Wie is de goedkoopste vastgoedmakelaar?

Wat is commissie?

Het tarief van de makelaars, ook wel commissie genoemd, is over het algemeen een percentage op de verkoopsom, vaak enkel te betalen bij effectieve verkoop. Er zijn in de huidige markt ook al heel wat nieuwe initiatieven van makelaars die werken met een vast bedrag aan makelaarskosten ipv een percentage op de verkoopsom. Maar het nadeel hiervan is dat je ook moet betalen, al wordt uw pand niet verkocht en ten tweede dat het engagement voor iemand die enkel voor het resultaat betaald wordt, natuurlijk hoger ligt. Bij een forfait regeling betaalt de verkoper bij de start van de overeenkomst, dus niet bij de werkelijk gerealiseerde verkoop en heeft hij bij het resultaat van de verkoop zelf geen voordeel.

Wie is de goedkoopste makelaar?

De goedkoopste makelaar bent u natuurlijk zelf. Onderschat echter niet wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van uw woning. U bent wel de goedkoopste door uw huis zelf te verkopen, maar hoeveel waarde verliest u door gebrek aan kennis en ervaring?

Samen de goedkoopste makelaar!

Makelaars hebben alle expertise en juridische kennis in huis en weten precies wat er allemaal moet gebeuren bij de verkoop van uw woonhuis. Wilt u wel één van de goedkoopste makelaars, maar met alle kennis en expertise EN de voordelen van een digitale ondersteuning, dan is Oximo de beste keuze voor een echte samenwerking. Wat is onze samenwerking? U doet wat u het beste kunt, namelijk de bezichtigingen. U heeft jaren in uw huis gewoond en kan er enthousiaster over vertellen dan wie ook. Die authenticiteit komt de verkoop ten goede. Het Oximo-platform heeft ook een efficiënte tool voor het organiseren van die bezichtigingen.

Alle andere zaken, waarbij een makelaar onmisbaar is, regelen wij voor u, persoonlijk, online, telefonisch of per mail. De digitale ondersteuning maakt onze begeleiding ook erg efficiënt en 24 uur op 24. Zo combineren wij het beste van twee werelden en zijn u en Oximo samen de goedkoopste makelaars. Een goede makelaar verdient zichzelf immers terug in de opbrengst en service die hij geeft.

Ons makelaarstarief.

Oximo hanteert een makelaarstarief van 1% bij effectieve verkoop( BTW exclusief ). Zonder verkoop dus geen kosten! Voor deze commissie hebt u naast de persoonlijke begeleiding van de vastgoedadviseur ook de unieke digitale ondersteuning dat de verkoop 24 uur op 24 mogelijk maakt en dat u in real time en persoonlijk op de hoogte houdt over geïnteresseerden en bieders.

En de andere verkopersvoordelen van Oximo.be ?

 • Realistische prijszetting dankzij de marktkennis van de Oximo adviseur
 • Volledig online verkoopdossier met alle noodzakelijke wettelijke documenten
 • Professionele foto’s en virtuele filmpjes
 • Persoonlijke begeleiding tijdens het ganse proces door een Oximo adviseur
 • Uitgebreide publiciteit op meer dan 8 kanalen zoals Oximo, Facebook, Immoscoop, Immoweb, Immovlan, Logic-Immo, Proxio, Zimmo, ...
 • Lokale bekendmaking via het Oximo bord ter plaatse
 • "Direct hebben prijs" voor de koper die de hoogste waarde ervaart
 • Transparantie: 24u/24u online inzicht in uw dossier
 • Online biedingen komen rechtstreeks bij u en zijn bindend
 • Verkoop online door een bod toe te wijzen
 • Rechtszekerheid van de verkoop omdat alles op het platform wordt bijgehouden.

Pand toevoegen

Meer informatie? Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag


Dankzij het lagere tarief van Oximo hield ik meer over aan mijn verkoop!

Familie Vanderborght • Berchem


Een lager percentage en toch een volledige service!

Familie Sonck • Geraardsbergen


Wat bij een andere makelaar voor 4% in 6 maanden niet is gelukt, kreeg Oximo in 3 maanden voor elkaar.

Familie Peeters • Gent