Nieuwe Nederlandse website voor Vereniging van Eigenaren online


VvE-website.nl is opgezet door een bedrijf dat al meer dan tien jaar webtoepassingen ontwikkeld. Bij hen rees de vraag waarom er nog geen website is waar functies samenkomen, zodat leden van een VvE gemakkelijk onderling kunnen communiceren. De vraag werd al snel omgezet in een uitdaging en sinds twee weken is de site online.

De website kent verschillende functies om online communiceren makkelijk te maken. Zo zijn er de standaardfuncties van een prikbord waar iedereen berichtjes kan posten en op elkaar kan reageren, en een mededelingenpagina waarop alleen de beheerder berichten kan posten. Maar de site gaat verder, en kent vele extra functies om informatie uit te wisselen. Zo kan de beheerder alle leden een e-mail of sms versturen. Om de site helemaal aan de moderne wensen te laten voldoen, is er ook de mogelijkheid om te site te koppelen aan social media als Facebook en Twitter. Verder is er onder andere een contactpagina, een kalender en een pagina met het huishoudelijk reglement om de informatievoorziening voor de bewoners optimaal te maken.

Toekomstige gebruikers gaan naar vve-website.nl/, maken daar een account aan, en zijn binnen vijf minuten online met hun eigen VvE-website. Alles is eenvoudig gehouden, zodat ook de internetleek makkelijk zijn weg kan vinden.

De site kan de eerste maand gratis uitgeprobeerd worden. Voor VvE’s tot en met vijf leden blijft de site gratis. Boven dit aantal wordt er een bedrag van €0,50 per gebruiker per maand gerekend, met een maxium van €39. Er is bewust gekozen voor een betaalde dienst, zodat de site volledig onafhankelijk kan zijn van adverteerders. In tegenstelling tot andere websites krijgen gebruikers van Vve-website.nl dan ook geen ongewenste email van derden.

 

 

Gerelateerde artikels

Hoeveel verdient je bank op je hypothecaire lening?

Weet je echt hoeveel je hypothecair krediet kost? Wanneer je een lening onderschrijft, vergoedt de bank zichzelf voor haar diensten en om het risico op wanbetaling te compenseren. Deze marge heeft zijn weerslag op je rentevoet, die je kan onderhandelen met je bankier. Ontdek hoeveel je bank verdient aan je hypothecaire lening en hoe je betere voorwaarden onderhandelt.
Lees meer

Zonnepanelen ook in 2021 rendabel!

Groene energie is een blijver. Ook in 2021 levert investeren in zonnepanelen een positieve bijdrage aan zowel het klimaat als je portefeuille. Zo zijn er vanaf dit jaar opnieuw subsidies voor nieuwe installaties en kan het wegvallen van de terugdraaiende teller je financieel voordeel opleveren, aangezien het prosumententarief in dat geval ook wegvalt!
Lees meer

Onderhoudstips: maak je terras klaar voor de lente!

De lente is in het land. Kan je terras na de winter nog een opknapbeurt gebruiken vooraleer je er lekker kan vertoeven? Dan is een grondige reiniging geen overbodige luxe! Met deze tips geniet ook jij in geen tijd van de heerlijke lentezon!
Lees meer

Dit moet je weten over de nieuwe regels rond woonkwaliteit in Vlaanderen!

Sinds 1 januari laatstleden geldt er in Vlaanderen een nieuw decreet rond de kwaliteit van woningen. Dat is onder andere van belang als je een woning (ver-)huurt. Wat moet je daarvan weten? Wat riskeer je als een woning verhuurt die niet aan de normen voldoet?
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons