5 februari 2014

Hieronder een voorbeeld van een aangetekende brief om uw energiecontract op te zeggen:

AANGETEKEND

[Uw Naam]
[Uw Adres]
[Uw postode en gemeente]
[Naam van de leverancier]
[Adres 2]
[Postcode en gemeente 2]
[Stad], [Datum]

Betreft: opzeg van een contract Contract nr: [Nummer van uw contract]

Mevrouw, Mijnheer,

(Opzeg van een contract van bepaalde of onbepaalde duur) – Gelieve te noteren dat ik hogervermeld contract, dat werd afgesloten op [Datum van ondertekening], wens op te zeggen. De opzeg gaat in na het verstrijken van de opzegtermijn bepaald in de algemene voorwaarden van het contract dat ons bindt, namelijk op [Opzegdatum]. Er is dan ook geen verbrekingsvergoeding verschuldigd.

(Niet-verlenging van een contract van bepaalde duur) – Gelieve te noteren dat ik hogervermeld contract, dat werd afgesloten op [Datum van onderschrijving], niet wens te verlengen. De opzeg gaat dus in na het verstrijken van de opzegtermijn bepaald in de algemene voorwaarden van het contract dat ons bindt, namelijk op [Opzegdatum]. Er is dan ook geen verbrekingsvergoeding verschuldigd.

(Verbreking van een contract als gevolg van een tariefverhoging) – Gezien de tariefverhoging die u doorvoert, wens ik hogervermeld contract, dat werd afgesloten op [Datum van onderschrijving], op te zeggen. De opzeg gaat in na het verstrijken van de opzegtermijn bepaald in de algemene voorwaarden van het contract dat ons bindt, namelijk op [Opzegdatum]. Er is dan ook geen verbrekingsvergoeding verschuldigd.

Hoogachtend,

[Uw Naam]

Bron:
Netto.be


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag