmaals bedankt!


"Ondanks moeilijk dossier, succesvol afgerond!"

Top. Excellente service in de verkoop.

Het was een gecompliceerd dossier, maar op een zeer efficiënte en klantvriendelijke manier afgerond!

Mevr. Van Robbroeck
Verkoop appartement Willebroek


Fam. Van Gansberghe
Verkoop projectgrond Zottegem

"Een professioneel schattingsverslag met uitgebreide waardebepaling"

Bij de verkoop van ons ouderlijk vastgoed (woning op bouwgrond 52a) hadden we eerst zelf een uitgebreide advertentie op Immoweb geplaatst. Daarop kwamen uitsluitend immo-verkopers hun diensten aanbieden, en wilden daarbij snel “hun contract” aan ons slijten

Dat ze niet eens de moeite gedaan hadden om ons dossier goed door te nemen bleek overduidelijk. Tot de Oximo afgevaardigde me contacteerde voor een diepgaander gesprek gezien ons project. Het werd vlug voor beide partijen duidelijk dat hun ernstige aanpak met uitgebreide dossieropmaak voor internet-verkoop met officiële biedingen, de beste kans op slagen bood versus de klassieke “etalage verkoop".

Op basis van hun professioneel schattingsverslag met uitgebreide waardebepaling van de projectmogelijkheden hebben we een correcte direct-hebben-prijs vastgelegd en zonder protest bekomen na een paar maanden.

Het comfort en de 24/24u, 7/7 webtoegang, waarbij we alles konden opvolgen op de website van Oximo verliep heel vlot voor mijzelf en onze andere erfgenamen. Ook hebben enkel de “echt potentiële” bieders het goed “live” bezocht op afspraak, dus geen onnodige kijkdag-toeristen.

Met dank en respect aan Oximo en de koper!


"De deal online sluiten wijst zichzelf makkelijk uit en het is handig dat alles online te volgen is"

Bij deze mijn bevindingen omtrent Oximo:

  • De website is zeer duidelijk. Alle gegevens zijn gemakkelijk terug te vinden.
  • Het bezoek: duidelijke afspraken. Deftige uitleg over de woning + visie wat er met de woning kan gedaan worden. Sommige makelaars hebben totaal geen kennis van zaken en geven dan ook geen correcte gegevens aan kandidaat-kopers. Hier was dit wel volledig duidelijk.
  • De deal online sluiten, wijst zichzelf heel makkelijk aan. Het is ook handig dat alles online te volgen is.
  • Over het algemeen: zeer tevreden over de makelaar van dienst dhr. Sven Jacques.

Mevr. Spitaels
Koopster woning Brakel


Verkochte panden

Verkocht

Gent | Appartement

Verkocht

Oostduinkerke (Koksijde) | Appartement

Verkocht

Dendermonde | Grond

Verkocht

Zelzate | Huis

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag