Oximo gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken

× ga verder

Volg de verkoop
van je huis vanuit je vakantiebestemming!

Meer info

Bel ons op 078 487 078

Of bekijk meest gestelde vragen

De verkoop draait rond u.


Ontdek alle voordelen om samen met Oximo uw vastgoed te verkopen.

Uw huis, appartement of bouwgrond verkopen is een persoonlijke zaak die de nodige aandacht vraagt. Nogal vaak wordt er boven uw hoofd beslist of praat men naast de kwestie als u ergens hulp zoekt. Niet bij Oximo!

Uiteraard luisteren we eerst naar uw verhaal. Een persoonlijk gesprek is de basis voor een correcte prijszetting en voor goede afspraken. En dan … plaatsen we ú in het midden van uw verkoop. U organiseert zelf of samen met ons de bezichtigingen, heel gemakkelijk via oximo.be. U volgt online alle interesses en biedingen, realtime. U kan uw account delen, heel handig als u met verschillende familieleden de verkoop wilt volgen.

Dankzij onze persoonlijke service EN ons uniek online verkoopplatform hebben wij ervoor gezorgd dat bij ons de verkoop écht rond u draait! En dat mag u zowel figuurlijk als letterlijk nemen.

Flexibele commissie

Extra korting wanneer u zelf bezichtigingen uitvoert. Uitzonderlijke korting wanneer u zelf de koper vindt!

Efficiënter

De verkoop wordt gesloten waar en wanneer de koper en verkoper dit willen, er kan op elk moment een online bod gedaan en toegewezen worden.

Transparanter

De verkoper is in real time van alles op de hoogte en behoudt zelf alle controle (geïnteresseerden, publiciteit, kijkdagen, bezichtigingen, biedingen).

Sneller

Oximo bereikt heel Vlaanderen via eigen kopersdatabank, brede publiciteit, marketingcampagnes en nieuwsbrieven. De online verkoopprocedure heeft een snellere verkoop tot gevolg.

No cure, no pay

Geen verkoop, geen kosten. Minder risico. Enkel commissie bij effectieve verkoop.

Veiliger

De online verkoopprocedure zorgt voor kopers- en verkopersbescherming. Iedereen weet vooraf waar hij of zij aan toe is o.a.doordat het volledig verkoopdossier met alle verplichte informatie vanaf de start beschikbaar is.

Onze nieuwste panden - Meer panden

Alle vastgoedprimeurs op

Getuigenissen van onze klanten - Meer testimonials

Verkochte panden - Bekijk alle

€235 000 tot €250 000

  • Grond
  • Merelbeke

€0 tot €330 000

  • Huis
  • Houthalen Helchteren

€0 tot €17 250

  • Parkeerplaats
  • Merelbeke

€0 tot €545 000

  • Huis
  • Tielt

Hoe werkt oximo?

1. Persoonlijk gesprek met de Oximo Adviseur

Eerst en vooral komen wij graag bij u thuis langs voor een vrijblijvende kennismaking met ons en onze manier van werken.

Samen met u bespreken we welke van onze diensten het meest aansluiten bij uw wensen en uw situatie.

Onze adviseur zal dan - na een grondige schatting van uw pand - samen met u de prijszetting overleggen met het oog op een optimaal resultaat.

 Contacteer mij voor schatting

2. Uitgekiende promotie op maat van uw pand

Oximo zorgt ervoor dat de verkoop van uw pand gepromoot word op de Oximo website en kopersdatabank, én door te publiceren op www.IMMOSCOOP.be, dè website voor alle vastgoedprimeurs.

Eveneens zijn wij actief op sociale media om uw pand te promoten. Van zodra uw pand op onze website verschijnt, starten wij ook een online advertising campagne op. Uiteraard kunnen wij ter plaatse ook onze Borden en/of spandoeken aanbrengen.

Tenslotte zetten wij uw vastgoed ook in de kijker op alle belangrijkste immowebsites in België zoals Immoweb, Zimmo, Realo, Immovlan, Immo-Logic, Hebbes, Proxio enz...

3. Gepersonaliseerde opvolging via uw Account

Via uw account volgt u alles 24u op 24u. op : reacties op publiciteit, inschrijvingen op kijkdagen, feedback hierover van uw adviseur, biedingen die u zelf kan weigeren of aanvaarden door toewijzing.

Van zodra u een bod aanvaard heeft, wordt de kandidaat-koper uitgenodigd tot het betalen van een eerste deel van het voorschot.

Betaalt de kandidaat-koper dit voorschot binnen de 7 kalenderdagen, dan wordt er overgegaan tot de ondertekening van de compromis bij de notaris.

Kasteel Wisselbeke: assistentiewoningen Merelbeke

Prijzen vanaf €223 000 - €437 000

De verkoop is gestart

Bekijk project   Venster sluiten

Bel ons op 078 487 078

Of bekijk meest gestelde vragen

Voor professionals

Bent u bouwpromotor en op zoek naar een professionele partner voor de verkoop van uw panden/projecten? Ontdek dan onze tijdsbesparende, efficiënte aanpak.

Meer informatie