26 augustus 2014

De rentevoeten voor woonkredieten blijven de laagterecords opstapelen. De rente is intussen zo laag gezakt dat het moment ideaal is om uw woonkrediet te herzien. Een woonlening afsluiten was namelijk nog nooit zo goedkoop.

Experts roepen dan ook op om bij de bank te onderhandelen over een herfinanciering. ‘Veel mensen beseffen niet dat ze een te dure lening aflossen en dat beter laten herbekijken’, zegt Kristof De Paepe van vergelijkingssite Spaargids.be.

Ruim een kwart van wie op de website van Immotheker zijn afbetaling herberekende, bleek meer dan 4.000 euro te kunnen besparen. Vaak bedroeg de totale besparing zelfs 10.000 tot 20.000 euro.

‘Opgelet, een herfinanciering kost wel geld’, waarschuwt John Romain van Immotheker. ‘Maar zodra je 1 procent winst maakt, is dat al interessant.’

Bron:
Het Nieuwsblad

OXIMO Dé 1% makelaar
Wij verkopen ook uw eigendom aan 1% commissie (excl.btw) Contacteer ons voor meer informatie!

Twitter Facebook

VERKOOP AAN SLECHTS 1%! VRAAG NU JE SCHATTING!

Wist je dat je bij Oximo verkoopt voor slechts 1%? Geen verkoop = geen kosten! Denk je eraan je woning of grond te verkopen, maar zou je graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal hiervoor vrijblijvend bij je langskomen.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag