Huis verkopen in de winter


Misschien gaat het deze winter nog wel sneeuwen. Als je dan je huis wilt verkopen moet je even aan het volgende denken. Zorg ervoor dat de toegang tot je huis vrij blijft! Zeker als er sneeuw is gevallen. Denk ook aan de parkeerplaats. Je huis en de eventuele parkeerplaats moeten makkelijk te betreden zijn. Ook als de woning leegstaat! In een opgeruimd en toegankelijk huis, voelen kijkers zich welkom.


Licht is essentieel

In de winter is het licht anders en wordt het eerder donker. Zorg voor voldoende licht in ieder kamer, als er kijkers komen. Laat je makelaar in iedere kamer alle gordijnen en luxaflex van te voren open doen om het daglicht binnen te laten.


Laat de makelaar ook zoveel mogelijk afspraken te maken bij daglicht. Dus in de ochtend of vroege voormiddag. 


Sneeuwfoto’s

Zijn er foto’s van je huis gemaakt toen er sneeuw lag? Zorg dan dat als alle sneeuw gesmolten is, dat je nieuwe foto's maakt. 


Zodra het zonnetje vaker doorkomt en het warmer begint te worden, hebben kopers geen zin om huizen te bekijken die in de sneeuw gefotografeerd zijn.


Deel dit artikel

Ontvang je gratis gids

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag