4 juli 2011

Op zaterdag 25 juni organiseerde Vastgoed-Auctions.nl de eerste Landelijke Woning Bieddag, hierbij kregen geïnteresseerden de mogelijkheid om tussen 11.00 en 14.00u de deelnemende woningen te bekijken en om tot 20.00u direct online een bod uit te brengen!
Met dit nieuwe initiatief van Vastgoed-Auctions.nl krijgt de makelaar de gelegenheid om nog voor de rustige zomerperiode eenmaal een open huis te organiseren en mogelijk zelfs biedingen te ontvangen. Deze combinatie van een open huis en woningen per opbod verkopen/aanbieden, kan voor een extra stimulans zorgen en het aantal verkooptransacties doen stijgen.
De woningen komen op het online verkoopplatform van vastgoed-auctions.nl te staan en op de landingspagina landelijkewoningbieddag.nl . Hier konden geïnteresseerden op 25 juni tussen 12.00 en 20.00u een bod uitbrengen.
De deelnemende makelaars brachten in de week voorafgaand aan 25 juni met een advertentie in de lokale media de Landelijke Woning Bieddag onder de aandacht. Vastgoed-Auctions.nl leverde een complete mediakit ter ondersteuning aan, inclusief advertentieopmaak.

Bron:
http://www.vastgoedjournaal.nl/index.php/news/5097/16/Zaterdag-25-juni-eerste-Landelijke-Woning-Bieddag

 


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag