Nieuwe trend in Nederland: krijg een sportauto bij aankoop van een villa

Te koop: villa. Eventueel met Lamborghini

“Natuurlijk, de woning moet u aanstaan. Maar mocht u toevallig ook nog auto- liefhebber zijn is het natuurlijk vanuit prive-oogpunt bijzonder interessant om een fraaie sportwagen in uw woningaankoop mee te nemen.”

Voor de Funda-speurneuzen: we hebben er weer een die moeilijk van zijn stenen afkomt. Net als bij dit stulpje in Aerdenhout met een gratis Ferrari California en deze hut met een 550 Marranello wordt er een villa aangeboden waarbij men een leuk presentje ‘achterlaat’ in de verwarmde garage.

We laten de feloranje Lamborghini Gallardo Spyder, want daar gaat het hier om, zelf maar even aan het woord: "Mijn regelmatige bestuurder gaat verhuizen. Maar als het aan mij ligt blijf ik liever hier. Ik sta hier namelijk prima in mijn luxueuze dubbele garage van 50m2, die ik binnenrijd via de op afstand bedienbare elektrische deuren. Op de achtergrond speelt mijn favoriete muziek dat via een centraal geluidsysteem door de gehele woning in elke ruimte apart is geschakeld. Alle spulletjes om mij goed te onderhouden staan in grote, afgesloten opbergkasten. Wekelijks word ik binnen gewassen, met veel sop en water, dat keurig via de nagenoeg onzichtbare vloerputten wordt afgevoerd. Daarna ben ik lekker snel weer droog, dankzij de uitstekende vloerverwarming. Kortom, een luxere plek kan ik mij eigenlijk niet wensen."

Boem. Dat is hoe je een luxe aangeklede garage aanprijst in tijden van woningmarktcrisis. De rest van dit onderkomen aan de buitenrand van Deil is trouwens ook niet onaardig. Het huis is aangekleed met marmer, graniet, RVS, wortelnotenhouten deuren en veiligheidsglas. Er zijn zes slaapkamers, een badkamer, waskamer en drie zolderbergingen. Verder beschikt iedere ruimte over audiovisuele aansturing en heeft de woning dankzij maximale isolatie een maandelijkse energieverbruik van 275 euro (gas en licht). Voor een kast met een totale inhoud van 1.100m3, niet slecht.

De villa op de Frissestein 28 staat te koop voor €650.000 k.k. Prijs inclusief Lambo, waarover verder specs ontbreken, is onbekend. Slagje slaan? Ze hebben er een site voor opgetuigd: villa-lamborghini.nl.

Bron: Autoblog.nl

Nog een ander voorbeeld:
 https://www.zuyderleven.nl/makelaardij/woningaanbod/wernhout/wernhoutseweg-85-a/

Gerelateerde artikels

Welke nieuwe woonvorm past het best bij jou?

We springen steeds creatiever om met onze manier van wonen. Uit noodzaak, uit overtuiging of gewoon omdat we wel eens wat anders willen. Maar wat zijn nu de belangrijkste en opmerkelijkste nieuwe woonvormen? Hier lees je alles over cohousing, flexwonen, hamsterhuren en nog veel meer.
Lees meer

8 vragen die je je moet stellen alvorens je volgende huis te kopen!

Zoek je het huis van je dromen. Dan moet je koopjes kunnen herkennen en weten wat je financieringsmogelijkheden zijn. Dit zijn de 8 vragen die je jezelf moet stellen om je ideale huis te vinden.
Lees meer

Wanneer ben je te oud om te lenen voor een huis?

Ook op latere leeftijd wil je misschien wel een hypothecaire lening aangaan voor het bouwen of verbouwen van een woning of voor de aankoop van een tweede verblijf. Maar zijn er leeftijdsgrenzen waarmee je rekening moet houden en waarboven je geen lening meer krijgt?
Lees meer

Hoe breng je een geldig bod uit?

Ben je op je droomwoning gebotst? Dan breng je maar beter zo snel mogelijk een schriftelijk bod uit. Je wil je droomwoning niet missen, toch? Zeker nu, beslissen heel wat kopers sneller dan ooit, dus treuzel niet. Hoe je een geldig bod uitbrengt? Wij zetten even een aantal zaken voor je op een rijtje.Lees meer
Dankzij onze unieke aanpak en sterke zelf ontwikkelde technologie staat Oximo garant voor een snelle en transparante verkoop. Benieuwd wat er allemaal komt kijken bij de verkoop van je huis? Wij adviseren je graag.
Contacteer ons