Wat is veilingverhuur.nl?


VeilingVerhuur is een innovatief platform voor het eenvoudig en transparant (ver)huren van uw bedrijfsonroerend goed of woning. Iedere woningeigenaar, ondernemer of makelaar kan op VeilingVerhuur een woning of bedrijfspand plaatsen. Geinteresseerden kunnen bieden op de huurprijs van het object.

Waar klassieke verhuurwebsites en makelaars werken met een vastgestelde huurprijs, neemt VeilingVerhuur.nl de minimaal gewenste huurprijs als openingsbod. Het onroerend goed wordt in de markt gezet met een ‘’huurprijs vanaf’’ in plaats van de veelgebruikte vraagprijs. Zonder enige verplichting tegenover welke bieder dan ook! Dit openingsbod is het startpunt voor de verhuur, doordat deze vaak scherp en zeer concurrerend is, wordt er zo een veel grotere doelgroep bereikt. Hierdoor verhuurt de eigenaar of zijn makelaar sneller het onroerend goed voor de meest optimale huurprijs!
In feite is veilingverhuur.nl enkel een advertentiesite die zich beperkt tot het verzamelen van het verhuuraanbod met de mogelijkheid voor de kandidaat-huurders om via het platform een (weliswaar) niet bindend huurbod te doen, waarbij de aanbieder (verhuurder) of diens makelaar op zijn beurt geen enkele verplichting heeft tegenover de bieder na een ontvangen bod of uitnodiging.

Bron:
www.veilingverhuur.nl

 

Gerelateerde artikels

Hoeveel verdient je bank op je hypothecaire lening?

Weet je echt hoeveel je hypothecair krediet kost? Wanneer je een lening onderschrijft, vergoedt de bank zichzelf voor haar diensten en om het risico op wanbetaling te compenseren. Deze marge heeft zijn weerslag op je rentevoet, die je kan onderhandelen met je bankier. Ontdek hoeveel je bank verdient aan je hypothecaire lening en hoe je betere voorwaarden onderhandelt.
Lees meer

Zonnepanelen ook in 2021 rendabel!

Groene energie is een blijver. Ook in 2021 levert investeren in zonnepanelen een positieve bijdrage aan zowel het klimaat als je portefeuille. Zo zijn er vanaf dit jaar opnieuw subsidies voor nieuwe installaties en kan het wegvallen van de terugdraaiende teller je financieel voordeel opleveren, aangezien het prosumententarief in dat geval ook wegvalt!
Lees meer

Onderhoudstips: maak je terras klaar voor de lente!

De lente is in het land. Kan je terras na de winter nog een opknapbeurt gebruiken vooraleer je er lekker kan vertoeven? Dan is een grondige reiniging geen overbodige luxe! Met deze tips geniet ook jij in geen tijd van de heerlijke lentezon!
Lees meer

Dit moet je weten over de nieuwe regels rond woonkwaliteit in Vlaanderen!

Sinds 1 januari laatstleden geldt er in Vlaanderen een nieuw decreet rond de kwaliteit van woningen. Dat is onder andere van belang als je een woning (ver-)huurt. Wat moet je daarvan weten? Wat riskeer je als een woning verhuurt die niet aan de normen voldoet?
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons