22 februari 2012


Wereldhave heeft zijn eerste online winkelcentrum geopend als aanvulling op een stenen winkelcentrum. De primeur is voor de Eggert in Purmerend. Op eggertwinkelcentrum.nl kunnen de huurders hun gezamenlijke e-commerce-activiteiten ondernemen.

Alle Nederlandse winkelcentra van Wereldhave krijgen een dergelijke website. Na Purmerend zijn de Wereldhave-winkelcentra in Arnhem, Roosendaal, Capelle, Maassluis, Leiderdrop en Etten-Leur aan de beurt. Op korte termijn hebben alle winkelcentra gratis wi-fi.

Wereldhave zegt met deze stap de reikwijdte van de winkelcentra te willen vergroten met een combinatie van online en offline middelen en sociale media. Alle 520 detailhandelaren in de centra van Wereldhave krijgen Twitter-accounts en Foursquare check-ins. Ook krijgt ieder winkelcentrum zijn eigen Facebook-pagina. Typt een van de winkeliers ‘#aanbieding’ in zijn tweet, dan staat deze aanbieding direct in zijn online winkelruit en op de homepage van het winkelcentrum. Alle andere tweets, Foursquare checkins en Facebook updates verschijnen ook in zijn winkelruit.

‘Online verkopen in Nederland zijn gegroeid van 3,6 miljard euro in 2006 naar 8,2 miljard euro in 2010. Toch blijft het lokale winkelcentrum voor veel mensen een belangrijke bron van inspiratie, gemak en dagelijkse benodigdheden. Ook online ziet Wereldhave mogelijkheden deze rol te vervullen’, aldus de onderneming. Voor de ontwikkeling van de zogeheten ‘interactieve shopping portals’ heeft Wereldhave Greenhouse Innovation in de arm genomen, aanbieder van online en mobiele concepten.

Bron: 
http://www.vastgoedmarkt.nl/nieuws/2012/02/13/Wereldhave-begint-online-winkelcentrum


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag