Vastgoed-Auctions.nl gaat online woningen verkopen voor AM


Vastgoed-Auctions.nl gaat in opdracht van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM Wonen Zuid-Holland zowel bestaande als nieuwbouwwoningen online verkopen. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de verkopende makelaar.

Door de woningen per opbod te verkopen, kunnen deze woningen met een scherpe vanafprijs in de markt gezet worden, hierdoor wordt een grotere doelgroep bereikt, aldus Vastgoed-Auctions.nl. Doordat de geïnteresseerden vervolgens online kunnen bieden, komt de optimale prijs tot stand, zegt Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl.

Alle mogelijke middelen
Volgens Ruijs past deze verkoopmethode uitstekend bij een creatieve en innovatieve ontwikkelaar als AM en beseft men dat in de huidige markt alle mogelijke middelen ingezet dienen te worden om tot de gewenste verkoopresultaten te komen. Door de scherpere prijsstelling verwacht men de twijfelende koper sneller over de streep te trekken en wordt tevens snel inzichtelijk wat de markt bereid is voor een woning te betalen.

Verkopende makelaar
De verkopende makelaar verzorgt de marketing en plaatst een opvallende vermelding op Funda zodat de woning optimaal onder de aandacht wordt gebracht. Hij verricht tevens de verkoopactiviteiten en wikkelt de verkoop af. "De online verkoop staat onder toezicht van een notaris en is daardoor veilig en transparant. De koper kan kopen onder de gebruikelijke voorbehouden en heeft recht op de 3 dagen wettelijke bedenktijd", aldus Ruijs.
 
Erik Schimmel, manager marketing & verkoop van AM Wonen Zuid-Holland, zegt: "In deze markt mag je als ontwikkelaar geen kanaal onbenut laten om je product aan de man te brengen, Vastgoed-Auctions.nl is voor ons dan ook een extra mogelijkheid om onze potentiële klanten te bereiken."

Meewerkende makelaars
De makelaars waarmee Vastgoed-Auctions.nl in samenwerking gaat veilen zijn Ooms Spijkenisse, Rombouts makelaars Ridderkerk, Veldhoen & Romeijn Alblasserdam, Kompas Spijkenisse, Scheele makelaars Nieuwerkerk aan den IJssel, Van Dullink makelaars Berkel en Rodenrijs en Helm & Heus makelaars te 's-Gravenzande.

Bron:
https://www.vastgoedactueel.nl/

Gerelateerde artikels

Hoeveel verdient je bank op je hypothecaire lening?

Weet je echt hoeveel je hypothecair krediet kost? Wanneer je een lening onderschrijft, vergoedt de bank zichzelf voor haar diensten en om het risico op wanbetaling te compenseren. Deze marge heeft zijn weerslag op je rentevoet, die je kan onderhandelen met je bankier. Ontdek hoeveel je bank verdient aan je hypothecaire lening en hoe je betere voorwaarden onderhandelt.
Lees meer

Zonnepanelen ook in 2021 rendabel!

Groene energie is een blijver. Ook in 2021 levert investeren in zonnepanelen een positieve bijdrage aan zowel het klimaat als je portefeuille. Zo zijn er vanaf dit jaar opnieuw subsidies voor nieuwe installaties en kan het wegvallen van de terugdraaiende teller je financieel voordeel opleveren, aangezien het prosumententarief in dat geval ook wegvalt!
Lees meer

Onderhoudstips: maak je terras klaar voor de lente!

De lente is in het land. Kan je terras na de winter nog een opknapbeurt gebruiken vooraleer je er lekker kan vertoeven? Dan is een grondige reiniging geen overbodige luxe! Met deze tips geniet ook jij in geen tijd van de heerlijke lentezon!
Lees meer

Dit moet je weten over de nieuwe regels rond woonkwaliteit in Vlaanderen!

Sinds 1 januari laatstleden geldt er in Vlaanderen een nieuw decreet rond de kwaliteit van woningen. Dat is onder andere van belang als je een woning (ver-)huurt. Wat moet je daarvan weten? Wat riskeer je als een woning verhuurt die niet aan de normen voldoet?
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons