Wat zijn de voordeligste energieleveranciers in januari?

Welke energieleveranciers bieden de meest interessante voorwaarden aan in januari? Mijnenergie.be maakt de berekening, op basis van de gegevens voor deze maand.

Een prijssimulatie voor een gezin van 3 personen uit Brugge met een gemiddeld jaarlijks elektriciteitsverbruik van 1.933 kWu in “Normaal/Dag” tarief en 1.932 kWu in daluren/nachttarief geeft de volgende top 5 voor elektriciteit:
 
1. OCTA+ Groen Vast - 2 jaar: 735,81 €, 100% groen
2. OCTA+ Groen Vast - 3 jaar: 736,20 €, 0% groen
3. OCTA+ Groen Vast - 1 jaar: 736,78 €, 0% groen
4. Essent Vast Groen - 1 jaar: 744,90 €, 100% groen
5. Luminus Click (Vast): 745,60 €, 100% groen
 
Een prijssimulatie voor aardgas voor hetzelfde gezin (met een gemiddeld jaarlijks gasverbruik van 14.583 kWu) geeft de volgende top 5:
 1. eni basic gas - 1 jaar (Vast): 928,18 €
 2. Luminus Click Gas (Vast): 932,38 €
 3. Electrabel FixOnline (Vast): 943,83 €
 4. Eneco Aardgas (Variabel): 946,10 €
 5. eni flex gas - 1 jaar (Variabel): 951,93 €
 
Opgelet: Het gaat hier over voorbeeldberekeningen voor de stad Brugge (postcode 8000) en het gemiddeld verbruik in die regio. De lopende promoties van de maand zijn hierbij niet meegerekend.
 
 Het totale bedrag van uw energiefactuur is afhankelijk van de regio waar u woont en van uw verbruik. Om te zien wat het klassement is in uw eigen regio en voor uw eigen verbruik doet u best uw eigen gepersonaliseerde prijssimulatie van mijnenergie.be.
 
Voor het volledige overzicht van het elektriciteits- en aardgasaanbod alsook de promoties van de maand met details en voorwaarden kan u op de site van mijnenergie.be terecht.
 
Altijd op de hoogte blijven van de energieprijzen? Via de gratis alerts van Mijnenergie.be krijgt U elke maand alle nieuwe prijzen van de energieleveranciers voor uw regio via email.

Bron:
http://www.standaard.be/artikel/detail.aspx?artikelid=DMF20130114_061

 

Gerelateerde artikels

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer

Tuinonderhoud: 4 mythes ontkracht

Op het internet of in boeken worden natuurlijke methoden verspreid die niet altijd even efficiënt zijn. Vaak hebben ze zelfs tal van nadelen.
Lees meer

7 must haves voor je terras!

Zomer, tijd dus om ons terras stevig aan te pakken en in te richten om er de komende maanden optimaal van te genieten. Heb je een groot of klein terras aan je woning of een klein balkon? Elk formaat verdient toch dat tikkeltje extra tijdens de zomer. Wij zetten je op weg!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons