U wilt snel en met hoge meerwaarde uw appartement verkopen?

U weet onmiddellijk waar u aan toe bent!

De pand-adviseur van Oximo adviseert u onafhankelijk wat uw appartement waard is. Het is belangrijk dat een specialist u objectief kan zeggen tot waar u kan gaan zonder uw appartement ‘commercieel te verbranden’ door een te hoge vraagprijs. Het biedingsplatform van Oximo.be zorgt er dan voor, op basis van deze realistische vraagprijs, dat de hoogste bieder zo snel mogelijk wordt gevonden. De aantrekkelijke ‘vanaf prijs’ kan snel het bieden voor uw appartement op gang brengen. De ‘direct hebben prijs’ brengt u dan weer snel in contact met de koper die de hoogste waarde ervaart.

Een appartement bezit u niet alleen.

Bij het verkopen van een appartement is er in veel gevallen sprake van mede-eigendom, dit wil zeggen dat u een deel privé bezit (het appartement op zich, garage,…) en u een aandeel heeft in de gemeenschappelijke delen. In dit geval is er meestal een:
- syndicus aangesteld van de vereniging van mede-eigenaars
- jaarlijkse Algemene Vergadering
- conciërge die het gebouw bewaakt
- onderhoudsdienst voor de gemeenschappelijke delen

Wat moet u zeker doen als u uw appartement wil verkopen?

Het gevolg van mede-eigendom is dat u de kandidaat-koper op de hoogte moet brengen van:
- de kosten van het mede-eigendom (jaarlijkse bijdrage, reservefonds en bijdrage tot reservefonds).
- de beslissingen die werden genomen tijdens de laatste Algemene Vergadering (kosten voor onderhoud, behoud, eventuele vernieuwingen die zullen worden uitgevoerd, herstellingswerken, enz…).
- de kosten vanaf het moment van de overdracht die hij voor zijn rekening zal moeten nemen - de basisakte - de verslagen van de Algemene Vergadering.

Snel en transparant uw appartement verkopen!

Om uw appartement transparant en snel te verkopen, biedt het internet nieuwe kansen. Net zoals het online bankieren snel en transparant is, is het online bieden op vastgoed dat ook. En in beide gevallen hebt U de touwtjes in handen, al zal de Oximo adviseur u persoonlijk in alles begeleiden bij de verkoop van uw appartement.

Via Oximo.be sluit u met ons een verkoopopdracht af, hebt u inzage in het volledige verkoopdossier en de uitgebreide online publiciteit, organiseert u al of niet zelf uw bezichtigingen, volgt u alle geïnteresseerden op, ontvangt u persoonlijk en rechtstreeks de biedingen op uw appartement en wijst u persoonlijk uw appartement toe aan een koper. De verkoop is dan wettelijk gesloten. Omdat alles op het gebruiksvriendelijk Oximo platform wordt opgeslagen, zijn er dan ook wettelijke bewijzen van de verkoop. Dus geen onduidelijkheden meer! Dit alles gebeurt in alle transparantie want u kan het platform 24 uur op 24 uur gebruiken en u hebt in real time inzicht in uw dossier.

Een correcte samenwerking met Oximo.be!

Oximo.be zorgt er niet alleen voor dat uw online verkoopdossier volledig is met alle noodzakelijke wettelijke documenten en dat uw online dossier aantrekkelijk is opgesteld met professionele foto’s en videos, we zorgen ook door de uitgebreide publiciteit op meer dan 8 online kanalen zoals Immoscoop, Immoweb, Vlan, Hebbes, Immo-Logic enz… dat uw appartement snel wordt gezocht en gevonden in heel Vlaanderen. Maar bent u ons voor en hebt u dan toch zelf een koper gevonden, dan geniet u van een extra korting op onze commissie! Dat is fair! Wij noemen dit co-exclusiviteit .

Verlies geen tijd en ontdek hoe u snel, transparant en voordelig uw appartement kan verkopen!

Pand toevoegen

Meer informatie? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag