'Safe in heaven': sla uw digitale erfenis veilig online op


The Reference bouwde voor DELA een nieuwe smaakvolle website om te beantwoorden aan een reële nood die de uitvaartspecialist detecteerde in het eigen specifieke vakgebied.

Via deze nieuwe gratis online oplossing kan u paswoorden voor online accounts of sociale netwerken, evenals persoonlijke documenten in uw ‘digitale kluis’ opslaan. Vervolgens stelt u deze info ter beschikking van een vertrouwenspersoon die toegang krijgt vanaf het moment dat u komt te overlijden. The Reference bouwde deze tweetalige site op basis van het content management systeem Sitecore. Hierbij werd veel aandacht besteed aan de beveiliging van de bestanden.

Gerelateerde artikels

Wat zijn successierechten en welke impact hebben ze op je erfenis?

Successierechten, of erfbelasting, zijn een vorm van belasting op de waarde van de gekregen goederen bij een erfenis. 

Niemand houdt van belastingen, zeker niet wanneer ze komen kijken bij een erfenis van een ouder of een naaste. Jammer genoeg kan je er echter niet aan onderuit en is het dus best om zo goed mogelijk voorbereid te zijn.
Lees meer

Je hebt onroerend goed geërfd. Wat nu? Hoe zit het met de successierechten?

Erven is steeds een tweesnijdend zwaard. Een situatie van krijgen en verliezen. Omdat velen in zo’n zware periode geen zin hebben om een lastig verkoopproces door te maken helpen wij je graag een handje met alles op een rijtje te zetten.
Lees meer

Vastgoed schenken: hoe komt het dat de cijfers momenteel zo hard stijgen?

Schenkingen van vastgoed zijn dit jaar sterk gestegen en dat zou te maken hebben met de gezondheidscrisis.
Lees meer

Lijfrente: een nieuwe formule om niet meer te hopen op het overlijden!

Laten we het toegeven: de lijfrente is een verleidelijke formule, op één detail na…
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons