Verhoog de waarde van je woning!

Maak tijd voor een groot onderhoud

Maak voor de schatting tijd om alle gebreken en problemen in je huis of appartement aan te pakken. Geef muren met afgebladderde verf een nieuw laagje, herstel de lekkende kraan en leg die losse tegels weer vast. Zorg voor een woning die perfect in orde is. Heb je een groter renovatieproject achter de rug? Leg dan het overzicht van de gemaakte kosten aan de schatter voor. Een pand dat recent vernieuwd werd, is vaak meer waard.


Bekijk waar je energie kan besparen

Energiezuinige panden zijn meer waard dan woningen waar de energiekosten de pan uitrijzen. Bekijk dus waar je energie kan besparen. Is je zolder geïsoleerd? Kan je je elektrische kookplaat niet beter vervangen door een inductieplaat? Gebruik je al een waterbesparende douchekop?


Zorg voor liefde op het eerste gezicht

Een huis of appartement dat er goed uitziet, zal meer kopers aantrekken en is dus meer waard. Zorg dus dat je woning een goede eerste indruk maakt. Fris je gevel op, plaats fleurige bloembakken en zorg voor een verzorgde tuin. Ook een aantrekkelijk interieur is een grote meerwaarde voor je woning.


Creëer een unieke meerwaarde

Bekijk de woningen in je buurt en zorg dat die van jou eruit springt. Zijn er weinig parkeermogelijkheden in je straat? Maak van je voortuin een handige parkeerplaats. Woon je langs een drukke weg? Maak van je tuin een oase van rust. Zijn de huizen in je straat eerder klein? Maak van je zolder een extra slaapkamer.

Bron
Immoweb

Gerelateerde artikels

Bouwgrond verkopen: wat moet je weten?

Als je ooit al eens hebt rondgeneusd op immowebsites dan ben je ongetwijfeld al eens zoekertjes tegengekomen voor percelen bouwgrond.
Maar wanneer is grond bouwgrond? Wat bedoelen ze met grond verkavelen? Hoeveel zou je dat eigenlijk kosten? Daar geven we je graag wat meer informatie over.
Lees meer

Welk bedrijfsvastgoed verkoop je en waar hou je best rekening mee?

De verkoop van vastgoed is natuurlijk niet altijd gelimiteerd tot de verkoop van huizen en appartementen. Het kan wel eens voorkomen dat je bedrijfsvastgoed, zoals handelspanden of magazijnen moet verkopen. Maar waar hou je dan best rekening mee?

Om je een beetje assistentie te verlenen bij de verkoop van je bedrijfsvastgoed geven we je graag eens een overzicht van wat men allemaal verstaat onder bedrijfsvastgoed en wat daarbij komt kijken.
Lees meer

Welk soort woning verkoop je?

Een huis verkopen is voor de meesten iets heel bijzonders. Je gaat immers niet elke dag door zo’n proces. Velen zitten dan ook met een pak vragen. Hoe pak je de verkoop aan? Waar moet je op letten? Wie kan je helpen bij die verkoop?

Dit zijn allemaal goede vragen, maar er is nóg een belangrijke vraag, een waar sommigen misschien minder bij stil staan. Wat verkoop je? Voor sommige woningen gelden er immers bijkomende regels....

Daar geven we je graag nog wat informatie over, zodat je goed voorbereid bent op je verkoop.
Lees meer

Hoe zit het met het verkopen van een huis tijdens een scheiding?

Een scheiding doormaken is nooit gemakkelijk, zeker niet als je niet goed weet wat te doen met de gezamenlijke woning na de scheiding. Verkoop je je huis best? Wat als jullie beiden iets anders willen?

Het hoeft echter niet altijd een lastig proces te zijn. Er zijn verschillende manieren om deze situatie zodanig aan te pakken dat zowel jij als je ex-partner tevreden kunnen zijn met de verdeling van het goed.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons