Zeven bedrijven verkocht op veiling


De online veiling van tien glastuinbouwbedrijven die DTZ Zadelhoff  op 28 en 29 september organiseerde, heeft ertoe geleid dat uiteindelijk zeven bedrijven zijn verkocht. Dat meldt de makelaar, die op  6 en 7 december een nieuwe veiling van glastuinbouwbedrijven heeft gepland.

Voor twee van de drie bedrijven die niet zijn verkocht konden worden, waren volgens Zadelhoff de biedingen te laag. Een bedrijf werd uit het veilproces gehaald, omdat zich vlak voor de sluiting van de veilingen nieuwe gegadigden meldden. De tijd was te kort om hun mee te laten bieden, waardoor de makelaar besloot om de veiling van dit bedrijf naar een later tijdstip te verplaatsen.
 
Zadelhoff bestempelt de veiling als een succes en heeft in samenspraak met de Rabobank besloten om op 6 en 7 december een nieuwe veiling van glastuinbouwbedrijven te organiseren.

Bron:
http://www.sierteeltnet.nl/Nieuws_bloemen_planten_veilingen_veredelaars.2170.0.html?&tx_ttnews%5Btt_news%5D=48987&cHash=7bb2c141c65362c70558653a8933f97f

 


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag