Nieuws

Lees hieronder alle nieuwtjes uit de vastgoedsector.

Zo kan je nieuwe partner zich inkopen in je huis!

Als je eigenaar bent van een huis en een duurzame relatie hebt met een nieuwe partner die bij jou wil komen inwonen, wil die zich wel eens graag inkopen in je woning. Maar hoe kan je daarbij best te werk gaan?

Lees meer

Ben jij helemaal mee? Dit zijn dé tuintrends van 2020!

Dat 2020 de zomer van de staycation wordt, is ondertussen al wel duidelijk. Gelukkig moet je niet de halve wereld afreizen om zorgeloos te kunnen genieten en helemaal tot rust te komen. Dat kan ook gewoon in je eigen achtertuin. Met de tuintrends van 2020 tover je je tuin eenvoudig om tot je eigen stukje paradijs.

Lees meer

Je woning herinrichten op 2 dagen tijd!

Op 2 dagen tijd je interieur opnieuw inrichten? Perfect mogelijk. Stroop komend weekend de mouwen op en pak je interieur aan. Het resultaat? Dat heb je helemaal zelf in handen. De onderstaande tips zetten je alvast aardig op weg.

Lees meer

5 spullen die een tuin echt aangenaam maken!

Akkoord, de komende maand zal je waarschijnlijk niet meer zoveel van je tuin genieten… Ten onrechte misschien! Het is namelijk perfect mogelijk om ook in de herfst van je tuin te genieten. En met deze vijf spullen maak je je tuin het hele jaar door aangenaam.

Lees meer

7 heerlijk makkelijke kamerplanten.

Geen groene vingers, maar wil je je woning toch pimpen met makkelijk te onderhouden planten? Met deze 7 kamerplanten zit je gebeiteld. Ze geven je ruimte een groene uitstraling, maar vergen amper onderhoud!

Lees meer

Wanneer en waarom zou jij een interieurinrichter inhuren?

Uitgekeken op je interieur? Of trek je naar een nieuwe woning en wil je gelijk de juiste vibe in je interieur? Dan kan een interieurinrichter/stylist een handje helpen. Een goede interieurspecialist is zijn/haar budget waard en zorgt voor een fikse meerwaarde. Wij geven alvast enkele tips mee.

Lees meer