Nieuws

Lees hieronder alle nieuwtjes uit de vastgoedsector.

Dit riskeer je als je geen rookmelders hebt in je woning!

Sinds begin dit jaar moeten woningen die in Vlaanderen gelegen zijn uitgerust zijn met voldoende rookmelders. Wat riskeer je als je deze verplichting niet correct naleeft?

Lees meer

Welke verzekering moet je als huurder écht hebben?

Wanneer je een huisje of appartement huurt, heb je misschien nooit het gevoel dat het jouw eigendom is. Moet je dan wel een verzekering aangaan? En waarom precies? Wij zochten het voor je uit.

Lees meer

Kopen op plan: hoe werkt het?

Steeds vaker kan je een woning of appartement op plan kopen. Dit wil zeggen dat een bouwpromotor, projectontwikkelaar of sleutel-op-de-deurbedrijf een woning of appartement verkoopt nog voordat de eerste steen is gelegd. Je koopt dus een nieuwbouw die er nog niet staat. Het voordeel? Je hoeft je niks aan te trekken van het bouwproces en je kan zelf nog de afwerking bepalen.

Lees meer

Wat kost het om een huis te slopen?

Heb je de beslissing gemaakt om over te gaan tot slopen of twijfel je nog wat? In dit artikel vertellen we je alvast met welke kosten je rekening moet houden bij de afbraak. Succes!

Lees meer

Een opbrengsteigendom kopen: met welke aspecten moet je rekening houden?

Geld op de bank: vandaag de dag vergaart het meer stof dan dat het opbrengt. Daarom is het slim om je geld op andere manieren in te zetten: door te investeren in vastgoed, bijvoorbeeld. Bezit je al een huis en denk je eraan om een opbrengsteigendom aan te kopen? Dan moet je wel met bepaalde aspecten en kosten rekening houden.

Lees meer

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!

Lees meer