Online woningverkoop succesvol bij Corporatie Woonplus


Woningcorporatie Woonplus uit Schiedam heeft in een pilot met Vastgoed-Auctions.nl een aantal bestaande woningen per vrijwillige internetveiling aangeboden. Van deze woningen is 65% in de eerste maand verkocht, wat volgens beide partijen een uitstekend resultaat is in de huidige markt. Deze vooruitstrevende corporatie laat hiermee zien alternatieve verkoopmethoden niet te schuwen om de moeilijke woningmarkt het hoofd te kunnen bieden.
“Woonplus benaderde ons met het verzoek een aantal woningen die zij had ingeruild op nieuwbouw, zo snel mogelijk te verkopen”, aldus Ron Ruijs van Vastgoed-Auctions.nl. “Ons verkoopinstrument is hier uitermate geschikt voor, door middel van een scherpe inzetprijs vallen wij beter op tussen het enorme aanbod en trekken dus eerder geïnteresseerden. Door onze samenwerking met Funda is het mogelijk een woning aan te bieden met een opvallende veilingpresentatie waardoor een woning hoger in de zoekresultaten komt. Met een directe link komt men vanuit Funda op de veilingpagina van de woning terecht, waar men vervolgens een bod kan doen. De sluiting van de veiling zorgt ervoor dat men binnen een bepaalde periode moet beslissen, hierdoor kunnen wij extreem korte verkoopperiodes realiseren.”

Gerelateerde artikels

Bouwgrond verkopen: wat moet je weten?

Als je ooit al eens hebt rondgeneusd op immowebsites dan ben je ongetwijfeld al eens zoekertjes tegengekomen voor percelen bouwgrond.
Maar wanneer is grond bouwgrond? Wat bedoelen ze met grond verkavelen? Hoeveel zou je dat eigenlijk kosten? Daar geven we je graag wat meer informatie over.
Lees meer

Welk bedrijfsvastgoed verkoop je en waar hou je best rekening mee?

De verkoop van vastgoed is natuurlijk niet altijd gelimiteerd tot de verkoop van huizen en appartementen. Het kan wel eens voorkomen dat je bedrijfsvastgoed, zoals handelspanden of magazijnen moet verkopen. Maar waar hou je dan best rekening mee?

Om je een beetje assistentie te verlenen bij de verkoop van je bedrijfsvastgoed geven we je graag eens een overzicht van wat men allemaal verstaat onder bedrijfsvastgoed en wat daarbij komt kijken.
Lees meer

Welk soort woning verkoop je?

Een huis verkopen is voor de meesten iets heel bijzonders. Je gaat immers niet elke dag door zo’n proces. Velen zitten dan ook met een pak vragen. Hoe pak je de verkoop aan? Waar moet je op letten? Wie kan je helpen bij die verkoop?

Dit zijn allemaal goede vragen, maar er is nóg een belangrijke vraag, een waar sommigen misschien minder bij stil staan. Wat verkoop je? Voor sommige woningen gelden er immers bijkomende regels....

Daar geven we je graag nog wat informatie over, zodat je goed voorbereid bent op je verkoop.
Lees meer

Uitzonderlijke situaties bij het verkopen van je huis

Voor je aan de verkoop van een huis begint, moeten de fundamenten van het proces eerst en vooral goed zitten. En de fundamenten van de verkoop beginnen met de situatie van de eigenaar
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons