Ons team

Mensen met passie voor vastgoed!

Jan De Brabandere

Zaakvoerder van Oximo, met BIV erkenning nummer 504341. Hij is Licenciaat in de Rechten en in het Notariaat. Hij oefende het beroep van notaris 16 jaar uit. Daarbovenop heeft hij nog een Graduaat in de Fiscale wetenschappen en in de Vastgoedkunde, waar hij overigens lid is van het programmacomité van de KU Leuven. 

Laureen Jacquet

Staat in voor het advies bij de verkoop als Oximo vastgoedadviseur voor de regio Vlaamse Ardennen en de Denderstreek. Zij behaalde naast haar diploma als rechtspracticus, een tweede diploma met onderscheiding in vastgoed. Met plezier staat ze u te woord. 

Liesbeth Janssens

Heeft een passie voor huizen én mensen. Is onze Oximo vastgoedadviseur voor onder meer regio Merelbeke en Gent. 

Henryk Cardoen

Is onze Oximo vastgoedadviseur voor de regio Denderstreek, Pajottenland en een deel van de Vlaamse Ardennen.

Jeroen Moens


Is momenteel stagiair-vastgoedmakelaar bij Oximo, zelf afkomstig van Merelbeke en dus goed ingeburgerd in de gemeente. Jeroen is ook al EPC deskundige.

Louise Aers

Louise is als Office Manager het eerste centrale aanspreekpunt van Oximo en ondersteunt de adviseurs tijdens het verkoopproces. Naast een professionele bachelor in het vastgoed beschikt ze over enkele jaren ervaring als zelfstandig (erkend) vastgoedmakelaar. Ervaring die ze nu weet om te zetten in het nauwkeurig samenstellen van verkoopdossiers en de begeleiding van de Oximo Adviseurs.

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.
Stel je vraag