Voerman lanceert website voor online, gepersonaliseerde verhuisservice


Verhuisbedrijf Voerman wil een geheel online en gepersonaliseerde verhuisdienst kunnen leveren. Door deze nieuwe service aan te bieden wil Voerman inspelen op 85 procent van de mensen die hun verhuizing zelf uitvoeren, maar voor vervoer graag een verhuisservice inschakelen. Om dit te realiseren heeft Voerman een nieuwe website gelanceerd, www.goedkoopverhuizen.nl, op basis van het web content management (wcm) systeem van softwareleverancier Sitecore.

Verhuisbedrijf Voerman heeft als eerste binnen de 1.400 tellende verhuiscoöperatie UTS, waar Voerman onderdeel van is, een nieuwe digitale strategie uitgerold waarbij de focus ligt op online service. Daarmee wil Voerman de 85 procent van de mensen bedienen die hun verhuizing zelf regelen, maar voor vervoer wel een verhuisservice in willen schakelen. Voerman wil de consument in staat stellen om in enkele stappen zelf een verhuizing te regelen.

De website die Voerman hiervoor ontwikkeld heeft, goedkoopverhuizen.nl, is gebaseerd op de wcm-oplossing van softwareleverancier Sitecore. Volgens de heer Voerman, commercieel directeur bij het verhuisbedrijf, maakt deze oplossing het mogelijk om zowel een multisite te leveren met centrale aanstuurmogelijkheden, alsmede ruimte voor lokale uitwerking. Dat stelt hem in staat om sommige functionaliteiten, zoals e-commerce, lokaal uit te voeren, terwijl strategische keuzes in Nederland gemaakt kunnen worden.

Op de website moeten klanten herkend en gevolgd kunnen worden, waarbij de service verder geoptimaliseerd moet worden door middel van a/b-testing en multitesting. Onderdeel van de website zijn een automatische boekingsbevestiging, e-commerce toepassingen van aanvullende diensten, zoals een inboedelverzekering, en e-mailmarketing. Ook is er een integratie met sociale media gerealiseerd. Er is bijvoorbeeld widget voor Facebook ontwikkeld, waarbij in acht stappen een offerte aangemaakt moet kunnen worden.

Bron:
https://www.customertalk.nl/nieuws/id5414-voerman-lanceert-website-voor-online-gepersonaliseerde-verhuisservice.html

Gerelateerde artikels

Hoeveel verdient je bank op je hypothecaire lening?

Weet je echt hoeveel je hypothecair krediet kost? Wanneer je een lening onderschrijft, vergoedt de bank zichzelf voor haar diensten en om het risico op wanbetaling te compenseren. Deze marge heeft zijn weerslag op je rentevoet, die je kan onderhandelen met je bankier. Ontdek hoeveel je bank verdient aan je hypothecaire lening en hoe je betere voorwaarden onderhandelt.
Lees meer

Zonnepanelen ook in 2021 rendabel!

Groene energie is een blijver. Ook in 2021 levert investeren in zonnepanelen een positieve bijdrage aan zowel het klimaat als je portefeuille. Zo zijn er vanaf dit jaar opnieuw subsidies voor nieuwe installaties en kan het wegvallen van de terugdraaiende teller je financieel voordeel opleveren, aangezien het prosumententarief in dat geval ook wegvalt!
Lees meer

Onderhoudstips: maak je terras klaar voor de lente!

De lente is in het land. Kan je terras na de winter nog een opknapbeurt gebruiken vooraleer je er lekker kan vertoeven? Dan is een grondige reiniging geen overbodige luxe! Met deze tips geniet ook jij in geen tijd van de heerlijke lentezon!
Lees meer

Dit moet je weten over de nieuwe regels rond woonkwaliteit in Vlaanderen!

Sinds 1 januari laatstleden geldt er in Vlaanderen een nieuw decreet rond de kwaliteit van woningen. Dat is onder andere van belang als je een woning (ver-)huurt. Wat moet je daarvan weten? Wat riskeer je als een woning verhuurt die niet aan de normen voldoet?
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons