Oximo gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken

× ga verder

Verkoop je huis met een
online platform én
persoonlijke begeleiding.

Bel ons op 078 487 078

Of bekijk meest gestelde vragen

De verkoop draait rond u.


Ontdek alle voordelen om samen met Oximo uw vastgoed te verkopen.

Uw huis, appartement of bouwgrond verkopen is een persoonlijke zaak die de nodige aandacht vraagt. Nogal vaak wordt er boven uw hoofd beslist of praat men naast de kwestie als u ergens hulp zoekt. Niet bij Oximo!

Uiteraard luisteren we eerst naar uw verhaal. Een persoonlijk gesprek is de basis voor een correcte prijszetting en voor goede afspraken. En dan … plaatsen we ú in het midden van uw verkoop. U organiseert zelf of samen met ons de bezichtigingen, heel gemakkelijk via oximo.be. U volgt online alle interesses en biedingen, realtime. U kan uw account delen, heel handig als u met verschillende familieleden de verkoop wilt volgen.

Dankzij onze persoonlijke service EN ons uniek online verkoopplatform hebben wij ervoor gezorgd dat bij ons de verkoop écht rond u draait! En dat mag u zowel figuurlijk als letterlijk nemen.

Commissie naar keuze

Extra korting wanneer u zelf bezichtigingen uitvoert. Uitzonderlijke korting wanneer u zelf de koper vindt!

Kopers kunnen bieden

Uw pand is waard wat men er wil voor geven. Dit kan via ons online biedingsplatform. Biedingen zijn 24/24 u mogelijk vanaf een bepaalde prijs en/of tot en met een direct hebben prijs. U kan die zelf al of niet toewijzen.

Transparant

De verkoper is in real time van alles op de hoogte en behoudt zelf alle controle (geïnteresseerden, publiciteit, kijkdagen, bezichtigingen, biedingen).

Snel

Oximo bereikt heel Vlaanderen via eigen kopersdatabank, brede publiciteit, marketingcampagnes en nieuwsbrieven. Er kan op elk moment een online bod gedaan en toegewezen worden, 24/24 uur.

No cure, no pay

Geen verkoop, geen kosten. Minder risico. Enkel commissie bij effectieve verkoop.

Veilig

De online verkoopprocedure zorgt voor kopers- en verkopersbescherming. Iedereen weet vooraf waar hij of zij aan toe is o.a.doordat het volledig verkoopdossier met alle verplichte informatie vanaf de start beschikbaar is.

Onze nieuwste panden - Meer panden

Alle vastgoedprimeurs op

Getuigenissen van onze klanten - Meer testimonials

Verkochte panden - Bekijk alle

€0 tot €270 000

  • Huis
  • Rillaar

€0 tot €380 000

  • Appartement
  • Merelbeke

€0 tot €20 000

  • Parkeerplaats
  • Merelbeke

€0 tot €249 000

  • Huis
  • Merelbeke

Hoe werkt oximo?

1. Persoonlijk gesprek met de Oximo Adviseur

Eerst en vooral komen wij graag bij u thuis langs voor een vrijblijvende kennismaking met ons en onze manier van werken.

Samen met u bespreken we welke van onze diensten het meest aansluiten bij uw wensen en uw situatie.

Onze adviseur zal dan - na een grondige schatting van uw pand - samen met u de prijszetting overleggen met het oog op een optimaal resultaat.

 Contacteer mij voor schatting

2. Uitgekiende promotie op maat van uw pand

Oximo zorgt ervoor dat de verkoop van uw pand gepromoot word op de Oximo website en kopersdatabank, én door te publiceren op www.IMMOSCOOP.be, dè website voor alle vastgoedprimeurs.

Eveneens zijn wij actief op sociale media om uw pand te promoten. Van zodra uw pand op onze website verschijnt, starten wij ook een online advertising campagne op. Uiteraard kunnen wij ter plaatse ook onze Borden en/of spandoeken aanbrengen.

Tenslotte zetten wij uw vastgoed ook in de kijker op alle belangrijkste immowebsites in België zoals Immoweb, Zimmo, Realo, Immovlan, Immo-Logic, Hebbes, Proxio enz...

3. Gepersonaliseerde opvolging via uw Account

Via uw account volgt u alles 24u op 24u. op : reacties op publiciteit, inschrijvingen op kijkdagen, feedback hierover van uw adviseur, biedingen die u zelf kan weigeren of aanvaarden door toewijzing.

Van zodra u een bod aanvaard heeft, wordt de kandidaat-koper uitgenodigd tot het betalen van een eerste deel van het voorschot.

Betaalt de kandidaat-koper dit voorschot binnen de 7 kalenderdagen, dan wordt er overgegaan tot de ondertekening van de compromis bij de notaris.

Bel ons op 078 487 078

Of bekijk meest gestelde vragen

Voor professionals

Bent u bouwpromotor en op zoek naar een professionele partner voor de verkoop van uw panden/projecten? Ontdek dan onze tijdsbesparende, efficiënte aanpak.

Meer informatie