Handig: 10 opruimtips voor je badkamer

Het lijkt wel of er nooit genoeg ruimte is in een badkamer. Veel te veel handdoeken, veel te veel doucheproducten, veel te veel make-up, veel te veel van alles. Dankzij deze 10 hacks organiseer jij je badkamer als een professional.

1. De ruimte boven je badkamerdeur is eigenlijk wat verloren
Door er een plank te bevestigen, creëer je al gauw wat extra opbergruimte. Ideaal om bijvoorbeeld je voorraad douchegel, tandpasta, … te stapelen.

2. Heb je vast nog wel eentje teveel van staan op je bureau, een magazinehouder
Monteer hem aan de binnenkant van een kast, want dit is veruit de meest eenvoudige manier die we in jaren zagen om je haardroger netjes op te bergen.

3. Om nooit meer te vergeten
Opgerolde handdoeken nemen minder plaats in beslag dan geplooide handdoeken!

4. Maar waar hang ik dan de te drogen handdoeken?
Veelgebruikt is de radiator. Al is deze optie ook niet mis: de badkamerdeur. Het enige wat je hoeft te doen, is drie handdoekhouders monteren.

5. Kleine spullen zoals oorstaafjes, watten, make-upborstels berg je eenvoudig op in bokalen
Je kan ze een persoonlijke touch geven door de bokalen te bestickeren of te verven.

6. Andere optie
Leg een besteklade in je badkamerschuif. Netjes overzichtelijk!

7. Een extra douchegordijnstang, hadden we daar nu zelf niet kunnen op komen?
Perfect om je doucheproducten aan te hangen, je waslapje een plaats te geven, …

8. Wat liggen die tandenborstels toch altijd onhandig te wezen op de lavabo
Recycleer daarom enkele plastic flessendopjes, maak een opening in de rand, hang ze met velcro aan de muur en hang je tandenborstels erin. Proper!

9. Als je nu instant denkt “hebben”, dan ben je niet alleen
Hoe slim is het om spullen rond je bad te verbergen. Jammer genoeg is deze oplossing niet kant-en-klaar te koop, al kan je het zelf natuurlijk wel proberen te maken.

10. Elke ochtend hetzelfde
Je hebt echt wel duizend haarspeldjes, alleen weet je op dit moment niet waar die duizend haarspeldjes zich bevinden. Eén tip: een magneetstreep. Monteer die aan de binnenkant van je kast en klik de speldjes erop.

Gerelateerde artikels

De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Lees meer

Een landschapsarchitect: wat kost dat?

Een landschapsarchitect bedenkt, tekent en voert de concrete realisatie van uw project uit. Maar waar een conventionele architect zich concentreert op de structuur van een huis of appartement, buigt zijn landschapscollega zich over de buitenkant ervan, meer bepaald de tuin… of het terras!
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons