Verhuizen zonder stress: 5 tips!

Verzamel alle dozen vooraf

We denken vaak dat we genoeg kartonnen dozen hebben en dat enkele plastic zakken zullen volstaan. Mis! Ga gerust langs bij lokale handelaars en/of vrienden die je kunnen helpen.

Gebruikte kleding om breekbare voorwerpen te verpakken

Natuurlijk is bubbeltjesfolie een van de beste uitvindingen ter wereld. Maar het is niet goedkoop en bovendien slecht voor het milieu. Geef daarom je oude lakens, kleren en handdoeken nog een allerlaatste opdracht…

Kom zo snel mogelijk alles te weten over potentiële internetproviders

Afhankelijk van je nieuwe thuis, kan de internetaansluiting enkele weken op zich laten wachten. Het loont met andere woorden zeker de moeite om beschikbare leveranciers vooraf te benaderen.

Label de dozen (ook met nummers!)

Een doos kwijt? Dat weet je pas echt zeker als je ze allemaal genummerd hebt. Wie echt pietje precies is, zal zelfs kleurcodes gebruiken.

Eerst en vooral: installeer je bed!

Als je de hele dag hebt doorgebracht met opruimen en schoonmaken, wil je maar één ding en da’s snel je bed in. Plaats dat als eerste in de slaapkamer.

Bron
Immovlan

Gerelateerde artikels

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer

Tuinonderhoud: 4 mythes ontkracht

Op het internet of in boeken worden natuurlijke methoden verspreid die niet altijd even efficiënt zijn. Vaak hebben ze zelfs tal van nadelen.
Lees meer

7 must haves voor je terras!

Zomer, tijd dus om ons terras stevig aan te pakken en in te richten om er de komende maanden optimaal van te genieten. Heb je een groot of klein terras aan je woning of een klein balkon? Elk formaat verdient toch dat tikkeltje extra tijdens de zomer. Wij zetten je op weg!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons