Volg vlot de verkoop van jouw pand

Met je Oximo account kan je snel en eenvoudig elke stap binnen het verkoopproces opvolgen.

Voordelen voor verkopers

Registreer gratis!

Blijf op de hoogte van je verkoop

In ons Oximo vastgoedplatform heb je een goed overzicht van het verkoopproces en kom je nooit voor verrassingen te staan. Volg de verkoop van je woning online op waar en wanneer je wilt. Tijdswinst, jazeker! Prijswinst, dat ook! 

Krijg een handig overzicht via je persoonlijke dashboard

Via je persoonlijk dashboard krijg je een beeld van het aantal bezoekers, inkomende informatie-aanvragen en biedingen. Kies je ervoor om zelf in te staan voor de bezichtigingen? Ook deze afspraken kan je makkelijk opvolgen in ons platform.

“het dashboard maakt het makkelijk om elke dag een korte check te doen.”

_ Marnix Naudts

Bekijk je biedingen in een overzichtelijk formulier

Goed nieuws: je woning trekt kandidaat-kopers! Via je account heb je zicht op het hoogste bod en andere biedingen. De Oximo adviseur zal hier instaan om de nodige onderhandelingen te voeren om zo de beste prijs te kunnen realiseren.

Bekijk je door Oximo georganiseerde kijkdagen online.

Stromen de geïnteresseerden binnen? Oximo plant de bezichtigingen in. Via je account kan je de afspraken bekijken. Ofwel nemen wij deze bezichtigingen voor onze rekening, of we begeleiden je om dit zelf vlot en efficiënt te doen.

Lijst met potentiele kopers

Krijg een lijst met alle kandidaat-kopers en de communicatie die al naar hen verstuurd is. Zo hou je vlot het overzicht tussen wie al geboden heeft of wie louter een bezichtiging wil. 

Alle pandgegevens

Oximo zorgt voor professionele foto's, een wervende beschrijving en correcte pandgegevens. Bekijk deze via uw account nog voor we het pand publiceren. Op deze manier hebt u steeds inspraak.

Bekijk je verkoopsdossier

Je Oximo adviseur verzamelt alle nodige documenten voor u op één plaats. Die kunnen op hun beurt gelezen worden door ingelogde kandidaat-kopers. Zo wordt de technische informatie alleen maar gedeeld met échte geïnteresseerden.

Statistieken

Krijg in onze rapportage tab alle inzichten in de prestaties van je pand. Van paginabezoekers tot inkomende biedingen en het hoogste bod. Zo kan je Oximo adviseur voor jou bijsturen daar waar nodig.

Registreer gratis en probeer het uit!

Hulp nodig?

Liesbeth helpt jou met al je technische en inhoudelijke vragen.

Liesbeth Janssens
Contacteer mij