Voerman lanceert website voor online, gepersonaliseerde verhuisservice


Verhuisbedrijf Voerman wil een geheel online en gepersonaliseerde verhuisdienst kunnen leveren. Door deze nieuwe service aan te bieden wil Voerman inspelen op 85 procent van de mensen die hun verhuizing zelf uitvoeren, maar voor vervoer graag een verhuisservice inschakelen. Om dit te realiseren heeft Voerman een nieuwe website gelanceerd, www.goedkoopverhuizen.nl, op basis van het web content management (wcm) systeem van softwareleverancier Sitecore.

Verhuisbedrijf Voerman heeft als eerste binnen de 1.400 tellende verhuiscoöperatie UTS, waar Voerman onderdeel van is, een nieuwe digitale strategie uitgerold waarbij de focus ligt op online service. Daarmee wil Voerman de 85 procent van de mensen bedienen die hun verhuizing zelf regelen, maar voor vervoer wel een verhuisservice in willen schakelen. Voerman wil de consument in staat stellen om in enkele stappen zelf een verhuizing te regelen.

De website die Voerman hiervoor ontwikkeld heeft, goedkoopverhuizen.nl, is gebaseerd op de wcm-oplossing van softwareleverancier Sitecore. Volgens de heer Voerman, commercieel directeur bij het verhuisbedrijf, maakt deze oplossing het mogelijk om zowel een multisite te leveren met centrale aanstuurmogelijkheden, alsmede ruimte voor lokale uitwerking. Dat stelt hem in staat om sommige functionaliteiten, zoals e-commerce, lokaal uit te voeren, terwijl strategische keuzes in Nederland gemaakt kunnen worden.

Op de website moeten klanten herkend en gevolgd kunnen worden, waarbij de service verder geoptimaliseerd moet worden door middel van a/b-testing en multitesting. Onderdeel van de website zijn een automatische boekingsbevestiging, e-commerce toepassingen van aanvullende diensten, zoals een inboedelverzekering, en e-mailmarketing. Ook is er een integratie met sociale media gerealiseerd. Er is bijvoorbeeld widget voor Facebook ontwikkeld, waarbij in acht stappen een offerte aangemaakt moet kunnen worden.

Bron:
http://www.customertalk.nl/nieuws/id5414-voerman-lanceert-website-voor-online-gepersonaliseerde-verhuisservice.html


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag