2 mei 2013

2012 was het jaar waarin OVAM de bodeminformatie volledig digitaliseerde. Daarnaast verbeterde OVAM ook op andere vlakken haar dienstverlening. Enkele voorbeelden zijn het webloket voor gemeenten, het webloket voor bodemsaneringsdeskundigen en een digitale kaart van bodemonderzoeken in Vlaanderen, die men via het geoloket kan raadplegen.

Nu laat OVAM weten dat er ook een prijskaartje hangt aan die verbeterde dienstverlening. De inkomsten uit de retributie voor de aflevering van bodemattesten volstaan niet langer om de kostprijs van het grondeninformatieregister en het bodemattest te compenseren. Daarom zal de kostprijs van het bodemattest vanaf 1 juni 50 euro bedragen voor een kadastraal perceel. Een attest voor een deel van een kadastraal perceel zal 200 euro kosten.

Bron:
Biv.be


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag