Woonapps van Dura Vermeer; Ontwerp je eigen startersloft

Projectontwikkelaar Dura Vermeer heeft een klantgerichte applicatie uitgebracht voor starters op de woningmarkt. Starter kunnen met Woonapps vanaf het begin tot aan het eind een eigen loft ontwerpen.
Bij een normale gang van zaken koopt een projectontwikkelaar een stuk (bouw)grond aan, bedenkt een plan, en begint te bouwen (bij verkoop). Dura Vermeer draait het om en laat de woningzoeker een locatie kiezen. Daarna begint het ontwerp van de loft waarbij de woningzoeker telkens de keuze heeft om verschillende bouwmaterialen te gebruiken.
Zoals op de onderstaande afbeelding te zien is kan er bijvoorbeeld uit 4 verschillende keukens gekozen worden die verschillen in prijs. Op deze manier zijn de prijzen zeer inzichtelijk en ziet de klant hoe de projectontwikkelaar zijn rekensom maakt.

Een bedrag van €145.000,- ben ik uiteindelijk kwijt voor mijn zelf ontworpen loft. Natuurlijk zal dit in de praktijk wel enigszins afhankelijk zijn van de grondprijs.
Tijdens het ‘bouwproces’ staat rechtsboven in beeld een animatiefoto van het (voorlopige) ontwerp. Een leuke extra is dat wanneer de loft gereed is er een 3d animatie film van het ontwerp kan worden afgespeeld.


Bron:
http://vastgoedapps.com/2011/10/13/woonapps-van-dura-vermeer-ontwerp-je-eigen-startersloft


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag