U wilt snel en met hoge meerwaarde uw bouwgrond verkopen?

U weet onmiddellijk waar u aan toe bent!

De pand-adviseur van Oximo adviseert u onafhankelijk wat uw grond waard is. Zelfs bij de huidige schaarste van gronden en hun snelle verkoopstijden is het belangrijk dat een specialist u objectief kan zeggen tot waar u kan gaan zonder uw grond ‘commercieel te verbranden’ door een te hoge vraagprijs. Het verkoopplatform van Oximo.be zorgt er dan voor, op basis van deze realistische vraagprijs, dat de hoogste bieder zo snel mogelijk wordt gevonden. De aantrekkelijke ‘vanaf prijs’ kan snel het bieden voor uw grond op gang brengen. De ‘direct hebben prijs’ brengt u dan weer snel in contact met de koper die de hoogste waarde ervaart.

Wat moet u zeker doen als u uw grond wil verkopen?

  • Vermeld duidelijk over welk type grond het gaat (bouwgrond, projectgrond, landbouwgrond, recreatiegebied, weide,…).
  • Voeg eventueel stedenbouwkundig attest aan verkoopdossier toe.
  • Informeer kandidaat-kopers over bouwvoorschriften.
  • Zorg ervoor in het bezit te zijn van alle wettelijk verplichte documenten.

Snel en transparant uw grond verkopen!

Om uw eigendom transparant en snel te verkopen, biedt het internet nieuwe kansen. Net zoals het online bankieren snel en transparant is, is het online bieden op vastgoed dat ook. En in beide gevallen hebt u de touwtjes in handen, al zal de Oximo adviseur u persoonlijk in alles begeleiden.

Via Oximo.be sluit u met ons een verkoopopdracht af, hebt u inzage in het volledige verkoopdossier en de uitgebreide publiciteit, volgt u alle geïnteresseerden op, ontvangt u persoonlijk en rechtstreeks de biedingen op uw grond en wijst u persoonlijk uw grond toe aan een koper. De verkoop is dan wettelijk gesloten. Omdat alles op het gebruiksvriendelijk Oximo platform wordt opgeslagen, zijn er dan ook wettelijke bewijzen van de verkoop. Dus geen onduidelijkheden meer! Dit alles gebeurt in alle transparantie want u kan het platform 24 uur op 24 uur gebruiken en u hebt in real time inzicht in uw dossier.

Een correcte samenwerking met oximo.be!

Oximo.be zorgt er niet alleen voor dat uw online verkoopdossier volledig is met alle noodzakelijke wettelijke documenten en dat uw dossier aantrekkelijk is opgesteld met professionele foto’s en virtuele filmpjes, we zorgen ook door de uitgebreide publiciteit op meer dan 8 online kanalen zoals Immoweb, Vlan, Hebbes, … dat uw grond snel wordt bezocht en we voor u een koper vinden. Maar bent u ons voor en hebt u dan toch zelf een koper gevonden, dan geniet u van een extra korting op onze commissie! Dat is fair! Wij noemen dit co-exclusiviteit .

Verlies geen tijd en ontdek hoe u snel, transparant en voordelig uw grond kan verkopen! Velen zijn u al voorgegaan!

Pand toevoegen

Meer informatie? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag


Ik heb mijn grond kunnen verkopen aan een hoger bod dan de waarde die de expert geschat had.

Familie Vandewalle • Merchtem


Doordat Oximo reeds op voorhand het uithangbord met de Oximocode had geplaatst, waren mijn 2 bouwgronden binnen de 10 minuten dat ze online kwamen, verkocht aan de direct hebben prijs!

Familie Vercruysse • Merelbeke


Wat bij een andere makelaar in 6 maanden niet is gelukt, kreeg Oximo in 3 weken voor elkaar. Bedankt!

Familie Lauwers • Geel