9 november 2014

Verhuisplannen? Perfect. Speciaal voor jou hebben we een handige checklist gemaakt van dingen die je zeker niet mag vergeten. Zoals: wie moet weten dat je verhuist? Welke instanties moet je allemaal op de hoogte brengen?

Wie moet weten dat je verhuist?
Natuurlijk is het belangrijk dat je naasten weten dat je gaat verhuizen. Zorg er dus voor dat je familieleden, vrienden, kennissen en buren op de hoogte zijn. Hiernaast is het ook belangrijk dat gemeente-gebonden instanties er weet van hebben. Dit geldt bijvoorbeeld voor je huisarts, tandarts, en de school waar je kinderen heen gaan. Uiteraard is het ook zeer belangrijk dat je je werkgever inlicht over je verhuizing. Weet ook dat vele werkgevers een dag vrijaf - met behoud van loon - durven geven om de verhuis in orde te brengen.

Post
Het zou ook vervelend zijn als je post niet meer aankomt. Zorg er daarom voor dat post als je tijdschriften en weekbladen maar ook dat de bank, verzekeringen, de Belastingdienst en andere post-sturende instanties van je verhuis op de hoogte zijn. Het zou immers erg vervelend zijn als je hierdoor in de problemen komt.

Kortom:
- Familieleden, vrienden en buren
- Werkgever
- Gemeente gebonden instanties (huisarts, tandarts, ...)
- School en opleidingen
- Ziektekostenverzekering
- Bank
- Verzekeringsmaatschappijen
- Verenigingen
- Dagbladen, weekbladen, tijdschriften - Belastingsdienst

Bron:
http://www.fa-de-wit.nl

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag