Online veiling glastuinbouwlocaties succesvol


De online veiling van 10 glastuinbouwlocaties die door DTZ Zadelhoff is georganiseerd werd succesvol afgerond. Van twee locaties werden voorafgaand aan de veiling dusdanig goede biedingen ontvangen dat de eigenaren besloten hiermee in te stemmen en deze uit de online veiling te halen. Op vrijwel alle resterende kavels is ook goed geboden. De komende dagen wordt door de verkopers besloten of ze deze locaties gaan gunnen. De verwachting is dat het merendeel van de geveilde locaties wordt verkocht. De veiling via de online verkoopsite van DTZ Zadelhoff opende op woensdag 28 september 2011 en sloot op donderdag 29 september 2011. Tijdens de veiling waren 3.300 unieke bezoekers op de online verkoopsite aanwezig om het veilingproces te volgen en online mee te bieden. Bezoekers van de online veiling kwamen uit het hele land....

Bron:
https://www.nieuwsbank.nl/inp/2011/09/30/H065.htm

 

Gerelateerde artikels

Slimme CO2-meter waarschuwt wanneer je moet ventileren!

Hoe goed is de binnenluchtkwaliteit bij je thuis, op kantoor of in de klas van je kinderen? Als jij dit ook een moeilijke vraag vindt, kan de Sense, de slimme CO2-meter van Renson, je wel een handje helpen. Hij waarschuwt je aan de hand van een kleurensysteem wanneer de binnenluchtkwaliteit achteruit gaat en het dus tijd is om de ruimte te verluchten.
Lees meer

Septische put: wanneer leegmaken?

Eigenaren of bewoners van een woning met septische put vragen zich vroeg of laat allemaal wel eens af wanneer en hoevaak die leeggemaakt moet worden. Een belangrijk, maar niet zo glamoureus onderwerp!
Lees meer

5 zaken die je nu moet doen in je tuin!

Vele mensen hebben van de lockdown geprofiteerd om de tuin in orde te brengen. Helaas was de droogte van de maand augustus niet ideaal voor onze gazon en planten. Dit zijn 5 zaken die u kan doen om uw groen paradijs weer tot leven te brengen!
Lees meer

Waar of niet waar: 4 mythes over airco!

Door de hittegolven van de laatste jaren kiezen steeds meer mensen voor een airco in huis. Een goede keuze? In de meeste gevallen wel, maar er zijn toch enkele aandachtspunten die in de gaten gehouden moeten worden… Wij analyseren 4 mythes!
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons