14 november 2016

Of je nu trendgevoelig bent of niet, de nieuwste trends kennen is altijd mooi meegenomen. Momenteel worden de interieurtrends van volgend jaar al volop voorgesteld. Immovlan.be lijst even voor je op wat volgend jaar hot is en wat helemaal passé is.

Pastel is passé
De pastel- en poedertinten verdwijnen langzaamaan uit het interieur. Poederroze en lavendelblauw hebben hun beste tijd nu wel gehad. Warmere kleuren nemen je interieur over en ook koper en marmer zijn over hun hoogtepunt heen.

Meer diepte en warmte
Wat we in de plaats krijgen? Meer diepte en warmte! Daarbij mag je denken aan bruin en terracotta. Donkere kleuren vervangen het lichte pallet van de voorbije jaren. Bij deze donkere tinten past ook perfect groen. Een kleur die het ook in de mode uitstekend doet. Haal dus maar al de nodige planten in huis! Ook een groene accentmuur is het helemaal en een echte blikvanger in je interieur

Niet alleen de kleuren worden warmer, ook de materialen evolueren in dezelfde richting. Gekleurde natuursteen en brons worden steeds belangrijker.

Handig meubilair
Meubels zullen makkelijk te monteren en te demonteren zijn of niet zijn. Uiteraard heeft IKEA hier de toon gezet, maar heel wat designers volgen en verbeteren deze trend. Waar vroeger enkel houten meubels hiervoor in aanmerking kwamen, wordt deze trend nu ook bij zachte materialen (bank, stoelen) toegepast. Gereputeerde designers gaan met deze trend aan de slag en krijgen alles netjes in 1 doos.

Recycleren is hip
Wederom een trend die ook in de mode steeds belangrijker wordt. Recycleren wordt steeds belangrijker en hier spelen ook de designers op in. Heel wat afval krijgt een 2de en vaak een heel ander leven.

Op naar een matuur interieur
Vernieuwend, laat dat het woord zijn dat met het interieur anno 2017 kan vereenzelvigd worden. Er wordt teruggekeken naar de jaren ‘20, de tijd van de avant-garde en niet alledaagse vormen kunnen weer.

Durf te experimenteren, ga voor een gewaagde stijl, maar volg vooral je eigen buikgevoel. Een interieur waar je je thuis in voelt blijft immers het belangrijkste, wars van alle trends.

Bron:
Immovlan

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag