Het herinrichten van de slaapkamer: eenvoudige en goedkope tips

Elke dag is het de bedoeling dat we acht uur slapen. Een derde van onze dag verblijven we dus in de slaapkamer. Geen wonder, dat je daardoor uitgekeken raakt op het interieur van de slaapkamer. Met onze tips kun jij je slaapkamer nieuw leven inblazen. En dat hoeft niet duur te zijn.

Een draaiend bed
Natuurlijk is het bed het middelpunt van de slaapkamer. Maar niets belet je om het bed eens op een andere plaats te zetten. Het doen, kost je niets en het breekt meteen radicaal het oude interieur. slaapkamer

Beddengoed
Het is zo simpel als wat, maar verander eens een keer je beddengoed. Gooi dat deken met die oubollige print in de kast en kies voor kleur. Leven in de slaapkamer gegarandeerd. Nu je toch bezig bent, een kussentje meer of minder maakt ook een klein verschil.

Een origineel hoofdeinde
Iets ingrijpender en iets duurder is het hoofdeinde van je bed te ‘renoveren’. Koop een nieuw hoofdeinde of nog leuker: maak er zelf eentje. Wat heb je nodig? Enkele houten paletten, verf en wat creativiteit. Wat heb je niet nodig? Twee linkerhanden.

Zachtheid onder je voeten
In je slaapkamer moet je je goed voelen. In deze cocon van rust is zachtheid mooi meegenomen. Met een nieuw tapijt bekom je dit meteen. De slaapkamer krijgt er meteen ook een andere look door. cocoon

Zweefstoel
Is je slaapkamer groot genoeg en het plafond sterk genoeg? Dan is een zwevende loungestoel de ideale toevoeging voor je slaapkamer. Ontspannend wegdromen in je schommelstoel. Wat kan er lekkerder zijn?

Bron:
Habitos


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag