31 maart 2015

Na een lange, vermoeiende werkdag of een stevig partijtje sporten is er niets zo zalig als lekker ontspannen. Je hoeft daarvoor niet altijd naar een wellnesscentrum of spa-oord. Met deze eenvoudige basisregels van O!Blog tover je je badkamer ook om in een ontspanningsoord.

1. Kies een ergonomisch bad
De vorm van het bad en het materiaal bepalen of je lekker languit kunt ontspannen in de kuip. Ga daarom in de winkel in het bad liggen om het uit te testen. Zo voel je meteen of het werkt of niet.

2. Creëer meer ruimte
Een comfortabel ligbad of een ruime inloopdouche zijn een mooi begin, maar voor de ultieme wellnessbeleving in is een royaal ruimtegevoel belangrijk. Kijk of daarom of je een aanpalende ruimte mee kunt integreren in de badkamer, bijvoorbeeld de logeerkamer. Zo krijg je een heel ander verhaal.

3. Zorg voor rust en eenvoud
Verwijder zoveel mogelijk storende elementen uit je wellnessruimte of houd ze in elk geval uit het zicht met een gordijn of een paneel. Overweeg of de wasmachine en droogkast wel in de badkamer horen. Laat alleen goedgekozen accessoires zien…

4. Dim de lichten
In een luxespa zijn zowel natuurlijk licht als kunstlicht belangrijk voor de sfeer. Bij kunstlicht moet de balans tussen functioneel licht en sfeerverlichting juist zitten. Let erop dat je voor elk moment van de dag de aangepaste verlichting kunt instellen, bijvoorbeeld met dimbare spots.

5. Testen
Overweeg je de aankoop van een sauna, een stoomcabine of een bad met massagesysteem? Test de systemen vooraf uit en ontdek wat echt jouw ding is. Dat testen kan bijvoorbeeld in de Van Marcke Inspirations winkels. Ontwerp zelf je luxespa en bekijk hem 3D?

Bron: O!Blog

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag