Nieuws

Lees hieronder alle nieuwtjes uit de vastgoedsector.

Een huis bezichtigen, zo doe je dat!

Een woning kopen is best spannend, maar natuurlijk ga je het eerst grondig bekijken, voor je tot de aankoop overgaat. Er zijn heel wat dingen om op te letten tijdens zo een bezichtiging. Wij zetten enkele aandachtspunten op een rijtje.

Meer lezen

Als single een huis kopen? Zo doe je dat!

Er komen steeds meer vrijgezellen bij in België. Met meer dan 800.000 zijn ze in Vlaanderen en uiteraard willen ze ook comfortabel en leuk wonen. Ben jij single en stel je je vragen bij je woning en of je er eentje kunt kopen, dan zetten wij alvast enkele zaken op een rijtje.

Meer lezen

Een gezellige tuin voor vlinders creëren?

Wat is er mooier en meer betoverend dan vlinders die in je tuin rondvliegen? Juist, ja! Maar wist je ook dat je door een eenvoudig stappenplan te volgen jouw groene ruimte veel gastvrijer maakt voor deze prachtige insecten? Lees even mee…

Meer lezen

Beschimmelde voegen uit je badkamer verwijderen: zo moet het

Zijn de siliconen afdichtingen in je badkamer of keuken lek of beschimmeld? Dan is het tijd om ze weg te doen en te veranderen. Maar hoe verwijder je de oude eerst?

Meer lezen

Zwembanen in opmars maar welk budget moet je voorzien?

Vooral in verstedelijkte regio’s zijn de zogenaamde zwembanen in opmars. Die zijn natuurlijk ideaal om baantjes in te trekken. Maar welk budget moet je voorzien?

Meer lezen

Zijn inbouwrolluiken slecht voor je E-peil?

Rolluiken bestaan in drie uitvoeringen: voorzet-, opbouw- en inbouwexemplaren. In moderne woningen zijn inbouwrolluiken populair. Voordeel: je ziet langs buiten alleen het rolluik, de zware elementen zijn weggewerkt in je constructie. Nadeel: je bouwschil is gedeeltelijk onderbroken. Zorgt dat niet voor problemen op het vlak van isolatie en luchtdichtheid?

Meer lezen