Nieuwe Nederlandse website voor Vereniging van Eigenaren online


VvE-website.nl is opgezet door een bedrijf dat al meer dan tien jaar webtoepassingen ontwikkeld. Bij hen rees de vraag waarom er nog geen website is waar functies samenkomen, zodat leden van een VvE gemakkelijk onderling kunnen communiceren. De vraag werd al snel omgezet in een uitdaging en sinds twee weken is de site online.

De website kent verschillende functies om online communiceren makkelijk te maken. Zo zijn er de standaardfuncties van een prikbord waar iedereen berichtjes kan posten en op elkaar kan reageren, en een mededelingenpagina waarop alleen de beheerder berichten kan posten. Maar de site gaat verder, en kent vele extra functies om informatie uit te wisselen. Zo kan de beheerder alle leden een e-mail of sms versturen. Om de site helemaal aan de moderne wensen te laten voldoen, is er ook de mogelijkheid om te site te koppelen aan social media als Facebook en Twitter. Verder is er onder andere een contactpagina, een kalender en een pagina met het huishoudelijk reglement om de informatievoorziening voor de bewoners optimaal te maken.

Toekomstige gebruikers gaan naar vve-website.nl/, maken daar een account aan, en zijn binnen vijf minuten online met hun eigen VvE-website. Alles is eenvoudig gehouden, zodat ook de internetleek makkelijk zijn weg kan vinden.

De site kan de eerste maand gratis uitgeprobeerd worden. Voor VvE’s tot en met vijf leden blijft de site gratis. Boven dit aantal wordt er een bedrag van €0,50 per gebruiker per maand gerekend, met een maxium van €39. Er is bewust gekozen voor een betaalde dienst, zodat de site volledig onafhankelijk kan zijn van adverteerders. In tegenstelling tot andere websites krijgen gebruikers van Vve-website.nl dan ook geen ongewenste email van derden.

 

 


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag