Vastgoed-Auctions.nl gaat online woningen verkopen voor AM


Vastgoed-Auctions.nl gaat in opdracht van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM Wonen Zuid-Holland zowel bestaande als nieuwbouwwoningen online verkopen. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met de verkopende makelaar.

Door de woningen per opbod te verkopen, kunnen deze woningen met een scherpe vanafprijs in de markt gezet worden, hierdoor wordt een grotere doelgroep bereikt, aldus Vastgoed-Auctions.nl. Doordat de geïnteresseerden vervolgens online kunnen bieden, komt de optimale prijs tot stand, zegt Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl.

Alle mogelijke middelen
Volgens Ruijs past deze verkoopmethode uitstekend bij een creatieve en innovatieve ontwikkelaar als AM en beseft men dat in de huidige markt alle mogelijke middelen ingezet dienen te worden om tot de gewenste verkoopresultaten te komen. Door de scherpere prijsstelling verwacht men de twijfelende koper sneller over de streep te trekken en wordt tevens snel inzichtelijk wat de markt bereid is voor een woning te betalen.

Verkopende makelaar
De verkopende makelaar verzorgt de marketing en plaatst een opvallende vermelding op Funda zodat de woning optimaal onder de aandacht wordt gebracht. Hij verricht tevens de verkoopactiviteiten en wikkelt de verkoop af. "De online verkoop staat onder toezicht van een notaris en is daardoor veilig en transparant. De koper kan kopen onder de gebruikelijke voorbehouden en heeft recht op de 3 dagen wettelijke bedenktijd", aldus Ruijs.
 
Erik Schimmel, manager marketing & verkoop van AM Wonen Zuid-Holland, zegt: "In deze markt mag je als ontwikkelaar geen kanaal onbenut laten om je product aan de man te brengen, Vastgoed-Auctions.nl is voor ons dan ook een extra mogelijkheid om onze potentiële klanten te bereiken."

Meewerkende makelaars
De makelaars waarmee Vastgoed-Auctions.nl in samenwerking gaat veilen zijn Ooms Spijkenisse, Rombouts makelaars Ridderkerk, Veldhoen & Romeijn Alblasserdam, Kompas Spijkenisse, Scheele makelaars Nieuwerkerk aan den IJssel, Van Dullink makelaars Berkel en Rodenrijs en Helm & Heus makelaars te 's-Gravenzande.

Bron:
http://www.vastgoedactueel.nl/index.php?option=com_k2&view=item&id=649:vastgoed-auctionsnl-gaat-online-woningen-verkopen-voor-am&Itemid=2


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag