Parket geeft je ruimtes meer uitstraling

Parket is dé vloer die elke ruimte onmiddellijk meer karakter en uitstraling kan geven. Het is eenvoudig te installeren en geeft meer waarde aan je woning. Een vloer ziet er zowel warm uit en voelt ook zo aan. Als je de komende winter graag vloerverwarming hebt, is parket het materiaal waarmee je de meeste aangename resultaten hebt. Laat je alvast inspireren...

Parketvloeren bestaan uit natuurproducten en geven daarom zo een warme uitstraling. De uitstraling van een houten vloer brengt direct meer leven in je huis en zorgt voor een welkomstgevoel voor gasten. De waarde van jouw pand stijgt met de jaren door de aanwezigheid van een parketvloer.   Tegenwoordig zijn we allemaal op zoek naar goede en duurzame investeringen. Ook voor jouw vloer kan je voor parket kiezen en alvast de kaart van de duurzaamheid trekken. Parket gaat zeer lang mee en is makkelijk schoon te maken, het is wel belangrijk dat een parketvloer voldoende onderhouden wordt zo blijft jouw vloer er steeds als nieuw uitzien. D’Hondt interieur biedt zelfs een samengesteld geolied parket aan die perfect past in vochtige ruimtes zoals badkamers. Elke ruimte ziet er beter uit met parket.

Warme voeten in de winter
De winter betekent dat het snel veel kouder zal worden. We hebben allemaal graag een warme vloer zodat we niet steeds met koude voeten in ons huis moeten rondlopen. Parket voelt steeds lekker warm aan en maakt het in de winter extra gezellig. Het is ook perfect te combineren met vloerverwarming zodat je steeds op blote voeten door het huis kan lopen zonder dat ze koud aanvoelen.

Keuze voor iedereen
Heb je een licht parket nodig voor een donkere ruimte of wil je net de uitstraling van een donkere houtsoort? Het kan allemaal. tegenwoordig vind je zelfs parket dat waterafstotend is en met de juiste keuze van parket, wordt de schade door huisdieren en kinderen beperkt. 

Bron:
Habitos

Gerelateerde artikels

(Ver)bouwplannen? Deze regels veranderen vanaf 2021

Vanaf 2021 moet elke nieuwbouwwoning voldoen aan de BEN-eisen. Het E-peil wordt strenger, maar het S-peil voorlopig nog niet. Ook de btw voor sloop en heropbouw wordt verlaagd naar 6%. Welke eisen en regels veranderen er mogelijk nog? Wij zochten het voor je uit.
Lees meer

Wanneer is grond bouwgrond?

Stel: u hebt een stuk grond op het oog in een mooie, rustige straat. Hoe kunt u nu zeker weten dat het om bouwgrond gaat?
Lees meer

Welke verbouwingswerken zijn nodig bij het kopen van een oude woning?

Een oude woning kopen betekent renoveren. Vaak gaat het om smaak en wooncomfort, maar sommige werken zijn wettelijk verplicht. Wij zetten even de belangrijkste verbouwingen met meerwaarde op een rijtje.
Lees meer

Zo worden de kosten verdeeld bij de terrasrenovatie van een appartement!

In heel wat appartementsgebouwen moeten op termijn de terrassen worden gerenoveerd. Wie betaalt daar uiteindelijk de rekening van? Moeten de eigenaars van de terrassen deze renovatie altijd zelf betalen?
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons