5 stylingtips voor je keuken

1. Ga aan de slag met tegeltjes

Wist je dat glanzende tegeltjes licht weerkaatsen en daardoor je keuken groter laten lijken. Zeker als je in een kleine ruimte met de potten en de pannen aan de slag moet, is dit een waardevolle tip. Bovendien kun je met tegels mixen en matchen, groot, klein en zelfs verschillende vormen.

2. Zet borden en keukengerei in het zicht

Zeker als je net geïnvesteerd hebt in prachtige borden, is het toch zonde om al dat mooie keukengerei in kasten weg te stoppen? Met een bordenrek zet je ze in de picture in je keuken, maar bijvoorbeeld ook je olie, peper- en zoutvat en andere leuke hebbedingen kunnen perfect gepresenteerd worden op het keukenblad.

3. Investeer in mooie apparatuur

Een prachtige losstaande koelkast of een oven die een lust is om naar te kijken. Investeer in mooie, kwalitatieve toestellen die er fantastisch uitzien en je keuken krijgt vanzelf een upgrade. Hetzelfde is van toepassingen op de waterkoker, broodrooster en ga zo maar door. Mooie apparatuur is een plezier om mee te werken.

4. Ga aan de slag met je handgrepen

Zit je nog met standaard handgrepen op de keukenkasten? Vervang ze door leukere exemplaren. Een minimale investering, een maximaal effect. Goud, koper of zwart: kies wat past bij de kleur van je keuken en geef je kasten wat extra pigment.

5. Leuke accessoires

Enkele leuke accessoires in de keuken, kunnen deze ruimte een persoonlijke touch geven. Overdrijf niet, want dan wordt het al snel een rommeltje. Een paar leuke theedoeken, een mooi prikbord of misschien wel plant die in het oog springt. De mogelijkheden zijn enorm.

 

Gerelateerde artikels

De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Lees meer

Een landschapsarchitect: wat kost dat?

Een landschapsarchitect bedenkt, tekent en voert de concrete realisatie van uw project uit. Maar waar een conventionele architect zich concentreert op de structuur van een huis of appartement, buigt zijn landschapscollega zich over de buitenkant ervan, meer bepaald de tuin… of het terras!
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons