Passivehouse op 8 en 9 september 2012, de beurs voor passief bouwen en verbouwen.


Ben je van plan om te bouwen of te verbouwen? Wil je comfortabel, klimaatvriendelijk en energiezuinig wonen? Kom dan naar de Passivehouse Beurs op zaterdag 8 en zondag 9 september in het Brusselse Tour & Taxis. Op deze beurs ontmoet je 150 bedrijven die passief en zeer energiezuinig bouwen. Op een halve dag tijd vind je bij ons leveranciers, architecten en uitvoerders voor je renovatie, je passieve of nulenergie nieuwbouw.

De beurs is de uitgelezen kans om kennis te maken met producenten, leveranciers, installateurs, aannemers, architecten en bewoners met ervaring in energiezuinige gebouwen. Passiefhuis-Platform vzw biedt op zaterdag en zondag lezingen van 30 minuten aan die je informeren en je project verder helpen.

Ze behandelen bouwdetails, schrijnwerk, verwarming en balansventilatie. Fel gesmaakt zijn onze bewonerspanels, waar gezinnen die in passieve woningen leven hun ervaringen vertellen.

Op zaterdag biedt Passiefhuis-Platform in samenwerking met de Gezinsbond een programma aan dat je renovatie vooruit helpt.

Tickets Passivehouse
Als je je toegangskaarten online bestelt, krijg je 3 euro korting! Registreer je nu via www.passivehouse.be/fair/nl/bestel-tickets.

Tot op de PassiveHouse Beurs! Je bent welkom het hele weekend van 8 en 9 september, tussen 10u en 18u.


Meer info: Passivehouse.be

Gerelateerde artikels

(Ver)bouwplannen? Deze regels veranderen vanaf 2021

Vanaf 2021 moet elke nieuwbouwwoning voldoen aan de BEN-eisen. Het E-peil wordt strenger, maar het S-peil voorlopig nog niet. Ook de btw voor sloop en heropbouw wordt verlaagd naar 6%. Welke eisen en regels veranderen er mogelijk nog? Wij zochten het voor je uit.
Lees meer

Wanneer is grond bouwgrond?

Stel: u hebt een stuk grond op het oog in een mooie, rustige straat. Hoe kunt u nu zeker weten dat het om bouwgrond gaat?
Lees meer

Welke verbouwingswerken zijn nodig bij het kopen van een oude woning?

Een oude woning kopen betekent renoveren. Vaak gaat het om smaak en wooncomfort, maar sommige werken zijn wettelijk verplicht. Wij zetten even de belangrijkste verbouwingen met meerwaarde op een rijtje.
Lees meer

Zo worden de kosten verdeeld bij de terrasrenovatie van een appartement!

In heel wat appartementsgebouwen moeten op termijn de terrassen worden gerenoveerd. Wie betaalt daar uiteindelijk de rekening van? Moeten de eigenaars van de terrassen deze renovatie altijd zelf betalen?
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons