'Safe in heaven': sla uw digitale erfenis veilig online op


The Reference bouwde voor DELA een nieuwe smaakvolle website om te beantwoorden aan een reële nood die de uitvaartspecialist detecteerde in het eigen specifieke vakgebied.

Via deze nieuwe gratis online oplossing kan u paswoorden voor online accounts of sociale netwerken, evenals persoonlijke documenten in uw ‘digitale kluis’ opslaan. Vervolgens stelt u deze info ter beschikking van een vertrouwenspersoon die toegang krijgt vanaf het moment dat u komt te overlijden. The Reference bouwde deze tweetalige site op basis van het content management systeem Sitecore. Hierbij werd veel aandacht besteed aan de beveiliging van de bestanden.

Gerelateerde artikels

Lijfrente: een nieuwe formule om niet meer te hopen op het overlijden!

Laten we het toegeven: de lijfrente is een verleidelijke formule, op één detail na…
Lees meer

Een huis verkopen aan één van je kinderen: de valkuilen!

Als ouder overweeg je om je huis of appartement te verkopen aan één van je kinderen. Hou er dan rekening mee dat je andere kinderen hier later weleens moeilijk over kunnen doen.
Lees meer

Zo kan je een huis met een vruchtgebruik er op toch verkopen!

Als je blote eigenaar bent van een huis waarvan iemand anders het vruchtgebruik heeft wil je dat misschien wel verkopen. Hoe kan je de vruchtgebruiker overtuigen om hieraan mee te werken? Wat kan je doen als die uiteindelijk niet akkoord gaat?
Lees meer

Schenkingen van onroerend goed: Waarom exploderen de cijfers in België?

Als het om vastgoedschenkingen gaat, zijn de cijfers in België en vooral in het zuiden explosief gestegen. De vraag is waarom Belgen zo geneigd zijn om hun onroerend goed weg te geven…
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons