De Wisselaar

WONEN IN MERELBEKE TUSSEN KERK EN PLEIN

Een veilige, geborgen plek om te leven en een uitzonderlijke plek om te wonen. Kom wonen in De Wisselaar, een nieuwe dimensie van rust en comfort.

Rondom de historische tramstelsite in het hartje van Merelbeke heeft Abscis Architecten twee meersgezinswoningen ontworpen in een hedendaagse architectuur. Ze geven vorm aan De Wisselaar, een kleinschalig woonproject met 30 appartementen met een gevarieerd aanbod van één-, twee-, en drieslaapkamerappartementen. 

Op de bovenste verdieping van het L-vormig gebouw bevinden zich 3 royale penthouses. Het bouwvolume wordt gebroken door de inplanting van een groendak, wat de ruimtelijke beleving versterkt en draagt bovendien bij tot een goede luchtkwaliteit in de woonomgeving. De gelijkvloerse verdieping wordt opgeladen met een levendige, commerciële plint, die naadloos aansluit bij het publieke plein. Onder de bouwvolumes bevindt zich een ruime ondergrondse parking. 

De uitzonderlijke ligging van dit project in combinatie met een eigentijds staaltje architectuur, maken De Wisselaar een bijzondere plek om te wonen en te leven.

Bel ons

078 487 078

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.
Stel je vraag

Kijkdagen

maandag 12 juni 2023

Inschrijven 2 plaatsen

Afspraak

Stel zelf een afspraakmoment voor.

Maak afspraak

Oximo adviseur

Laureen Jacquet

Laureen Jacquet
laureen.jacquet@oximo.be
0478 83 58 14