Wat zijn de voordeligste energieleveranciers in januari?

Welke energieleveranciers bieden de meest interessante voorwaarden aan in januari? Mijnenergie.be maakt de berekening, op basis van de gegevens voor deze maand.

Een prijssimulatie voor een gezin van 3 personen uit Brugge met een gemiddeld jaarlijks elektriciteitsverbruik van 1.933 kWu in “Normaal/Dag” tarief en 1.932 kWu in daluren/nachttarief geeft de volgende top 5 voor elektriciteit:
 
1. OCTA+ Groen Vast - 2 jaar: 735,81 €, 100% groen
2. OCTA+ Groen Vast - 3 jaar: 736,20 €, 0% groen
3. OCTA+ Groen Vast - 1 jaar: 736,78 €, 0% groen
4. Essent Vast Groen - 1 jaar: 744,90 €, 100% groen
5. Luminus Click (Vast): 745,60 €, 100% groen
 
Een prijssimulatie voor aardgas voor hetzelfde gezin (met een gemiddeld jaarlijks gasverbruik van 14.583 kWu) geeft de volgende top 5:
 1. eni basic gas - 1 jaar (Vast): 928,18 €
 2. Luminus Click Gas (Vast): 932,38 €
 3. Electrabel FixOnline (Vast): 943,83 €
 4. Eneco Aardgas (Variabel): 946,10 €
 5. eni flex gas - 1 jaar (Variabel): 951,93 €
 
Opgelet: Het gaat hier over voorbeeldberekeningen voor de stad Brugge (postcode 8000) en het gemiddeld verbruik in die regio. De lopende promoties van de maand zijn hierbij niet meegerekend.
 
 Het totale bedrag van uw energiefactuur is afhankelijk van de regio waar u woont en van uw verbruik. Om te zien wat het klassement is in uw eigen regio en voor uw eigen verbruik doet u best uw eigen gepersonaliseerde prijssimulatie van mijnenergie.be.
 
Voor het volledige overzicht van het elektriciteits- en aardgasaanbod alsook de promoties van de maand met details en voorwaarden kan u op de site van mijnenergie.be terecht.
 
Altijd op de hoogte blijven van de energieprijzen? Via de gratis alerts van Mijnenergie.be krijgt U elke maand alle nieuwe prijzen van de energieleveranciers voor uw regio via email.

Bron:
https://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20130114_061

 

Gerelateerde artikels

Slimme CO2-meter waarschuwt wanneer je moet ventileren!

Hoe goed is de binnenluchtkwaliteit bij je thuis, op kantoor of in de klas van je kinderen? Als jij dit ook een moeilijke vraag vindt, kan de Sense, de slimme CO2-meter van Renson, je wel een handje helpen. Hij waarschuwt je aan de hand van een kleurensysteem wanneer de binnenluchtkwaliteit achteruit gaat en het dus tijd is om de ruimte te verluchten.
Lees meer

Septische put: wanneer leegmaken?

Eigenaren of bewoners van een woning met septische put vragen zich vroeg of laat allemaal wel eens af wanneer en hoevaak die leeggemaakt moet worden. Een belangrijk, maar niet zo glamoureus onderwerp!
Lees meer

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons