Oximo gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken

× ga verder

Persoonlijke Vastgoedservice mét Online Verkoopplatform

Bel gratis 0800 92 001

Of bekijk meest gestelde vragen

Waarom verkopen via Oximo?

Oximo, de Vlaamse vastgoedmakelaar met online verkoopplatform, verbetert reeds meer dan 5 jaar in heel Vlaanderen de klassieke vastgoedbemiddeling. Hierdoor is Oximo goedkoper, correcter, veiliger, transparanter, efficiënter en sneller.

Goedkoper

Extra korting op onze commissie wanneer u zelf bezichtigingen uitvoert. Enkel kleine forfait wanneer u zelf koper vindt! Enkel commissie bij effectieve verkoop!

Efficiënter

De verkoop wordt gesloten waar en wanneer de koper en verkoper dit willen, er kan op elk moment een online bod gedaan en toegewezen worden.

Transparanter

De verkoper is in real time van alles op de hoogte en behoudt zelf alle controle (geïnteresseerden, publiciteit, kijkdagen, bezichtigingen, biedingen).

Sneller

Oximo bereikt heel Vlaanderen via eigen kopersdatabank, brede publiciteit, marketingcampagnes en nieuwsbrieven. De online verkoopprocedure heeft een snellere verkoop tot gevolg.

Correcter

Een volledig verkoopdossier met alle verplichte informatie is beschikbaar voor de kandidaat-kopers vanaf de start, zodat hij met kennis van zaken kan beslissen tot aankoop.

Veiliger

De online verkoopprocedure vermijdt rechtsonzekerheid. Iedereen weet vooraf waar hij of zij aan toe is zonder verrassingen. Alle acties worden gelogd en zijn tegenstelbaar.

Onze nieuwste panden - Meer panden

Alle vastgoedprimeurs op

Getuigenissen van onze klanten - Meer testimonials

Verkochte panden - Bekijk alle

Property x

€0 tot €365 000

  • Huis
  • Eke
Property x

€0 tot €110 000

  • Appartement
  • Blankenberge
Property x

€0 tot €258 000

  • Huis
  • Opglabbeek
Property x

€0 tot €320 000

  • Handelspand
  • ledegem

Hoe werkt oximo?

Aanmelding

Om gebruik te maken van onze diensten als online makelaar vragen wij u om te registreren.

Bij registratie kan u een wachtwoord opgeven, waarna u een bevestigingsmail ontvangt en u zich kan aanmelden op oximo.be.

Van zodra u aangemeld bent, kan u uw pand toevoegen via de tab Verkopen

 Registreer gratis

Prijszetting en promotie

Voor onze samenwerking start, komt een expert schatter langs om uw woning te schatten. Samen met u bespreekt hij het schattingsverslag, waarna de prijs bepaald wordt.

Oximo zorgt ervoor dat de verkoop van uw woning gepromoot word op de Oximo website en kopersdatabank, én door te publiceren op alle belangrijkste immowebsites in België, Eveneens zijn wij actief op sociale media om uw woning te promoten.

Biedingen en afhandeling

Nadat kandidaat-kopers uw pand bezocht hebben, kunnen zij online een bod uitbrengen. Dit kan 24u op 24u

Van zodra u een bod aanvaard heeft, wordt de kandidaat-koper uitgenodigd tot het betalen van een eerste deel van het voorschot.

Betaalt de kandidaat-koper dit voorschot binnen de 7 kalenderdagen, dan wordt er overgegaan tot de ondertekening van de compromis.

Bel gratis 0800 92 001

Of bekijk meest gestelde vragen

Voor professionals

Bent u bouwpromotor en op zoek naar een professionele partner voor de verkoop van uw panden/projecten? Ontdek dan onze tijdsbesparende, efficiënte aanpak.

Meer informatie