Passivehouse op 8 en 9 september 2012, de beurs voor passief bouwen en verbouwen.


Ben je van plan om te bouwen of te verbouwen? Wil je comfortabel, klimaatvriendelijk en energiezuinig wonen? Kom dan naar de Passivehouse Beurs op zaterdag 8 en zondag 9 september in het Brusselse Tour & Taxis. Op deze beurs ontmoet je 150 bedrijven die passief en zeer energiezuinig bouwen. Op een halve dag tijd vind je bij ons leveranciers, architecten en uitvoerders voor je renovatie, je passieve of nulenergie nieuwbouw.

De beurs is de uitgelezen kans om kennis te maken met producenten, leveranciers, installateurs, aannemers, architecten en bewoners met ervaring in energiezuinige gebouwen. Passiefhuis-Platform vzw biedt op zaterdag en zondag lezingen van 30 minuten aan die je informeren en je project verder helpen.

Ze behandelen bouwdetails, schrijnwerk, verwarming en balansventilatie. Fel gesmaakt zijn onze bewonerspanels, waar gezinnen die in passieve woningen leven hun ervaringen vertellen.

Op zaterdag biedt Passiefhuis-Platform in samenwerking met de Gezinsbond een programma aan dat je renovatie vooruit helpt.

Tickets Passivehouse
Als je je toegangskaarten online bestelt, krijg je 3 euro korting! Registreer je nu via www.passivehouse.be/fair/nl/bestel-tickets.

Tot op de PassiveHouse Beurs! Je bent welkom het hele weekend van 8 en 9 september, tussen 10u en 18u.


Meer info: Passivehouse.be

Gerelateerde artikels

Een pelletkachel plaatsen: hoeveel kost dat?

Steeds meer mensen vallen voor een pelletkachel! Zuinig, redelijk ecologisch, performant en gemakkelijk in gebruik, het is voor veel mensen een goede keuze als bijverwarming. Sommigen, zoals ik, maken er zelfs hun hoofdverwarming van! Maar hoeveel kost een installatie?
Lees meer

Strengere energielabels vanaf maart 2021: dit verandert er!

Vanaf 1 maart 2021 worden de huidige energielabels voor elektrische toestellen strenger: de labels A+++, A++ en A+ verdwijnen. Je vindt de nieuwe labels al vanaf 1 november 2020 op sommige apparaten in de winkel. Waarom veranderen ze? En wat verandert er precies?
Lees meer

Mag je (ver)bouwen op zon- en feestdagen?

Timmer je momenteel aan je droomhuis? Fijn! Dan wil je natuurlijk dat je nieuwe stek zo snel mogelijk in orde is. En dus benut je elk vrij moment om te klussen. Maar mag dat eigenlijk wel op een zondag? En wat met feestdagen? Het is niet meer dan normaal dat je je verbouwingswerken of de bouw van je huis zo snel mogelijk achter de rug wilt hebben. Zelfs al moet je daarvoor elke zondag en elke andere vrije dag die je hebt aan de slag op de werf. Maar niet te vergeten: in België bestaat er zondagsrust. Mag je dan zomaar boren en timmeren op zon- en feestdagen? Het woord zondagsrust zegt eigenlijk al genoeg: op zondag moet je rusten. Maar dat betekent niet dat je geen werken mag uitvoeren, want de zondagsrust heeft voornamelijk betrekking op werknemers. Je aannemer om een extra inspanning vragen op een zondag of op een feestdag, dat kan dus niet.
Lees meer

Heb je een stedenbouwkundige vergunning nodig voor een tuinhuis?

Veel mensen stellen zich deze vraag niet bij het installeren van een tuinhuisje. Het goede nieuws is dat je in veel gevallen inderdaad vrijgesteld bent van een vergunning. Toch zijn er beperkingen…
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons