Nieuwe trend in Nederland: krijg een sportauto bij aankoop van een villa

Te koop: villa. Eventueel met Lamborghini

“Natuurlijk, de woning moet u aanstaan. Maar mocht u toevallig ook nog auto- liefhebber zijn is het natuurlijk vanuit prive-oogpunt bijzonder interessant om een fraaie sportwagen in uw woningaankoop mee te nemen.”

Voor de Funda-speurneuzen: we hebben er weer een die moeilijk van zijn stenen afkomt. Net als bij dit stulpje in Aerdenhout met een gratis Ferrari California en deze hut met een 550 Marranello wordt er een villa aangeboden waarbij men een leuk presentje ‘achterlaat’ in de verwarmde garage.

We laten de feloranje Lamborghini Gallardo Spyder, want daar gaat het hier om, zelf maar even aan het woord: "Mijn regelmatige bestuurder gaat verhuizen. Maar als het aan mij ligt blijf ik liever hier. Ik sta hier namelijk prima in mijn luxueuze dubbele garage van 50m2, die ik binnenrijd via de op afstand bedienbare elektrische deuren. Op de achtergrond speelt mijn favoriete muziek dat via een centraal geluidsysteem door de gehele woning in elke ruimte apart is geschakeld. Alle spulletjes om mij goed te onderhouden staan in grote, afgesloten opbergkasten. Wekelijks word ik binnen gewassen, met veel sop en water, dat keurig via de nagenoeg onzichtbare vloerputten wordt afgevoerd. Daarna ben ik lekker snel weer droog, dankzij de uitstekende vloerverwarming. Kortom, een luxere plek kan ik mij eigenlijk niet wensen."

Boem. Dat is hoe je een luxe aangeklede garage aanprijst in tijden van woningmarktcrisis. De rest van dit onderkomen aan de buitenrand van Deil is trouwens ook niet onaardig. Het huis is aangekleed met marmer, graniet, RVS, wortelnotenhouten deuren en veiligheidsglas. Er zijn zes slaapkamers, een badkamer, waskamer en drie zolderbergingen. Verder beschikt iedere ruimte over audiovisuele aansturing en heeft de woning dankzij maximale isolatie een maandelijkse energieverbruik van 275 euro (gas en licht). Voor een kast met een totale inhoud van 1.100m3, niet slecht.

De villa op de Frissestein 28 staat te koop voor €650.000 k.k. Prijs inclusief Lambo, waarover verder specs ontbreken, is onbekend. Slagje slaan? Ze hebben er een site voor opgetuigd: villa-lamborghini.nl.

Bron: Autoblog.nl

Nog een ander voorbeeld:
 http://www.zuyderleven.nl/makelaardij/woningaanbod/wernhout/wernhoutseweg-85-a/


Deel dit artikel

Vragen?

Indien je een vraag hebt, klik dan op onderstaande knop. Dan kan je een formulier invullen waarna wij spoedig contact met je opnemen.

Stel je vraag