14 januari 2016

Wat moeten we in 2016 doen met ons geld? Veel mensen denken aan vastgoed, omdat een spaarboekje niks opbrengt. Maar volgens expert Paul D'Hoore is dat geen goed idee, toch niet als je een huis wil kopen om dat over enkele jaren met veel winst te verkopen.

Vorig jaar zijn bestaande huizen niet langer duurder geworden, maar 1,7 procent goedkoper. "Als je een huis koopt om zelf in te gaan wonen, dus je eigen eerste woning, dat is altijd interessant", verduidelijkt D'Hoore.

"Het is een ander verhaal als je een tweede huis gaat kopen als belegging. Dan denk je waarschijnlijk: 'Ik ga dat later met een grote meerwaarde verkopen'. Dat was in het verleden altijd het geval, dat is nu veel minder zeker. Dus daar moet je toch voorzichtig mee zijn."

Bron:
De Morgen

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag