Nieuwste internet start-up immoture.be kent vliegende start


Met immoture.be is België sinds vorige week een originele internetstart-up rijker. 4 jonge ondernemers werkten samen aan een nieuw online vastgoedplatform dat voor zowel professionele spelers als particulieren volledig gratis is, én dat blijft het ook! De jonge gedrevenheid laat zich voelen op de website: een fresh design, gemakkelijke zoekmodule, grote foto's, integratie met facebook, twitter, streetview,... Gratis?


Immoture.be wil het volledig vastgoedaanbod van alle Belgische aanbieders weergeven & deze vervolgens op een gebruiksvriendelijke & overzichtelijke manier delen. "Wij zijn van mening dat je dit enkel kunt ambiëren wanneer alle mogelijke drempels opgegeven worden. Net daarom kunnen zowel particulieren als professionele aanbieders ONBEPERKT & GRATIS immotures (=vastgoedzoekertjes) plaatsen op immoture.be. Dit concept werd ons in Nederland reeds met succes voorgedaan, Jaap.nl werd er op korte tijd een van de grote spelers."

"De inkomsten komen uit advertenties, eerst en vooral dankzij de structurele steun van enkele vooraanstaande bedrijven waaronder Eneco, maar ook lokale ondernemers kunnen op de site adverteren. 'Targeted advertising' laat hen toe hun advertentie te gaan richten op een bepaalde regio of bepaalde doelgroep, wat moet helpen om kosten te besparen en de opbrengst van online advertenties te verhogen". 

Google Maps & Streetview
Uit hun marktonderzoek bleek dat de regio voor een grote meerderheid van de bevolking dé belangrijkste voorwaarde is in hun zoektocht naar hun droomhuis. "Gedaan met het zoeken op postcodes of gemeentes, onze bezoekers kunnen op immoture.be hun voorkeursregio heel gemakkelijk op de kaart aanduiden, om vervolgens in een overzichtelijke lijst het aanbod in die regio te doorbladeren." 

"Bezoekers kunnen ook meteen de buurt verkennen, dankzij de plugin van google streetview. We blijven dagelijks de site verbeteren, volledig op maat van onze bezoekers. Hun verzoeken mogen ze steeds mailen naar team@immoture.be of via www.facebook.com/immoture."   De start-up heeft een vliegende start genomen, sinds 1 januari zijn er maar liefst meer dan 30.000 immotures toegevoegd door zowel makelaars, projectontwikkelaars, notarissen en particulieren.

Bron:
https://immoture.blogspot.com/2012/01/nieuwste-internetstart-up-immoturebe.html?spref=fb https://nl-nl.facebook.com/immoture

Gerelateerde artikels

Hoeveel verdient je bank op je hypothecaire lening?

Weet je echt hoeveel je hypothecair krediet kost? Wanneer je een lening onderschrijft, vergoedt de bank zichzelf voor haar diensten en om het risico op wanbetaling te compenseren. Deze marge heeft zijn weerslag op je rentevoet, die je kan onderhandelen met je bankier. Ontdek hoeveel je bank verdient aan je hypothecaire lening en hoe je betere voorwaarden onderhandelt.
Lees meer

Zonnepanelen ook in 2021 rendabel!

Groene energie is een blijver. Ook in 2021 levert investeren in zonnepanelen een positieve bijdrage aan zowel het klimaat als je portefeuille. Zo zijn er vanaf dit jaar opnieuw subsidies voor nieuwe installaties en kan het wegvallen van de terugdraaiende teller je financieel voordeel opleveren, aangezien het prosumententarief in dat geval ook wegvalt!
Lees meer

Onderhoudstips: maak je terras klaar voor de lente!

De lente is in het land. Kan je terras na de winter nog een opknapbeurt gebruiken vooraleer je er lekker kan vertoeven? Dan is een grondige reiniging geen overbodige luxe! Met deze tips geniet ook jij in geen tijd van de heerlijke lentezon!
Lees meer

Dit moet je weten over de nieuwe regels rond woonkwaliteit in Vlaanderen!

Sinds 1 januari laatstleden geldt er in Vlaanderen een nieuw decreet rond de kwaliteit van woningen. Dat is onder andere van belang als je een woning (ver-)huurt. Wat moet je daarvan weten? Wat riskeer je als een woning verhuurt die niet aan de normen voldoet?
Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons