Verkoop je huis met meer winst!

Bij ons betaal je slechts 1% commissie op de verkoop van je woning. Dit omdat wij geloven dat de immowereld anders én goedkoper kan. De hulp van een immo expert, enkel daar waar jij het nodig hebt!

Bel mij Maak een afspraak

Klaar om samen je huis te verkopen?

Lees onze 10 stappen naar een succesvolle verkoop!

Samen voor meer winst op de verkoop van je woning

Weg met 2 tot zelfs 6% commissie op de verkoop van je huis! Bij Oximo schrappen we onnodige kosten en gaan we voor meer efficiëntie en transparantie in de plaats. We digitaliseren een groot stuk van het verkoopproces en je wordt begeleid door jouw persoonlijke adviseur enkel daar waar jij het nodig hebt. Zo houd je meer winst over op het einde van de rit.
Lees meer

Laagste kosten, laagste commissie

Wij geloven dat professionele vastgoedbemiddeling anders, beter en toegankelijker kan voor iedereen. We gaan mee met onze markt en beseffen dat digitaal daar een grote rol in speelt. In plaats van het klassieke kantoor in de straat, digitaliseren we het verkoopproces en word je begeleid door jouw persoonlijke adviseur enkel daar waar jij het nodig hebt. Hierdoor kunnen we onze commissie laten zakken tot 1% en hou jij meer winst over op de verkoop van jouw vastgoed.

“De 1% commissie is een cruciale factor geweest in vergelijking met andere makelaars. Ook de formule waarbij je de 'vanaf prijs' samen met de Oximo adviseur bepaalt, was bijzonder. De uitleg en de vlotte service hebben me overtuigd!”
- Marnix Naudts uit Melle
Dankzij het Oximo vastgoedplatform verloopt het verkoopproces helemaal digitaal, wat een mooie tijds- én prijswinst oplevert. Registreer je gratis via "Registreren" en laat je huis schatten door één van onze adviseurs. Eenmaal de verkoopprijs van je pand bepaald is, kan je alleen of met meerdere personen in alle transparantie en 24/7 je dossier opvolgen. 

“Bij het eerste contact met onze Oximo adviseur voelden wij ons direct op ons gemak. Op alle vragen kregen we een deskundig antwoord. We konden ook alles van heel dichtbij volgen via het online platform."
- Filip De Graeve uit Gent
Kopers gaan vooral online op zoek. De budgetten van een fysiek kantoor ruilen we daarom in voor meer zichtbaarheid van jouw pand. Dit met digitale campagnes op Facebook, Google en verschillende vastgoedwebsites. Zo houden we de verwerkingskosten laag en de interesse bij kandidaat-kopers hoog.

Als erkend vastgoedmakelaar hebben wij ook toegang tot de marktinformatie van de hele vastgoedmarkt - van Maaseik tot De Panne. Een lokaal kantoor is dus niet noodzakelijk om je alsnog van dichtbij te kunnen adviseren.

“Het meest bijzondere vond ik de manier van samenwerken! Ook de prijs die eraan vast hangt was verschillend van die van andere makelaars. Via de website zelf kon ik alles goed opvolgen. Het verliep heel vlot!”
- Hendrik de Bruycker uit Eksaarde
Laat ons helpen daar waar jij ons het meest kan gebruiken. Zo kan je het praktisch verloop van je rondleidingen zelf bepalen. Bij de 1%-formule geef je zelf de rondleidingen, mits begeleiding van jouw persoonlijke adviseur. Zo heb je rechtstreeks contact met geïnteresseerde kopers en bespaar je op je makelaar. 

Toch liever de rondleiding overlaten aan jouw Oximo adviseur? Indien gewenst kunnen wij je volledig ontzorgen en de rondleiding voor onze rekening nemen. Weet dus wel dat je altijd beide opties hebt.

Winst voor de verkoper

Verkocht
Winst verkoper €590

Gentbrugge | Parkeerplaats

Verkocht
Winst verkoper €6.570

Gentbrugge | Appartement

Verkocht
Winst verkoper €3.080

Brecht | Grond

Verkocht
Winst verkoper €5.700

KRUISEM (Ouwegem) | Huis

Verkocht
Winst verkoper €5.880

Westende | Huis

Verkocht
Winst verkoper €2.700

Brussel (Heizel) - België | Appartement

Verkocht
Winst verkoper €6.500

Terhagen | Huis

Verkocht
Winst verkoper €3.300

WINGENE | Huis

Jij bepaalt, wij staan naast je

Samen kijken we waar jij onze expertise écht kan gebruiken. Bij Oximo heb jij het verkoopproces in handen, maar heb je steeds de ondersteuning van een ervaren adviseur. Zelf rondleidingen geven? Prima! Wij organiseren je kijkdagen en stomen je klaar met de juiste coaching. Wil je volledige transparantie in de verkoop? Op ons online verkoopplatform kan je zelf 24/7 de biedingen op je woning opvolgen. Wij spreken ons uitgebreide netwerk van kopers aan en verzorgen volledig het juridisch luik.

Zo kan je bij ons onder meer terecht voor: 
  • de professionele presentatie van je pand
  • de ruime on- en offline publiciteit via print, social media, immo-sites en onze website
  • de opmaak van het online verkoopdossier zodat je real-time kan meevolgen
  • de organisatie van en coaching voor de persoonlijke ontvangst van kopers op kijkdagen
  • de onderhandelingen met en de online biedingen van de kandidaat-kopers, incl. solvabiliteitscontrole
  • de effectieve verkoop en de volledige afhandeling ervan 
Kortom, samen gaan we voor succes! 
Zo kunnen we onze commissie verlagen tot 1% en houd jij als verkoper meer winst over op het einde van de rit. 
Contacteer ons

Klaar om samen je huis te verkopen?

Werkwijze

Stap 1: Je pand registreren in onze makelaarsformule

Registreer je pand geheel vrijblijvend rechts bovenaan de pagina via "Registreren" of neem contact op met één van onze Oximo adviseurs. 
Van zodra je aangemeld bent, kan je pand worden toegevoegd in de makelaarsformule. 
En wees gerust: je bent tijdens deze stap aan niets gebonden. 

Stap 2: Samen bepalen we een realistische prijszetting

Een Oximo-adviseur zal vrijblijvend bij je langskomen om jouw woning te schatten, en dit vervolgens met je bespreken. Op basis daarvan wordt samen met jou een minimumwaarde en/of een direct-hebben prijs bepaald. Bereiken we hierover een akkoord, dan start de samenwerking met Oximo. Ook kan je vanaf dan één of meerdere personen aanduiden als volger in je Oximo-account om je dossier in alle transparantie mee op te volgen. 

Wat is het verschil tussen "minimumwaarde" en “direct-hebben”?

De minimumwaarde houdt in dat kandidaat-kopers vanaf dit bedrag een bod kunnen uitbrengen. Om voldoende interesse te wekken, is het belangrijk dat deze prijs aantrekkelijk is. De minimumwaarde is niet bindend voor jou. De direct-hebben prijs is de waarde waaraan je bereid bent om meteen te verkopen, zonder eventuele andere biedingen af te wachten. De kandidaat-koper die het eerst deze prijs biedt, verkrijgt een optie om jouw pand te kopen. 

Stap 3: Online en offline jouw pand promoten

 Bij Oximo ben je hiervoor aan het juiste adres. Zo zorgen wij o.a. voor: 

  • De publicatie van je pand op de 6 belangrijkste en andere gespecialiseerde immo websites in België 
  • De online aanwezigheid op Facebook (organisch en via advertenties)
  • Een promotiepakket met uithangborden voor publiciteit in je straat
  • De promotie van je pand naar onze uitgebreide kopersdatabank van geïnteresseerden

Stap 4: Kijkdagen organiseren

Hierin kies je helemaal zelf. 

Ofwel nemen wij de kijkdagen voor onze rekening en word je via het online platform op de hoogte gehouden van eventuele kandidaat-kopers, de inschrijvingen op de kijkdagen en de feedback over de bezichtiging. 

Ofwel sta je zelf in voor de rondleidingen, mits begeleiding van ons, en heb je rechtstreeks contact met geïnteresseerde kopers. Daarna volgt Oximo de verkoop van je vastgoed nauwgezet verder op en ondersteunt zowel jij als de kandidaat-kopers. Zowel bij de onderhandelingen als bij de afhandeling. Met de tweede optie betaal je tot slechts 1% commissie op de verkoop van je woning.

Stap 5: Volg biedingen op

Nadat kandidaat-kopers je pand bezocht hebben, kunnen zij online 24/7 een bod uitbrengen. Deze biedingen worden niet online gepubliceerd, maar komen rechtstreeks in je mailbox. Een bod kan je aanvaarden of weigeren via het online platform op ‘Mijn Oximo’. 


Wat bij het weigeren van een bod?

Bij het weigeren van een bod, kan je feedback geven aan de kandidaat-koper in hoeverre het bod de vraagprijs bereikt. Een bod is steeds 48u geldig. Indien je geen actie onderneemt, wordt dit bod automatisch geweigerd en wordt de kandidaat-koper hiervan op de hoogte gebracht. 

Stap 6: Verkocht! De verkoop bezegelen

Proficiat, je pand is bijna verkocht! Bij een goedgekeurd bod, wordt de kandidaat-koper uitgenodigd tot het betalen van een eerste deel van het voorschot binnen de 7 kalenderdagen en verkrijgt deze een aankoopoptie op jouw pand. Door deze actie te ondernemen gebeurt er een eerste solvabiliteitscheck. Indien het voorschot niet wordt betaald binnen de 7 kalenderdagen vervalt zijn aankoopoptie en kan je pand opnieuw te koop worden aangeboden. 

Naar aanloop van de ondertekening van het compromis verzorgen wij het juridisch luik en begeleiden je doorheen het proces van A tot Z. Zowel jij als de koper behouden de vrijheid om zelf een notaris aan te stellen. De ondertekening van de compromis en het verlijden van de akte gebeuren bij de gekozen notaris. 

Wat zeggen onze klanten?

Het bijzondere was hun professionalisme. Zij wisten heel goed wat er moest gebeuren. Je kan er volop op vertrouwen dat juridisch alles piekfijn in orde is. Daarom zou ik Oximo zeker aanbevelen!

Els Wijnendaele, Woning Noordlaan, Dendermonde

Bij het eerste contact met onze Oximo adviseur voelden wij ons direct op ons gemak. Op alle vragen kregen we een deskundig antwoord. We konden ook alles van heel dichtbij volgen via het online platform.

Filip De Graeve, Woning De Pintelaan, Gent

Wij hadden via Oximo een woning gekocht en dat was ons zo goed bevallen, dat we voor de verkoop van onze woning met hen in zee zijn gegaan. Het bijzonderste is dat ze maar 1% aanrekenen, waar de meesten 3% commissie vragen.

Gerda Cornet, Woning Provinciebaan, Dikkelvenne

De 1% commissie is een cruciale factor geweest in vergelijking met andere makelaars. Ook de formule waarbij je de "vanaf prijs" bepaalt samen met de Oximo adviseur was bijzonder. De uitleg en vlotte service hebben me overtuigd!

Marnix Naudts, Platanendreef, Melle

Het meest bijzondere vond ik de manier van samenwerken! Ook de prijs die er aan vast hangt was erg verschillend van die van andere makelaars. Via de website kon ik zelf alles goed opvolgen. Het verliep heel vlot.

Hendrik de Bruycker, Villa Rechtstraat, Eksaarde