Verkoop je huis vanuit je vakantiebestemming!

Er ligt een lange zomer in het verschiet. Maanden van zon, ijsjes, ontspanning en vakantie komen eraan. Heerlijk! Ga jij op vakantie? Of zal je het te druk hebben met andere dingen die je te lang hebt uitgesteld, zoals het verkopen van je woning? Geen zorgen, met Oximo combineer je beiden. Je huis verkopen vanuit die strandstoel aan een tropische kust? Geen enkel probleem!

Maar hoe dan?
Bij Oximo is het mogelijk om de verkoop van je woning in real time op te volgen. Dat kan je doen door in te loggen in het online verkoopplatform en naar je dashboard te gaan. En gezien dat gewoon online kan, doe je dat waar je ook bent op de wereld!

Hoe werkt het online verkoopplatform?
Wanneer je met Oximo in zee gaat, volgt er eerst een persoonlijke kennismaking waarbij de nodige zaken geregeld worden. Eens de verkoop is begonnen, kan je vanop de website meevolgen wat er gaande is of nog moet gebeuren. 

Dit vind je allemaal terug op je dashboard:
 - Biedingen en de status van die biedingen. Zo kan je de evolutie in biedingen en eventueel geweigerde biedingen nakijken.
- Info over je contract en commissie. Dergelijke zaken worden in het persoonlijk gesprek eerst vastgelegd, maar kan je online nakijken en opvolgen.
- De prijszetting van je woning. Bij Oximo kan je een ‘direct hebben’-prijs definiëren, waarbij je woning meteen wordt verkocht. Als je die hebt geconfigureerd, zie je die op je dashboard terug.
- Meevolgers. Het is mogelijk om anderen toe te voegen aan je dashboard, zodat zij net als jou de gang van zaken kunnen opvolgen. Meevolgers kunnen wel geen aanpassingen doen.
- Statistieken. Interessant om te ontdekken wanneer je woninginfo vaak werd bezocht en welk moment een piek of dal vormde tijdens de verkoopfase.
- Meer informatie over je woning. Van beelden, bijlagen, tours tot algemene informatie: uiteraard vind je die allemaal terug op je persoonlijk online verkoopplatform.
- Mails. Alle officiële mails die over en weer gingen met betrekking tot (de verkoop van) je woning, worden verzameld op je dashboard. Je kan ze dan rustig nalezen en opvolgen.
- Klanten aanbrengen. Het is mogelijk om zelf mensen aan je woning voor te stellen en die dus eventueel als klant aan te brengen. Doe je dat en wordt de woning aan hen verkocht, dan betaal je geen procentuele commissie.
- Wel- en niet ingevulde pandgegevens. Je vindt op je dashboard gemakkelijk terug welke documenten wel dan niet werden ingediend. Zijn de pandgegevens voor 100% compleet, of moet je nog items aanleveren? Je ziet het gemakkelijk.
- Ingezette publiciteitskanalen. Weten welke kanalen worden gebruikt om jouw woning aan een zo breed mogelijk publiek voor te stellen? Dan moet je daar even kijken. 

Verder zijn er nog een aantal zaken waarover je de controle vanuit je webbrowser kan behouden. Zoals bijvoorbeeld het aantal kijkdagen en wanneer die doorgaan, of het aantal leads dat jijzelf reeds aanbracht. Zowat alles is niet alleen online te bekijken, je kan het ook gemakkelijk(er) aanpassen. Veel transparanter dan je van een standaard vastgoedmakelaar verwacht, dus!

Oximo is een persoonlijke vastgoedmakelaar met een online verkoopplatform. Hoewel je alles kan aanpassen en opvolgen vanuit je luie zetel, hecht Oximo ook evenveel belang aan een persoonlijke begeleiding. Je komt er dus zeker niet alleen voor te staan wanneer je beslist je woning te verkopen. Deze zomer, bijvoorbeeld?

Laat hier vrijblijvend je gegevens achter en wij contacteren je graag voor meer info!

Gerelateerde artikels

Wat is de invloed van de EPC score op de verkoopprijs van je woning?

Zonnepanelen, dakisolatie, dubbele beglazing … Er zijn heel wat investeringen waarmee we onze woningen groener kunnen maken. Maar wat is de impact van deze duurzame oplossingen op de waarde en de verkoopprijs van ons huis of appartement?
Lees meer

Coronavirus: Zoveel zal je huis in waarde dalen!

De prijsverlaging van huizen in België door de coronacrisis lijkt beperkt. Dit is wat Belfius verwacht…
Lees meer

Gevolgen voor Epc door Coronacrisis

Eigenaars die een woning willen verkopen of verhuren krijgen uitstel voor de opmaak van een EPC.
Lees meer

Homestaging is hot!

Nu de huisbezoeken weer kunnen doorgaan krijgt homestaging ongetwijfeld weer een boost. Deze trend komt overgewaaid uit de Verenigde Staten. Met weinig geld je woning zo aantrekkelijk mogelijk maken voor potentiële kopers. Wij geven je alvast enkele tips en tricks mee.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons