3 maart 2014

Wie bouwt of verbouwt wordt aangemoedigd om dat zo energiezuinig mogelijk te doen. Welke premies bestaan er nog in Vlaanderen, Brussel en Wallonië?

De voorbije jaren knipte de overheid noodgedwongen in de subsidies die ze verstrekt aan mensen die energiezuinig bouwen of verbouwen.

Toch werden verschillende premies in stand gehouden en werden er ook nieuwe gecreëerd. Tegelijk wordt wonen steeds meer een gewestelijke materie zodat er steeds meer verschillen bestaan naargelang het gewest.

Op welke premies hebt u recht? Om in dit kluwen het overzicht te bewaren, zetten we de premies voor u op een rij per gewest. Klik hier voor het overzicht.

Bron:
Netto

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag