Wereldhave begint online winkelcentrum


Wereldhave heeft zijn eerste online winkelcentrum geopend als aanvulling op een stenen winkelcentrum. De primeur is voor de Eggert in Purmerend. Op eggertwinkelcentrum.nl kunnen de huurders hun gezamenlijke e-commerce-activiteiten ondernemen.

Alle Nederlandse winkelcentra van Wereldhave krijgen een dergelijke website. Na Purmerend zijn de Wereldhave-winkelcentra in Arnhem, Roosendaal, Capelle, Maassluis, Leiderdrop en Etten-Leur aan de beurt. Op korte termijn hebben alle winkelcentra gratis wi-fi.

Wereldhave zegt met deze stap de reikwijdte van de winkelcentra te willen vergroten met een combinatie van online en offline middelen en sociale media. Alle 520 detailhandelaren in de centra van Wereldhave krijgen Twitter-accounts en Foursquare check-ins. Ook krijgt ieder winkelcentrum zijn eigen Facebook-pagina. Typt een van de winkeliers ‘#aanbieding’ in zijn tweet, dan staat deze aanbieding direct in zijn online winkelruit en op de homepage van het winkelcentrum. Alle andere tweets, Foursquare checkins en Facebook updates verschijnen ook in zijn winkelruit.

‘Online verkopen in Nederland zijn gegroeid van 3,6 miljard euro in 2006 naar 8,2 miljard euro in 2010. Toch blijft het lokale winkelcentrum voor veel mensen een belangrijke bron van inspiratie, gemak en dagelijkse benodigdheden. Ook online ziet Wereldhave mogelijkheden deze rol te vervullen’, aldus de onderneming. Voor de ontwikkeling van de zogeheten ‘interactieve shopping portals’ heeft Wereldhave Greenhouse Innovation in de arm genomen, aanbieder van online en mobiele concepten.

Bron:
https://www.vastgoedmarkt.nl/nieuws/2012/02/13/Wereldhave-begint-online-winkelcentrum

Gerelateerde artikels

Slimme CO2-meter waarschuwt wanneer je moet ventileren!

Hoe goed is de binnenluchtkwaliteit bij je thuis, op kantoor of in de klas van je kinderen? Als jij dit ook een moeilijke vraag vindt, kan de Sense, de slimme CO2-meter van Renson, je wel een handje helpen. Hij waarschuwt je aan de hand van een kleurensysteem wanneer de binnenluchtkwaliteit achteruit gaat en het dus tijd is om de ruimte te verluchten.
Lees meer

Septische put: wanneer leegmaken?

Eigenaren of bewoners van een woning met septische put vragen zich vroeg of laat allemaal wel eens af wanneer en hoevaak die leeggemaakt moet worden. Een belangrijk, maar niet zo glamoureus onderwerp!
Lees meer

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons