Vastgoed-Auctions.nl introduceert “VastgoedDealingroom.nl“, een nieuw verkoopconcept voor zakelijke markt. Ook oximo.be is er klaar voor.Dit unieke verkoopconcept biedt vastgoedprofessionals een Žprivate dealingroomŽ waarbinnen zij potentiële kopers kunnen uitnodigen in een besloten online omgeving.
Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl: "Met VastgoedDealingroom.nl bieden wij de vastgoedprofessional een 'private' dealingroom, waarbinnen zij potentiële kopers kunnen uitnodigen binnen een besloten online omgeving. De potentiële koper kan hier vervolgens zijn interesse kenbaar maken voor een object, de dataroom inzien en uiteraard een bod uitbrengen. Hierdoor kan het object exclusief worden aangeboden aan een selectieve groep potentiële kopers en komt de verkoop- en objectinformatie enkel beschikbaar voor de geïnteresseerde koper, dit in tegenstelling tot andere online verkoopinitiatieven waarbij alle informatie voor iedereen vrij beschikbaar is. Hierdoor wordt de privacy van de opdrachtgever optimaal gewaarborgd" aldus Ron Ruijs.


Jan De Brabandere van Oximo : “Ook oximo.be kan voor de Belgische markt een soortgelijke service aanbieden.  Als dé online vastgoedmakelaar weet Oximo niet enkel de geïnteresseerde kopers (leadgeneration) te bereiken voor het beschikbare aanbod maar daarnaast biedt het Oximo platform ook een kader voor de potentiele kopers om de volledige dossiergegevens van de panden in aanbod online te kunnen raadplegen, en bovendien op deze panden op een sluitende en veilige manier te kunnen bieden en kopen (dealingroom). Deze laatste service kan ook aangeboden worden enkel voor een geselecteerde groep van potentiële kopers waardoor de privacy van de opdrachtgever en van de transactie zelf beter kan verzekerd worden."

 

 

Gerelateerde artikels

Bouwgrond verkopen: wat moet je weten?

Als je ooit al eens hebt rondgeneusd op immowebsites dan ben je ongetwijfeld al eens zoekertjes tegengekomen voor percelen bouwgrond.
Maar wanneer is grond bouwgrond? Wat bedoelen ze met grond verkavelen? Hoeveel zou je dat eigenlijk kosten? Daar geven we je graag wat meer informatie over.
Lees meer

Welk bedrijfsvastgoed verkoop je en waar hou je best rekening mee?

De verkoop van vastgoed is natuurlijk niet altijd gelimiteerd tot de verkoop van huizen en appartementen. Het kan wel eens voorkomen dat je bedrijfsvastgoed, zoals handelspanden of magazijnen moet verkopen. Maar waar hou je dan best rekening mee?

Om je een beetje assistentie te verlenen bij de verkoop van je bedrijfsvastgoed geven we je graag eens een overzicht van wat men allemaal verstaat onder bedrijfsvastgoed en wat daarbij komt kijken.
Lees meer

Welk soort woning verkoop je?

Een huis verkopen is voor de meesten iets heel bijzonders. Je gaat immers niet elke dag door zo’n proces. Velen zitten dan ook met een pak vragen. Hoe pak je de verkoop aan? Waar moet je op letten? Wie kan je helpen bij die verkoop?

Dit zijn allemaal goede vragen, maar er is nóg een belangrijke vraag, een waar sommigen misschien minder bij stil staan. Wat verkoop je? Voor sommige woningen gelden er immers bijkomende regels....

Daar geven we je graag nog wat informatie over, zodat je goed voorbereid bent op je verkoop.
Lees meer

Uitzonderlijke situaties bij het verkopen van je huis

Voor je aan de verkoop van een huis begint, moeten de fundamenten van het proces eerst en vooral goed zitten. En de fundamenten van de verkoop beginnen met de situatie van de eigenaar
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons