11 maart 2013

Het platform voor hogere kunsten Artspace.com, met zeker 100 miljoen dollar aan werken, heeft 8,5 miljoen dollar opgehaald als aanvulling op de 3,7 miljoen die het eerder uit de markt haalde.

Artspace verkoopt kunst puur online. Wie wil kopen, voor prijzen die kunnen oplopen tot wel 150.000 dollar, zal moeten afgaan op vrij eenvoudige tweedimensionale plaatjes. Toch blijkt dat in een behoefte te voorzien. Veilinghuis Christie’s gaat zijn onlineverkoop fors uitbreiden dit jaar.

Het Newyorkse bedrijf bestaat nog maar kort, sinds 2011, en heeft nu een leidende positie in de kunstwereld. Met de nieuwe financiering van onder meer MTV’s Robert Pittman, kunstverzamelaar Maria Baibakoba (dochter van Oleg Baibakov) en Staples oprichter Tom Stemberg, wil men de technologie verder uitbouwen. Daarnaast zijn er internationale ambities.

Bron:
becommerce.be


Twitter Facebook Google-plus

VRAAG NU UW SCHATTING!

Denkt u eraan uw woning of grond te verkopen, maar zou u graag eerst een idee hebben van de waarde? Vul dan het contactformulier in en onze vastgoedexpert zal vrijblijvend bij u langskomen voor een uitgebreide waardebepaling.

Contacteer mij voor schatting

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag