Verhoog de waarde van je woning!

Maak tijd voor een groot onderhoud

Maak voor de schatting tijd om alle gebreken en problemen in je huis of appartement aan te pakken. Geef muren met afgebladderde verf een nieuw laagje, herstel de lekkende kraan en leg die losse tegels weer vast. Zorg voor een woning die perfect in orde is. Heb je een groter renovatieproject achter de rug? Leg dan het overzicht van de gemaakte kosten aan de schatter voor. Een pand dat recent vernieuwd werd, is vaak meer waard.


Bekijk waar je energie kan besparen

Energiezuinige panden zijn meer waard dan woningen waar de energiekosten de pan uitrijzen. Bekijk dus waar je energie kan besparen. Is je zolder geïsoleerd? Kan je je elektrische kookplaat niet beter vervangen door een inductieplaat? Gebruik je al een waterbesparende douchekop?


Zorg voor liefde op het eerste gezicht

Een huis of appartement dat er goed uitziet, zal meer kopers aantrekken en is dus meer waard. Zorg dus dat je woning een goede eerste indruk maakt. Fris je gevel op, plaats fleurige bloembakken en zorg voor een verzorgde tuin. Ook een aantrekkelijk interieur is een grote meerwaarde voor je woning.


Creëer een unieke meerwaarde

Bekijk de woningen in je buurt en zorg dat die van jou eruit springt. Zijn er weinig parkeermogelijkheden in je straat? Maak van je voortuin een handige parkeerplaats. Woon je langs een drukke weg? Maak van je tuin een oase van rust. Zijn de huizen in je straat eerder klein? Maak van je zolder een extra slaapkamer.

Bron
Immoweb

Gerelateerde artikels

Wat is de invloed van de EPC score op de verkoopprijs van je woning?

Zonnepanelen, dakisolatie, dubbele beglazing … Er zijn heel wat investeringen waarmee we onze woningen groener kunnen maken. Maar wat is de impact van deze duurzame oplossingen op de waarde en de verkoopprijs van ons huis of appartement?
Lees meer

Coronavirus: Zoveel zal je huis in waarde dalen!

De prijsverlaging van huizen in België door de coronacrisis lijkt beperkt. Dit is wat Belfius verwacht…
Lees meer

Gevolgen voor Epc door Coronacrisis

Eigenaars die een woning willen verkopen of verhuren krijgen uitstel voor de opmaak van een EPC.
Lees meer

Homestaging is hot!

Nu de huisbezoeken weer kunnen doorgaan krijgt homestaging ongetwijfeld weer een boost. Deze trend komt overgewaaid uit de Verenigde Staten. Met weinig geld je woning zo aantrekkelijk mogelijk maken voor potentiële kopers. Wij geven je alvast enkele tips en tricks mee.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons