2 maart 2014

De Vlaamse woningprijzen namen de voorbije jaren een hoge vlucht: tien jaar geleden kocht u een huis voor 103.000 euro, nu is de aankoopprijs opgelopen tot gemiddeld 211.000 euro. De aankoopprijzen lopen daarmee uit op die in Wallonië, waar een woning u gemiddeld 147.000 euro kost. Brussel blijft echter koploper: bij de aankoop van een woning in de hoofdstad, bent u al snel 370.000 euro armer. De huizenprijzen stegen er de voorbije tien jaar met 150 procent.

De gemiddelde prijs van een stuk bouwgrond in België steeg op tien jaar tijd van €112/m² naar 208€/m². Frappant is dat er minder bouwgronden worden verkocht ten opzichte van 2003, maar dat de verkochte oppervlakte per bouwgrond ongeveer dezelfde is gebleven.

Bekijk het overzicht op: http://www.standaard.be/berekenen/huizenprijzen

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag