Eén plek voor je favoriete panden

Via je Oximo account kan je makkelijk panden zoeken, verzamelen en zelfs het koopproces beheren. Zo behoud je zelf de controle én profiteer je van een heuse tijdswinst.

Voordelen voor kopers

Registreer gratis!

Verzamel alle interessante panden in één lijst

Via je Oximo account krijg je een overzicht van alle beschikbare panden waaruit je de kanshebbers kan toevoegen aan je favorieten. Tijd voor een bezichtiging of om een bod uit te brengen? Ook dat kan je vlot regelen in de tool.

Een handig overzicht via je persoonlijke dashboard

In je eigen persoonlijk dashboard heb je zicht op je favoriete panden, de status ervan en wanneer kijkdagen zijn ingepland. Ook heb je een beeld over alle biedingen die je hebt lopen, samen met de communicatie naar de verkoper(s) in kwestie.

Beheer je zoekvoorkeuren

Interesse in een bepaalde locatie of een type vastgoed? Ons platform houd je zoekvoorkeuren bij. Zo hoef je niet steeds dezelfde gegevens opnieuw in te voeren en kan je in één vingerknip weer verder met je huizenjacht.

“Het overzicht maakt het makkelijk om verschillende panden te vergelijken.”

_ Els Wijnendaele

Zicht op de kijkdagen

Valt je oog op meerdere panden? Boek dan snel en eenvoudig een afspraak voor bezichtiging of kijk wanneer de eerstvolgende kijkdagen plaatsvinden. Zo kan je het huis ook in het echt gaan bezichtigen en evalueren.

Blijf op de hoogte

Je persoonlijk dashboard geeft je in één oogopslag steeds de meest actuele informatie rond goedgekeurde biedingen of vastgelegde bezichtigingen. 

Registreer gratis en probeer het uit!

Hulp nodig?

Henryk helpt jou met al je technische en inhoudelijke vragen.

Henryk Cardoen