Nieuws

Lees hieronder alle nieuwtjes uit de vastgoedsector.

Tuin: Al tijd om het gras te maaien?

De mooie dagen komen terug en gezien de zeer milde winter die we hebben gehad, is je gazon waarschijnlijk al hoog genoeg. Tijd om het een eerste keer te maaien?

Meer lezen

Verrassende cijfers: hoeveel betalen jongeren voor hun eerste huis?

Ook al schieten de vastgoedprijzen de lucht in, bijna drie kwart van de jonge Belgen slaagt erin zijn initiële budget voor de aankoop van een woning te respecteren. Dat blijkt uit cijfers van enquête gevoerd door Axa.

Meer lezen

6 manieren om online audio- en videocalls te organiseren!

De lockdown die door de huidige coronacrisis wordt ingevoerd betekent dat we ons moeten isoleren. Een gedwongen isolatie kan moeilijk te plaatsen zijn, zeker voor ouderen en kinderen.

Meer lezen

4 dingen die je absoluut niet mag doen als je een huis wil kopen!

Potentiële kopers bevinden zich soms in een mijnenveld van slechte technieken die verkopers de stuipen op het lijf jagen. Wil je tot een goede overeenkomst komen? Zorg dan zeker dat je de volgende blunders vermijdt.

Meer lezen

7 tips bij het opmaken van je zoekertje!

Een goed zoekertje doet verkopen. Maar hoe schrijf je dat? Welke woorden moet je gebruiken en waarmee maak je het verschil. Wij geven je alvast 7 tips mee, waarmee je zoekertje beter scoort. Vergeet niet dat dit een beroep is en dat een makelaar in geval van twijfel voor een echte meerwaarde aan uw advertentie zal zorgen!

Meer lezen

Welke impact heeft het coronavirus (Covid-19) op de vastgoedmarkt?

We zetten alles voor u op een rijtje

Meer lezen