Het herinrichten van de slaapkamer: eenvoudige en goedkope tips

Elke dag is het de bedoeling dat we acht uur slapen. Een derde van onze dag verblijven we dus in de slaapkamer. Geen wonder, dat je daardoor uitgekeken raakt op het interieur van de slaapkamer. Met onze tips kun jij je slaapkamer nieuw leven inblazen. En dat hoeft niet duur te zijn.

Een draaiend bed
Natuurlijk is het bed het middelpunt van de slaapkamer. Maar niets belet je om het bed eens op een andere plaats te zetten. Het doen, kost je niets en het breekt meteen radicaal het oude interieur. slaapkamer

Beddengoed
Het is zo simpel als wat, maar verander eens een keer je beddengoed. Gooi dat deken met die oubollige print in de kast en kies voor kleur. Leven in de slaapkamer gegarandeerd. Nu je toch bezig bent, een kussentje meer of minder maakt ook een klein verschil.

Een origineel hoofdeinde
Iets ingrijpender en iets duurder is het hoofdeinde van je bed te ‘renoveren’. Koop een nieuw hoofdeinde of nog leuker: maak er zelf eentje. Wat heb je nodig? Enkele houten paletten, verf en wat creativiteit. Wat heb je niet nodig? Twee linkerhanden.

Zachtheid onder je voeten
In je slaapkamer moet je je goed voelen. In deze cocon van rust is zachtheid mooi meegenomen. Met een nieuw tapijt bekom je dit meteen. De slaapkamer krijgt er meteen ook een andere look door. cocoon

Zweefstoel
Is je slaapkamer groot genoeg en het plafond sterk genoeg? Dan is een zwevende loungestoel de ideale toevoeging voor je slaapkamer. Ontspannend wegdromen in je schommelstoel. Wat kan er lekkerder zijn?

Bron:
Habitos

Gerelateerde artikels

De behangtrends van 2021!

Behang, daar word je instant gelukkig van. Ook in behang zijn er jaarlijks weer nieuwe trends. Wij zetten die van 2021 even voor jou op een rijtje.
Lees meer

Een landschapsarchitect: wat kost dat?

Een landschapsarchitect bedenkt, tekent en voert de concrete realisatie van uw project uit. Maar waar een conventionele architect zich concentreert op de structuur van een huis of appartement, buigt zijn landschapscollega zich over de buitenkant ervan, meer bepaald de tuin… of het terras!
Lees meer

4 kleurregels die elke interieur fan moet kennen!

Wat de grootste uitdaging is voor interieurontwerpers? Het goed krijgen van de kleuren die gebruikt worden. Kleuren zijn immers wispelturig. Er zijn zoveel tinten om uit te kiezen en om ze in harmonie te doen samengaan kan je ze maar best in de juiste verhoudingen samenstellen. Gelukkig zijn er een paar regels die je kan gebruiken. We zetten ze in dit artikel op een rijtje.
Lees meer

4 tips voor het inrichten van je veranda!

Een veranda blijft bij heel wat mensen populair. Het verlengde van de keuken, een plekje om te relaxen en een heerlijk uitzicht op de tuin. Maar, hoe richt je nu eigenlijk een veranda in? Wat is de uiteindelijke bestemming en wat is de stijl van het huis? Met deze 4 tips kun je alvast aan de slag om je veranda vlot in te richten.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons