Nieuwste internet start-up immoture.be kent vliegende start


Met immoture.be is België sinds vorige week een originele internetstart-up rijker. 4 jonge ondernemers werkten samen aan een nieuw online vastgoedplatform dat voor zowel professionele spelers als particulieren volledig gratis is, én dat blijft het ook! De jonge gedrevenheid laat zich voelen op de website: een fresh design, gemakkelijke zoekmodule, grote foto's, integratie met facebook, twitter, streetview,... Gratis?


Immoture.be wil het volledig vastgoedaanbod van alle Belgische aanbieders weergeven & deze vervolgens op een gebruiksvriendelijke & overzichtelijke manier delen. "Wij zijn van mening dat je dit enkel kunt ambiëren wanneer alle mogelijke drempels opgegeven worden. Net daarom kunnen zowel particulieren als professionele aanbieders ONBEPERKT & GRATIS immotures (=vastgoedzoekertjes) plaatsen op immoture.be. Dit concept werd ons in Nederland reeds met succes voorgedaan, Jaap.nl werd er op korte tijd een van de grote spelers."

"De inkomsten komen uit advertenties, eerst en vooral dankzij de structurele steun van enkele vooraanstaande bedrijven waaronder Eneco, maar ook lokale ondernemers kunnen op de site adverteren. 'Targeted advertising' laat hen toe hun advertentie te gaan richten op een bepaalde regio of bepaalde doelgroep, wat moet helpen om kosten te besparen en de opbrengst van online advertenties te verhogen". 

Google Maps & Streetview
Uit hun marktonderzoek bleek dat de regio voor een grote meerderheid van de bevolking dé belangrijkste voorwaarde is in hun zoektocht naar hun droomhuis. "Gedaan met het zoeken op postcodes of gemeentes, onze bezoekers kunnen op immoture.be hun voorkeursregio heel gemakkelijk op de kaart aanduiden, om vervolgens in een overzichtelijke lijst het aanbod in die regio te doorbladeren." 

"Bezoekers kunnen ook meteen de buurt verkennen, dankzij de plugin van google streetview. We blijven dagelijks de site verbeteren, volledig op maat van onze bezoekers. Hun verzoeken mogen ze steeds mailen naar team@immoture.be of via www.facebook.com/immoture."   De start-up heeft een vliegende start genomen, sinds 1 januari zijn er maar liefst meer dan 30.000 immotures toegevoegd door zowel makelaars, projectontwikkelaars, notarissen en particulieren.

Bron:
http://immoture.blogspot.com/2012/01/nieuwste-internetstart-up-immoturebe.html?spref=fb http://nl-nl.facebook.com/immoture


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag