Zaterdag 25 juni eerste Landelijke Woning Bieddag


Op zaterdag 25 juni organiseerde Vastgoed-Auctions.nl de eerste Landelijke Woning Bieddag, hierbij kregen geïnteresseerden de mogelijkheid om tussen 11.00 en 14.00u de deelnemende woningen te bekijken en om tot 20.00u direct online een bod uit te brengen!
Met dit nieuwe initiatief van Vastgoed-Auctions.nl krijgt de makelaar de gelegenheid om nog voor de rustige zomerperiode eenmaal een open huis te organiseren en mogelijk zelfs biedingen te ontvangen. Deze combinatie van een open huis en woningen per opbod verkopen/aanbieden, kan voor een extra stimulans zorgen en het aantal verkooptransacties doen stijgen.
De woningen komen op het online verkoopplatform van vastgoed-auctions.nl te staan en op de landingspagina landelijkewoningbieddag.nl . Hier konden geïnteresseerden op 25 juni tussen 12.00 en 20.00u een bod uitbrengen.
De deelnemende makelaars brachten in de week voorafgaand aan 25 juni met een advertentie in de lokale media de Landelijke Woning Bieddag onder de aandacht. Vastgoed-Auctions.nl leverde een complete mediakit ter ondersteuning aan, inclusief advertentieopmaak.

Bron:
http://www.vastgoedjournaal.nl/index.php/news/5097/16/Zaterdag-25-juni-eerste-Landelijke-Woning-Bieddag

 

Gerelateerde artikels

Vlaamse regering wil verkoop van vastgoed digitaliseren tegen eind 2022: "Verkoop kan dan in paar werkdagen rond zijn"

Als je vandaag een huis of appartement koopt of verkoopt, dan komt er heel wat opzoekingswerk bij kijken. De Vlaamse overheid vindt het hoog tijd om de papieren rompslomp te vereenvoudigen. De aankoop van vastgoed duurt nu vaak maanden. Volgens minister-president Jan Jambon (N-VA) zal het in de toekomst een kwestie zijn van een paar dagen. 
Lees meer

Koudegolf: 5 voorzorgen om je huis te beschermen!

De polaire temperaturen die we op dit moment meemaken, zijn eerder ongewoon en stellen onze woningen op de proef. Hoe wapen je je tegen elk gevaar? We bekijken het samen met jou!
Lees meer

Digitaal paspoort van uw woning bevat steeds meer informatie!

Met de woningpas heeft uw huis of nieuwbouwappartement een eigen digitaal paspoort. Sinds kort vindt u er een overzicht van de uitgevoerde renovatiewerken en kunt u zelf werken toevoegen.
Lees meer

Uitgerekend: wat kost een alarmsysteem?

Hoeveel kost het om je woning te beschermen tegen indringers? Tegenwoordig zijn de meeste alarmsystemen draadloos, maar wat kost dat nu en wat bepaalt de prijs? We vroegen het aan een gespecialiseerde veiligheidsfirma: Delta Dore Belgium.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons