Beheer vlot de verkoop van jouw pand

Hou zelf de teugels in handen tijdens de verkoop van je woning. Met het digitaal vastgoedplatform van Oximo kan je snel en eenvoudig elke stap binnen het verkoopproces opvolgen.

Voordelen voor verkopers

Registreer gratis!

Behoud de volledige controle over je verkoop

In ons Oximo vastgoedplatform heb je een goed overzicht van het verkoopproces en kom je nooit voor verrassingen te staan. Doordat het bovendien helemaal digitaal is, beheer je de verkoop van je woning waar en wanneer je wilt. Tijdswinst, jazeker! Prijswinst, dat ook!

Krijg een handig overzicht via je persoonlijke dashboard

Via je persoonlijk dashboard beheer je vlot en eenvoudig je eigen pandenpagina. Ook krijg je een beeld van het aantal bezoekers, inkomende informatie-aanvragen en biedingen. Sta je zelf in voor de bezichtigingen? Ook deze afspraken kan je makkelijk beheren en opvolgen in ons platform.

“het dashboard maakt het makkelijk om elke dag een korte check te doen.”

_ Marnix Naudts

Beheer al je biedingen in een overzichtelijk formulier

Goed nieuws: je woning trekt enkele kandidaat-kopers! Via onze tool heb je zicht op het hoogste bod en andere biedingen waardoor je hen op jouw beurt kan contacteren voor verdere opvolging.

Organiseer zelf je kijkdagen en communiceer ze naar al je leads

Stromen de geïnteresseerden binnen? Tijd om bezichtigingen in te plannen. In onze tool kan je een kijkdag organiseren met meerdere afspraken. Ofwel nemen wij deze bezichtigingen voor onze rekening, of we begeleiden je om dit zelf vlot en efficiënt te organiseren.

Lijst met leads

Krijg een lijst met alle kandidaat-kopers en de communicatie die al naar hen verstuurd is. Zo hou je vlot het overzicht tussen wie al geboden heeft of wie louter een bezichtiging wil.

Alle pandgegevens

Je pandenpagina kan je altijd bijwerken. Dat is extra handig als je extra lichtrijke foto's of nog enkele voordelen van de ligging wilt toevoegen.

Download bijlagen

Voeg makkelijk vastgoeddocumenten toe aan je pand. Die kunnen op hun beurt gelezen worden door ingelogde kandidaat-kopers. Zo wordt de technische informatie alleen maar gedeeld met échte geïnteresseerden.

Statistieken

Krijg in onze rapportage tab alle inzichten in de prestaties van je pand. Van paginabezoekers tot inkomende biedingen en het hoogste bod. Zo kan je zelf bijsturen waar nodig.

Registreer gratis en probeer het uit!

Hulp nodig?

Liesbeth helpt jou met al je technische en inhoudelijke vragen.

Liesbeth Janssens