Plan de immo bezichtigingen online


Maar voor huizen te koop is het als idee zeker de moeite waard om bij stil te staan, want zo’n online module brengt ons in elk geval een stap dichter bij de nieuwe betekenis van wat een vastgoedwebsite vandaag zou kunnen (moeten) zijn. 
Met name een platform waar je als koper kan kiezen uit een ruim aanbod van immobiliën, waarvan de pandfiche ruimschoots voldoet aan de informatieverplichting van de verkoper, met een module om zich online in te schrijven voor een immo bezichtiging van bv. een huis te koop, tot en met de mogelijkheid om op een veilige en rechtszekere manier online te kunnen bieden en kopen op vastgoed.

Dit is alvast wat Oximo, dé online vastgoedmakelaar nu al aanbiedt aan zijn klanten.
Benieuwd om te ontdekken hoe? Klik dan op:
http://www.oximo.be/nl/over-oximo/werking/voor-kopers voor meer uitleg over het proces voor de kopers
http://www.oximo.be/nl/te-koop/p/details/29129259 voor een pandfiche van een gebouw zoals woning, appartement, bedrijfsgebouw enz…

De module ivm de bezichtiging voor huizen te koop werd er recent vernieuwd zodat er voortaan op elk moment van de week kan bezichtigd worden (en dus niet enkel in de weekend) mits beschikbaarheid van de verkoper.

Daarnaast kan de plaats van bezichtiging elders zijn dan waar het pand is gelegen. Bv. als het gaat over een project dat nog moet gebouwd worden, kan de kijkdag  - die dan eigenlijk een infodag is - doorgaan op het kantoor van de bouwpromotor waar alle plannen zich bevinden, eventuele maquettes enz…

 

 

Gerelateerde artikels

Wat is de invloed van de EPC score op de verkoopprijs van je woning?

Zonnepanelen, dakisolatie, dubbele beglazing … Er zijn heel wat investeringen waarmee we onze woningen groener kunnen maken. Maar wat is de impact van deze duurzame oplossingen op de waarde en de verkoopprijs van ons huis of appartement?
Lees meer

Coronavirus: Zoveel zal je huis in waarde dalen!

De prijsverlaging van huizen in België door de coronacrisis lijkt beperkt. Dit is wat Belfius verwacht…
Lees meer

Gevolgen voor Epc door Coronacrisis

Eigenaars die een woning willen verkopen of verhuren krijgen uitstel voor de opmaak van een EPC.
Lees meer

Homestaging is hot!

Nu de huisbezoeken weer kunnen doorgaan krijgt homestaging ongetwijfeld weer een boost. Deze trend komt overgewaaid uit de Verenigde Staten. Met weinig geld je woning zo aantrekkelijk mogelijk maken voor potentiële kopers. Wij geven je alvast enkele tips en tricks mee.
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons