Regel uw verhuizing volledig online met Electrabel

 
Gaat u verhuizen?
Regel uw verhuizing volledig online!

Enkele klikken volstaan om alles te regelen. Een optimale verhuisregeling, dankzij onze online toepassing: snel, eenvoudig en gratis.

Verhuizen in drie stappen:
1. Dien uw verhuisaanvraag in.
Om u goed voor te bereiden, vult u de online vragenlijst het best tijdig in. Dit kan vanaf twee maanden voor uw verhuizing. Geef alle gegevens op die u al weet, zoals uw oude en nieuwe adres. Dien dan uw verhuisaanvraag in.
2. Vul uw meterstanden aan.
Neem de meterstanden van beide adressen op bij het verlaten van uw oude woning en/of bij het betrekken van uw nieuwe woning. Als u deze onmiddellijk doorgeeft, handelt u uw verhuisaanvraag snel af.
3. Ontvang uw afrekening.
Zodra wij over alle nodige informatie beschikken, sturen wij u de afrekening voor uw oude adres.     

Gaat u binnenkort verhuizen?
U kunt al vanaf twee maanden voor de datum van uw verhuizing uw voorbereidingen treffen en uw verhuisaanvraag indienen. Geef alle informatie door waarover u al beschikt. Vul later uw aanvraag aan met eventuele bijkomende relevante details en met de meterstanden. We kunnen het u nog gemakkelijker maken en u per sms of via e-mail een herinnering sturen, om deze gegevens verder aan te vullen.

Bent u al verhuisd?
Geef ons zo snel mogelijk alle informatie door:
- het adres waar u naartoe bent verhuisd en/of het adres dat u hebt verlaten
- de datum van uw verhuizing
- de meternummers en -standen voor elektriciteit en aardgas op het moment van uw verhuizing
- uw bankrekeningnummer
- uw nieuwe factureringsadres
- het type contract dat u wenst af te sluiten voor uw nieuwe adres, indien u nog geen contract zou hebben.

Bron:
https://www.electrabel.be/nl/particulier/e-services/verhuizing-online/l.a/protected/plus/myhome/public/wizard.do 

 

Gerelateerde artikels

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer

Tuinonderhoud: 4 mythes ontkracht

Op het internet of in boeken worden natuurlijke methoden verspreid die niet altijd even efficiënt zijn. Vaak hebben ze zelfs tal van nadelen.
Lees meer

7 must haves voor je terras!

Zomer, tijd dus om ons terras stevig aan te pakken en in te richten om er de komende maanden optimaal van te genieten. Heb je een groot of klein terras aan je woning of een klein balkon? Elk formaat verdient toch dat tikkeltje extra tijdens de zomer. Wij zetten je op weg!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons