Passivehouse op 8 en 9 september 2012, de beurs voor passief bouwen en verbouwen.


Ben je van plan om te bouwen of te verbouwen? Wil je comfortabel, klimaatvriendelijk en energiezuinig wonen? Kom dan naar de Passivehouse Beurs op zaterdag 8 en zondag 9 september in het Brusselse Tour & Taxis. Op deze beurs ontmoet je 150 bedrijven die passief en zeer energiezuinig bouwen. Op een halve dag tijd vind je bij ons leveranciers, architecten en uitvoerders voor je renovatie, je passieve of nulenergie nieuwbouw.

De beurs is de uitgelezen kans om kennis te maken met producenten, leveranciers, installateurs, aannemers, architecten en bewoners met ervaring in energiezuinige gebouwen. Passiefhuis-Platform vzw biedt op zaterdag en zondag lezingen van 30 minuten aan die je informeren en je project verder helpen.

Ze behandelen bouwdetails, schrijnwerk, verwarming en balansventilatie. Fel gesmaakt zijn onze bewonerspanels, waar gezinnen die in passieve woningen leven hun ervaringen vertellen.

Op zaterdag biedt Passiefhuis-Platform in samenwerking met de Gezinsbond een programma aan dat je renovatie vooruit helpt.

Tickets Passivehouse
Als je je toegangskaarten online bestelt, krijg je 3 euro korting! Registreer je nu via www.passivehouse.be/fair/nl/bestel-tickets.

Tot op de PassiveHouse Beurs! Je bent welkom het hele weekend van 8 en 9 september, tussen 10u en 18u.


Meer info: Passivehouse.be


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag