MAAK KENNIS MET ONS ENTHOUSIAST TEAM!

Sven Jacques behaalde een Master in de Landmeetkunde, en een Postgraduaat in de Vastgoedkunde. Bovendien is hij ook een beëdigd schatter.

Jan De Brabandere, zaakvoerder van Oximo, is Licenciaat in de Rechten en in het Notariaat. Hij oefende het beroep van notaris 16 jaar uit. Daarbovenop heeft hij nog een Graduaat in de Fiscale wetenschappen en in de Vastgoedkunde, waar hij overigens lid is van het programmacomité van de KU Leuven.

Margot Van Melle heeft een Master in de Rechten en behaalde intussen ook haar BIV-nummer als vastgoedgoedmakelaar.

Liesbeth Janssens is onze Oximo adviseur voor regio Gent

Ilse Bekaert is gespecialiseerd in de (online) marketing en is daarnaast ook verantwoordelijk voor de administratieve organisatie binnen het bedrijf.

Sally Capiau is gespecialiseerd in de (online) marketing en is daarnaast ook verantwoordelijk voor de administratieve organisatie binnen het bedrijf.

Britt Vloeberghs behaalde een bachelor in Communicatie, heeft haar stage als vastgoedmakelaar voltooid en is onze vastgoedexpert voor regio Limburg.

Zin om dit team te vervolledigen? Ontdek hier onze openstaande vacatures.

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag