Oximo gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken

× ga verder

Vind voor je huis een koper aan de beste prijs via Oximo en dit voor slechts 1%

bekijk hier onze video Contacteer ons voor een schatting

Bel ons op 078 487 078

Of bekijk meest gestelde vragen

De verkoop draait rond jou.


Ontdek alle voordelen om samen met Oximo jouw vastgoed te verkopen, aan slechts 1%.

Je huis, appartement of bouwgrond verkopen is een persoonlijke zaak die de nodige aandacht vraagt. Nogal vaak wordt er boven je hoofd beslist of praat men naast de kwestie als je ergens hulp zoekt. Niet bij Oximo!

Uiteraard luisteren we eerst naar jouw verhaal. Een persoonlijk gesprek is de basis voor een correcte prijszetting en voor goede afspraken. En dan … plaatsen we jou in het midden van uw verkoop. Je organiseert zelf of samen met ons de bezichtigingen, heel gemakkelijk via oximo.be. Je volgt online alle interesses en biedingen, realtime. Je kan je account delen, heel handig als je met verschillende familieleden de verkoop wilt volgen. De verkoop van je woning ging nog nooit zo vlot, en dat allemaal voor slecht 1%.

Dankzij onze persoonlijke service EN ons uniek online verkoopplatform waarbij we jouw eigendom verkopen aan slechts 1%, hebben wij ervoor gezorgd dat bij ons de verkoop écht rond jou draait! En dat mag je zowel figuurlijk als letterlijk nemen.

1 % commissie ( excl btw )

Je eigendom verkopen aan slecht 1%? Dat kan, bij Oximo. Wat jij hiervoor moet doen? Eenvoudig, de potentiële kopers je woning laten bezichtigen. Alle andere zorgen die er bij een verkoop bijkomen, zijn volledig voor onze rekening.

Wens je slechts deels of volledig ontnomen te worden van je zorgen, bespreek dan met de Oximo Adviseur de andere mogelijkheden. Wij zijn er om je te helpen en al je zorgen weg te nemen.

Online biedingsplatform

Online bieden voor een pand? Dat kan via ons online biedingsplatform. Biedingen zijn 24/24u mogelijk vanaf een bepaalde prijs en/of tot en met een direct hebben prijs. Je kan die zelf al of niet toewijzen, eenvoudig en snel.

24/7 op de hoogte

De verkoper is in real time van alles op de hoogte en behoudt zelf alle controle (geïnteresseerden, publiciteit, kijkdagen, bezichtigingen, biedingen).

Uitgebreide pand promotie

Oximo publiceert op Immoscoop, Immoweb, Immovlan, Zimmo, Immo Logic, Proxio, Facebook en indien nodig ook nog op gespecialiseerde immosites. Daarnaast bereikt Oximo heel Vlaanderen via eigen kopersdatabank, brede algemene publiciteit, marketingcampagnes en nieuwsbrieven.

Geen resultaat, geen kosten

Bij Oximo neem je geen enkel risico. Resulteert ons werk niet in een verkoop? Dan zijn er voor jou helemaal geen kosten. Bij de effectieve verkoop van jouw eigendom betaal je 1% commissie, zo eenvoudig is het.

Veilig

De online verkoopprocedure zorgt voor kopers- en verkopersbescherming. Iedereen weet vooraf waar hij of zij aan toe is o.a.doordat het volledig verkoopdossier met alle verplichte informatie vanaf de start beschikbaar is.

Onze nieuwste panden  Meer panden

Alle vastgoedprimeurs op

Getuigenissen van onze klanten  Meer testimonials

Verkochte panden  Bekijk alle

€0 tot €254 500

  • Huis
  • Merelbeke

€0 tot €219 500

  • Appartement
  • Gent

€0 tot €294 000

  • Huis
  • Gentbrugge

€0 tot €185 000

  • Huis
  • Gent

Zo gaan we samen te werk!

1. Vrijblijvend persoonlijk gesprek met de Oximo Adviseur

Eerst en vooral komen wij graag bij je thuis langs voor een kennismaking met ons en onze manier van werken.

Samen met jou bespreken we welke van onze diensten het meest aansluiten bij jouw wensen en jouw situatie.

Onze adviseur zal dan samen met jou de prijszetting overleggen met het oog op een optimaal resultaat.

 Contacteer mij voor schatting

2. Uitgekiende promotie op maat van jouw pand

Oximo zorgt er eerst voor dat de verkoop van je pand gepromoot word op onze website en bij de geregistreerde zoekende kopers via onze kopersdatabank, én door te publiceren op www.IMMOSCOOP.be.

Eveneens gaan wij jouw pand actief promoten via sociale media. Van zodra je pand op onze website verschijnt, starten wij ook een Facebook advertising campagne op. Ook kunnen wij ter plaatse, onze borden en/of spandoeken aanbrengen.

Daarnaast zetten wij je vastgoed ook in de kijker op alle belangrijkste immoweb-sites in België zoals Immoweb, Zimmo, Immovlan, Immo-Logic, Proxio enz...

Tenslotte kan er ook nog geadverteerd worden op pandspecifieke immosites zoals bv Landbouwgrondtekoop ( voor landbouwgrond ), Woonzorgweb ( voor assistentiewoningen ) enz...

3. Gepersonaliseerde opvolging via jouw Account

Via je account kan je alles eenvoudig volgen, 24u op 24u. : Zo heb je zicht op alle reacties op publiciteit, inschrijvingen op kijkdagen, feedback hierover van je adviseur, biedingen die je zelf kan weigeren of aanvaarden door toewijzing.

Van zodra je een bod aanvaard hebt, wordt de kandidaat-koper uitgenodigd tot het betalen van een eerste deel van het voorschot. Betaalt de kandidaat-koper dit voorschot binnen de 7 kalenderdagen, dan wordt er overgegaan tot de ondertekening van de compromis bij de notaris.

Zo eenvoudig en snel verloopt het, en dat slechts voor 1%.

Bel ons op 078 487 078

Of bekijk meest gestelde vragen

Voor professionals

Ben je bouwpromotor en op zoek naar een professionele partner voor de verkoop van je panden/projecten? Ontdek dan onze tijdsbesparende, efficiënte aanpak.

Meer informatie