Vastgoed-Auctions.nl introduceert “VastgoedDealingroom.nl“, een nieuw verkoopconcept voor zakelijke markt. Ook oximo.be is er klaar voor.Dit unieke verkoopconcept biedt vastgoedprofessionals een Žprivate dealingroomŽ waarbinnen zij potentiële kopers kunnen uitnodigen in een besloten online omgeving.
Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl: "Met VastgoedDealingroom.nl bieden wij de vastgoedprofessional een 'private' dealingroom, waarbinnen zij potentiële kopers kunnen uitnodigen binnen een besloten online omgeving. De potentiële koper kan hier vervolgens zijn interesse kenbaar maken voor een object, de dataroom inzien en uiteraard een bod uitbrengen. Hierdoor kan het object exclusief worden aangeboden aan een selectieve groep potentiële kopers en komt de verkoop- en objectinformatie enkel beschikbaar voor de geïnteresseerde koper, dit in tegenstelling tot andere online verkoopinitiatieven waarbij alle informatie voor iedereen vrij beschikbaar is. Hierdoor wordt de privacy van de opdrachtgever optimaal gewaarborgd" aldus Ron Ruijs.


Jan De Brabandere van Oximo : “Ook oximo.be kan voor de Belgische markt een soortgelijke service aanbieden.  Als dé online vastgoedmakelaar weet Oximo niet enkel de geïnteresseerde kopers (leadgeneration) te bereiken voor het beschikbare aanbod maar daarnaast biedt het Oximo platform ook een kader voor de potentiele kopers om de volledige dossiergegevens van de panden in aanbod online te kunnen raadplegen, en bovendien op deze panden op een sluitende en veilige manier te kunnen bieden en kopen (dealingroom). Deze laatste service kan ook aangeboden worden enkel voor een geselecteerde groep van potentiële kopers waardoor de privacy van de opdrachtgever en van de transactie zelf beter kan verzekerd worden."

 

 

Gerelateerde artikels

Uitzonderlijke situaties bij het verkopen van je huis

Voor je aan de verkoop van een huis begint, moeten de fundamenten van het proces eerst en vooral goed zitten. En de fundamenten van de verkoop beginnen met de situatie van de eigenaar
Lees meer

Huis verkopen in naam van een wilsonbekwaam persoon ?

Wat als je nu het huis wil verkopen in naam van een wilsonbekwame persoon? Mag je dat zomaar doen? Wat betekent dat zelfs, wilsonbekwaam zijn? Dat alles hebben we hier voor u opgesomd.
Lees meer

Hoe verkoop ik mijn huis als ik niet de enige eigenaar ben?

In tegenstelling tot een huis verkopen met 1 eigenaar, ontstaan er vaak complicaties wanneer je met verschillende eigenaars tot verkoop overgaat. Die complicaties zijn erg afhankelijk van je situatie, vandaar dat we je graag even een overzicht geven.
Lees meer

Waar sta je best bij stil voor je je huis verkoopt?

Een huis verkopen kan soms een moeilijk en lang proces zijn. Een ouderlijk huis of een huis waar je lang in gewoond hebt verkopen is daarboven ook voor sommigen een nogal nare gebeurtenis. Dan heb je natuurlijk ook liefst dat het proces zelf zo vlot en probleemloos mogelijk verloopt. 
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons