14 februari 2017

De donkerste, guurste dagen zijn voorbij. De zon durft zich weer te vertonen en ergens binnenin borrelen die eerste lentekriebels al op. Zin om schoon te maken, op te ruimen en zin in “iets nieuws” is voor velen herkenbaar deze tijd van het jaar. Ook in de woningsector is dat het geval: de (ver)bouwers zijn uit hun winterslaap ontwaakt en starten met de planning van hun werkzaamheden… Geeft u hen de kans hun dromen te realiseren? Verkoop dan nu uw bouwgrond en zorg dat de (ver)bouwers kunnen bouwen!

Oximo, de vastgoedmakelaar met online verkoopplatform, wil u daarbij graag helpen. Op www.oximo.be biedt u zeer gemakkelijk uw bouwgrond (of woning) aan. Dat doet u naar uw wens, op uw tempo en met uw keuzes. De verkoop draait rond u! Zo is er bij Oximo de mogelijkheid om een ‘direct hebben’ prijs vast te stellen. Dat is de prijs waarvoor een koper de bouwgrond gegarandeerd mag kopen. Niet alleen een stimulans voor de koper, maar ook een groot voordeel voor u. U krijgt namelijk het gewenste bedrag voor uw bouwgrond en bent er meteen vanaf… Over opruimen gesproken!

Of er ook voor u vervolgens “iets nieuws” volgt, kan u het beste zelf ontdekken. Leer alles over ons online verkoopplatform en onze persoonlijke vastgoedservice via deze link.


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag