Zorg dat de (ver)bouwers kunnen bouwen!

De donkerste, guurste dagen zijn voorbij. De zon durft zich weer te vertonen en ergens binnenin borrelen die eerste lentekriebels al op. Zin om schoon te maken, op te ruimen en zin in “iets nieuws” is voor velen herkenbaar deze tijd van het jaar. Ook in de woningsector is dat het geval: de (ver)bouwers zijn uit hun winterslaap ontwaakt en starten met de planning van hun werkzaamheden… Geeft u hen de kans hun dromen te realiseren? Verkoop dan nu uw bouwgrond en zorg dat de (ver)bouwers kunnen bouwen!

Oximo, de vastgoedmakelaar met online verkoopplatform, wil u daarbij graag helpen. Op www.oximo.be biedt u zeer gemakkelijk uw bouwgrond (of woning) aan. Dat doet u naar uw wens, op uw tempo en met uw keuzes. De verkoop draait rond u! Zo is er bij Oximo de mogelijkheid om een ‘direct hebben’ prijs vast te stellen. Dat is de prijs waarvoor een koper de bouwgrond gegarandeerd mag kopen. Niet alleen een stimulans voor de koper, maar ook een groot voordeel voor u. U krijgt namelijk het gewenste bedrag voor uw bouwgrond en bent er meteen vanaf… Over opruimen gesproken!

Of er ook voor u vervolgens “iets nieuws” volgt, kan u het beste zelf ontdekken. Leer alles over ons online verkoopplatform en onze persoonlijke vastgoedservice via deze link

Gerelateerde artikels

Gevelrenovatie!

De gevel is zowat de etalage van je huis. Een etalage die vaak beproevingen ondergaat, zoals slecht weer, vervuiling en het verstrijken van de tijd, wat tot barsten kan leiden. Het is dus belangrijk hem regelmatig te onderhouden of hem zelfs volledig op te knappen. Maar hoeveel kost dat?
Lees meer

Renovatiepremies: dit verandert er in 2021!

Ben je van plan om je huis of appartement energiezuinig te renoveren? Dan kan je ook in 2021 nog beroep doen op de energie- en renovatiepremies van netbeheerder Fluvius. Behalve de nieuwe premies voor zonnepanelen en het verhogen van je energielabel zijn er ook heel wat blijvers en is er één uitvaller: de dakisolatiepremie voor doe-het-zelvers.
Lees meer

Slopen en heropbouwen aan 6% btw: dit zijn de voorwaarden!

Vandaag betaal je op de meeste plaatsen in ons land nog 21% btw als je een huis sloopt, bouwt of renoveert. De kersverse federale regering belooft om de komende vijf jaar werk te maken van een verlaagd btw-tarief van 6% voor iedereen die in België wil slopen en heropbouwen. Maar aan welke voorwaarden moet je precies voldoen om daar aanspraak op te maken?
Lees meer

(Ver)bouwplannen? Dit betekent het federale regeerakkoord voor jou!

Ga jij een huis bouwen of renoveren? Dan heeft de nieuwe federale regering misschien wel goed nieuws voor jou in petto. Volgens het regeerakkoord van de zogenaamde Vivaldi-coalitie geniet je binnenkort bijvoorbeeld van een verlaagd btw-tarief van 6% als je sloopt en herbouwt. We geven je een overzicht van de belangrijkste veranderingen op bouw- en woonvlak.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons